Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Demekki olmayıncada olmuyor vücut kabul etmemiş kuzu rabbim acil şifa versinn inşaallahhh

Geçmiş olsun canım hiç canını sıkma çoğunda oluyor zaten. Allahın izniyle düşer

Hahqhqhq o kesinn annemle kv de tutturdu öyle dedilerr dedim çoğu arkadaşlarım oturamıyor bile dedim ne kalkması

Aayyy kuzu sonunda sağ sol yatmaya başladım artık ne özlemişimm
Demi ne garip ya hamileyken sağa sola yatmaktan yakınıyorduk. Doğurduk sırt üstü yatmaktan yakındık bende artık dönerken kalkarken eskisi gibiyim çok şükür. Bi yüz üstü yatmayı cesaret edemedim daha

Reactions: Jou
Maşallah tebarekallah size inşallah benimde sizinki gibi güzel bir doğumum olur çok teşekkür ederim

Ay aman Allah olmayanlara versin, ben konuyu kapattım. Kocama da dedim ki bir daha çocuk istersen fena olur
Geçen gece eşim de diyo töğbe 2. Çocuğa sanki tüm gün o bakıyor
Aboooo normallerdede zor yaaa bigunde hemen ayağa kalkıyosun diyolar
Kuzu kalkıyosun ama düşün alt tarafın bıçak kesiği gibi sızlıyo ped taksan pişiriyo takmasan kanaman var öyle zor yani ayağa kalkmak mesele değil rahatsız eden sızı oluyo
Kuzu bez ütüle koy ben öyle çare buldum ped falan beni mahvetti ıslak bırakmamaya çalış sık değiştir iç
Çamaşırını

Ayyy evett iyice toparlandımm biran önce 1 hafta bitsin gitisn artık toparlaniyim diyordum sezaryen zor ama unutuyosun gercekten

Zorla kuzu benim tanıdığımda da meme reddi vardı aynı zaman doğurduk şimdi tutmaya başlamış memeyi pes etmedim diyor bence silikon uç büyük yardımcı

Evett aynen öylee canoo dikişin varsa iş zor zaten

Kız siz yazdıkça dikişti şuydu buydu benim şeyim sızlıyor valla

Ayyy evett iyice toparlandımm biran önce 1 hafta bitsin gitisn artık toparlaniyim diyordum sezaryen zor ama unutuyosun gercekten
Öyle ya ilk gün kaldırınca ağlayamadım bile anneme ben nasıl iyi olcam yürüycem demiştim. Çok şükür geçiyor bir şekilde

Reactions: Jou
Zorla kuzu benim tanıdığımda da meme reddi vardı aynı zaman doğurduk şimdi tutmaya başlamış memeyi pes etmedim diyor bence silikon uç büyük yardımcı
Ne yapmış ki acaba. Silikon uç alcam küçük olanlardan son çare artık. Katater ile pes ettim valla verdim biberonu biraz önce. Ondan çok umutluydum olmayınca bi çöktüm

Ne yapmış ki acaba. Silikon uç alcam küçük olanlardan son çare artık. Katater ile pes ettim valla verdim biberonu biraz önce. Ondan çok umutluydum olmayınca bi çöktüm
Kuzu sürekli vermiş işte o zor ya sen silikon uç al mutlaka bence bebekler onu seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…