Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Öyle ya ilk gün kaldırınca ağlayamadım bile anneme ben nasıl iyi olcam yürüycem demiştim. Çok şükür geçiyor bir şekilde
Evettt ben ağladımm ya eşimde yürüttü bunasıl birşey dedim şok oldum bilmediğim duymadığım birşey yaşadım ama 2 ci bebede bukadar yaşamıyomuşsun

Evettt ben ağladımm ya eşimde yürüttü bunasıl birşey dedim şok oldum bilmediğim duymadığım birşey yaşadım ama 2 ci bebede bukadar yaşamıyomuşsun
Yine iyi ağladıysan ben ağlayamadım oram acıdı böyle bir şey beklemiyordum bende şok oldum travma yarattı bende o yataktan kalkma hemşire bi anda kalk yavaş yavaş değil dedi olan oldu. Bir de yatak her kalkmamda yüksek kalıyordu ayağım yere basmadığı için ağrıdan ölmüştüm. Günlerce o yatağa sövdüm yüksekliğine boyu kısalar napıyor ki dedim

Reactions: Jou
Hahahahahah ayyy sana birandamı kalk dedi şaşırdım ama bana yavas yavaş kalk dedi belkii ondan sen baya acı yaşadın ya

Hahahahahah ayyy sana birandamı kalk dedi şaşırdım ama bana yavas yavaş kalk dedi belkii ondan sen baya acı yaşadın ya
Ay yavaş kalkıyordum acıdı falan dedim öyle olmaz bi anda kalk dedi. Kolumdan çektiler annemle ama yıkıldım bildiğin öldüm sandım

Kızlar ben doğum yaptım birden kanama ve 3 dk da bir sancıyla gittim hastaneye. 2 cm açıklık vardı ilk kontrolde. 3 saat olmadan doğdu. Hızlı ilerledi. Çok şükür iyiyiz. 2280 gr doğdu kızım. Test için aldılar bir de kilosu düşük diye hipoglisemi riskinden mama vermişler yanıma getirmediler henüz ama ilk 20 dk filan kucağımda kaldı çok değişik çok güzel bir duygu. Rabbim herkese nasip etsin. Dikişim var o yüzden kalkmıyorum henüz. 6 saat dolunca kaldıracaklarmış. 36 saat dolunca da taburcu dediler. Bebeği de getirecekler birazdan. Çok şükür bugünleri de gördük

Ayyy gözünaydın canım beniimm bunuda atlatıcaksın inşaallahh bol bol yürüyüş yap daha çabuk atlatırsın

Hic korkutmak istemem ama her doğum bir değil, benim ilk normal dogumum bundan bin kat kolaydı. Sancısı da dahil, eşime diyorum ki ilk çocukta böyle olsaydı 2. Çocuğu yapmazdim:)) her doğum bir değil ama, arkadaşımın 2.bebesi kesisiz ve dikissiz geldi mesela. Yine de canlari sag olsun, 2si de yanimda misler gibi. Allahima sukurler olsun, Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallah

Hadi gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün miniği

Yalnız kadın doğru demiş
Hangi mama firması anne sütünün artmasını ister ki
Ay bu arada annem gitti akşam. Allahım beni bi ağlama aldı. Lohusalık mahvetti beni hamileyken tık yoktu. Annem de arabayla 5 dk mesafede bu arada ama bi kötü oldum ya
O kadar ay hamileyken ağlama
Sen gel lohusalıkta patla
Maşallah ne güzel bir doğum olmuş
Gözünüz aydın olsun

Canim gozun aydin ne kadar hizli ve guzel ilerlemis surec.
Darisi biz bekleyenlere

Gözün aydın,Allah analı babalı büyütsün

Bakıyorum herkesler burada,hamileler ağrı vs den uyuyamıyor,biz doğum yapanlar bebegin altını değiştir,emzir,gazını çıkar,keyfini bekle uyusun derken ondan uyuyamıyoruz
Bu arada bugün çok üzgünüm. Bebisin tırnağını bir kez kesmistim. Geri uzamış bende hala kesemedim yüzünü çizmesin diye eldiven takmıştım dün. Penyesinin üzerine geçirdim. Normalde açar havalandirirdim da yüzüne çok götürüyor keseyim de temelli eldiveni çıkarayım diye açmadım da. Bugün bir çıkardım eldiveni,koluna oturmuş lastigi cocugumun
Hemen yağ ile masaj yaptım,krem sürdüm şu an iyi çok şükür erken fark ettim ama eğer bugün cikarmasaydım sonucu kötü olurdu kızlar,kendime çok kızıyorum nasıl böyle bir hata yaptım diye
Diğer eldivenleri lastiği böyle değildi bunun içine baktım baya kalın lastik. Oğlanda kilo alıyor maşallah tosun oldu,sıkmış lastiği. Öyle işte aman dikkat edin canlar. Konusamiyorlarda anlatsınlar dertlerini
Öpüyorum hepinizi

Kuzu bez ütüle koy ben öyle çare buldum ped falan beni mahvetti ıslak bırakmamaya çalış sık değiştir iç
Çamaşırını
Anladım canım ama ayrıyetten bnm oranin kurulamasıni yaparken afedersin t.kagidinı malum yerime sokuştura sokuştura yapmam gerekiyor. Bi defalık ihmalimde bile hemen gecesine hırt hırt kaşınmam (mantarlar biz burdayıız demeye) başlıyor. Kesi olunca tuvalet yaparken bile zor oluyor diyorsunuz muhtemelen bu şekilde olan rutin temizliğimi yapmama engel olacak bu durum. Hayır insan mantar olsa kaşıyamaz da orasını doğum normal olursa inşallah kesim fln olmaz diycem ama o da çok zor sanırım

Aynenn belli olmuyo canım rabbim herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…