Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben emzirmek istediğim zaman ağzını açıp arıyor ne arıyorsa sonra umduğunu bulamayınca çığlık çığlığa ağlıyor eliyle itiyor beni :)
Ay bizim bebeler aynı valla sanki emecek gibi ağzını açıp saldırıyor memeye sesler çıkararak sonra ağlıyor vallakafayı arkaya atıyor

Cok doğru tespit
Sol tarafıma uzanmaktan sol tarafım çürüdü, totomun üstüne oturmayı özledim
Benim bebis büyümeye basladıgından beri sagda duruyor bu yüzden sağa dogru yatamıyorum rahatsız ediyor. Dogumdan sonra sağa ve yüz üstü yatacağım hemen diyorum ama sanırım o bile o kadar kolay olmuyor

Evet o düğüm kısımları batıyor çok fena benimde aynı malesef ama 1 haftaya rahatlarız

Kızlar selam ben geldim ben dün saat 13.20 de bebegime kavuştum sezaryen doğum ile❤ şuan hastanedeyiz yarın inşallah taburcu oluyoruz.
Çok yorgunum ve acı çektim ama annelij hissi bebegimin kokusu dünyalara bedelmiş❤ hakkınızı helal edin hamilelik döneminde birbirimize destek olduk umarım bundan sonra da devam eder

Bende de mantar belası var, orası azıcık bir nemli kalsın iyi kurulanmasın hemen hortluyor. Yırtığım dikişim olunca oranın temizlik işini nasıl yapıcam hiç bilmiyorum kafam en çok buna takılıyor.
Aboooo normallerdede zor yaaa bigunde hemen ayağa kalkıyosun diyolar
Onu diyenler yırtığı ve dikişi olmayanlar bence

Ben P ile başlayan markanın biberonunu kullanıyorum anne memesine en yakın oymuş şimdilik meme reddi olmadı. Gayet de memnunum. Hijyeni ise her seferinde su ile durulayıp 5 dk kaynar su da kaynatıyorum. Sterilizasyon makineleri de var ancak uzun süreli mama vermeyeceğim icin (insallah) şimdilik almadım.

Gözünüz aydır, tez zamanda toparlanırsınız inşallah

Yaaaa unuttum ben seni bugün dışarı çıkınca, aklımdaydın sabah halbuki gözün aydın geçmiş olsun

Gözünüz aydın canım
Taburcu oldunuz mu
Sanırım sütüm gitti sağınca çıkmıyor eskisi gibi
Hiç sorma ya bişey yiyemiyorum ben resmen tiksiniyorum her şeyden annemde diyor bişey yemiyorsun nasıl süt olsun diye
Canım ama sen en azından süt yapacak şeyler yesen... bak mesela havuç ilk sırada yer alıyor ve sütü gerçekten coşturuyor. Al eline kütür kütür ye
Annen haklı kuzum cidden çok fazla etkiliyor zorla kendini ye mutlaka ben sırf sütüm azalmasın die sürekli yiyorum 3 kilo aldım yaw napim süt olsun da. Azalttığım anda yemeği hemen etkisi oluyor.
Aynen canım
Humana aldinmı kuzu birşey yemeyyince benimde göğsüm küçülüyor eski haline dönüyor resmenn
Ben amazondan kimyon tohumu ve rezene ayrı alıp ikisini karıştırıp içiyorum sütüm daha çok arttı nedense buda benden bir tavsiye :)
Havuç yiyin havuç
Rezene deyince prema annemiydi neydi rezene çayı okadar da iyi değil içinde bir madde varmış bebekler için iyi değil diyordu
Aman o da çok biliyo heee
Rezene iyidir ayarında kararında
Aynısı yapıyorum ya varımı böyle yapan :)

Aaa bu beeennn
Aynısının tıpkısı
Hadi gözün aydın olsun canım
Ahhh kuzum az kalmış dayan bi kaç güne geçecek inşallah
Selam kızlar
Bebişim 2 gun önce geldi giremiyorum cok yogun ve yorgunum umarim hepiniz iyisinizdir
Gözün aydın canım benim
Aboooo normallerdede zor yaaa bigunde hemen ayağa kalkıyosun diyolar
Ayağa kalkıyon da oturamıyon heralde
Aaaayyynen
Biz de totomuz üstüne oturamaz olduk yeminle
Haydiii gözün aydın olsun

Havuç yerim yaa dur aldırıyım

Emzirme danışmanına emmiyor diye yazdım bana bitki çayı vs içiyor musun dedi. Süt artırıcı çay önermiyorum uzun vadede aksine azaltıyor falan dedi. Bu da rezene ile ilgili yazdıkları. Ay ne yapacağımızı şaşırdık

O kadar dikkat etmeme rağmen bebeğimin sarılığı yükselmiş şimdi hastanedeyiz dualarınızı esirgemeyin lütfen 17 çıktı değeri bazı zaman her saat emzirdim mama takviyesi yaptım ama yinede yükselmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…