- 2 Ağustos 2013
- 38.247
- 128.096
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #63.881
Ay bizim bebeler aynı valla sanki emecek gibi ağzını açıp saldırıyor memeye sesler çıkararak sonra ağlıyor vallaBen emzirmek istediğim zaman ağzını açıp arıyor ne arıyorsa sonra umduğunu bulamayınca çığlık çığlığa ağlıyor eliyle itiyor beni :)
Ayağa kalkıyon da oturamıyon heraldeAboooo normallerdede zor yaaa bigunde hemen ayağa kalkıyosun diyolar
Kiz dua et işte 4 temmuzda doğurayımevrene gonderiyom surekli nolur 4 nolur 4 dyeHadi bakalımm inşaallahhhhiç belli olmaz daha erkende gelir
Cok doğru tespitAyağa kalkıyon da oturamıyon heralde
Benim bebis büyümeye basladıgından beri sagda duruyor bu yüzden sağa dogru yatamıyorum rahatsız ediyor. Dogumdan sonra sağa ve yüz üstü yatacağım hemen diyorum ama sanırım o bile o kadar kolay olmuyorCok doğru tespit
Sol tarafıma uzanmaktan sol tarafım çürüdü, totomun üstüne oturmayı özledim
Evet o düğüm kısımları batıyor çok fena benimde aynı malesef ama 1 haftaya rahatlarızHer gün duş alıyorum bende, çok rahatlatıyor ama dikisin yanan ve batan yeri cok zor. Neyse bugün yanması biraz daha iyi çok şükür. O batan yer de sanırım ilk düğümlü dikisin olduğu yer, orası düşünce ben de rahatlarım inşallah. Doktora gittim bugün , kontrol etti iyice sorun yok dedi, 1 haftaya dikişler düşünce rahatlarsın dedi. Hadi inşallah bakalım. Tesekkur ederim
Yok sadece batikon verdi, bir de duş al dedi başka bir şey yok tatlım.
Bende de mantar belası var, orası azıcık bir nemli kalsın iyi kurulanmasın hemen hortluyor. Yırtığım dikişim olunca oranın temizlik işini nasıl yapıcam hiç bilmiyorum kafam en çok buna takılıyor.Bende hergün duş alıyorum yoksa gerçekten zor dikişim hala düşmedi uzun ip sallanıyor resmen bide normal doğuma kolay diyolar alt tarafın sızısıda zor hele yaz doğumunda bi dahaki hamileliğimiz kışa gelir inşallah
Onu diyenler yırtığı ve dikişi olmayanlar benceAboooo normallerdede zor yaaa bigunde hemen ayağa kalkıyosun diyolar
Ben P ile başlayan markanın biberonunu kullanıyorum anne memesine en yakın oymuş şimdilik meme reddi olmadı. Gayet de memnunum. Hijyeni ise her seferinde su ile durulayıp 5 dk kaynar su da kaynatıyorum. Sterilizasyon makineleri de var ancak uzun süreli mama vermeyeceğim icin (insallah) şimdilik almadım.Kızlar kafamda deli sorular var. Sağdığımız sütleri ne ile vercez bebeğe. Katater ile diyen var bunlar tek kullanımlık diye biliyorum. Enjektör diyen var onlar da öyle. Biberon meme reddi yaptığı için söz konusu değil şu an kafamda. Valla en mantıklısı enjektör geldi çünkü nette tanesi 2-3 liraya gelebiliyor. Şu an bebişine mama veren anneler sizler ne yapıyorsunuz en önemlisi de bunların hijyenini nasıl sağlıyorsunuz?
Gözünüz aydır, tez zamanda toparlanırsınız inşallahKızlar selam ben geldimben dün saat 13.20 de bebegime kavuştum sezaryen doğum ile ❤ şuan hastanedeyiz yarın inşallah taburcu oluyoruz.
Çok yorgunum ve acı çektim ama annelij hissi bebegimin kokusu dünyalara bedelmiş❤ hakkınızı helal edin hamilelik döneminde birbirimize destek olduk umarım bundan sonra da devam eder
Yaaaa unuttum ben seni bugün dışarı çıkınca, aklımdaydın sabah halbukiKızlar selam ben geldimben dün saat 13.20 de bebegime kavuştum sezaryen doğum ile ❤ şuan hastanedeyiz yarın inşallah taburcu oluyoruz.
Çok yorgunum ve acı çektim ama annelij hissi bebegimin kokusu dünyalara bedelmiş❤ hakkınızı helal edin hamilelik döneminde birbirimize destek olduk umarım bundan sonra da devam eder
Gözünüz aydın canımKızlar oğlumun mr sonucu temiz çıktı. Maşallah barekallah bir sıkıntısı yokmuş. Bu gün tedbiren yine kalacak, bir aksilik olmazsa yarın birlikte odaya çıkacağız ertesi günde evimize geçeceğiz inşallah
Sanırım sütüm gitti sağınca çıkmıyor eskisi gibi
Canım ama sen en azından süt yapacak şeyler yesen... bak mesela havuç ilk sırada yer alıyor ve sütü gerçekten coşturuyor. Al eline kütür kütür yeHiç sorma ya bişey yiyemiyorum benresmen tiksiniyorum her şeyden annemde diyor bişey yemiyorsun nasıl süt olsun diye
Aynen canımAnnen haklı kuzum cidden çok fazla etkiliyor zorla kendini ye mutlaka ben sırf sütüm azalmasın die sürekli yiyorum 3 kilo aldım yaw napim süt olsun da. Azalttığım anda yemeği hemen etkisi oluyor.
Humana aldinmı kuzu birşey yemeyyince benimde göğsüm küçülüyor eski haline dönüyor resmenn
Havuç yiyin havuçBen amazondan kimyon tohumu ve rezene ayrı alıp ikisini karıştırıp içiyorum sütüm daha çok arttı nedense buda benden bir tavsiye :)
Aman o da çok biliyo heeeRezene deyince prema annemiydi neydi rezene çayı okadar da iyi değil içinde bir madde varmış bebekler için iyi değil diyordu
Aaa bu beeennnAynısı yapıyorum ya varımı böyle yapan :)
Hadi gözün aydın olsun canımKızlar ben doğurdum. Dün akşam 2 kez balon yerleştirmeye çalıştılar ama kanamam olunca vazgeçtiler zaten 3 cm açıklık varmış. Sabah saat 9a doğru suni sancıya başladılar 2 buçuk gibi epidural yaptılar ama uyuşma olmadığı için ekstra 3 ya da 4 kez ilaç verdi anestezist sonra uyuşmuşum. Doktor kontrole geldi 9 cm açıklık olmuş doğum anından hiçbişey anlamadım, çok kolay geçti 3. ıkınışta doğdu toplam 5 dk anca sürmüştür. Birkaç dikişim varmış sadece. Allah herkese kolay doğum nasip etsin inşallah.
Ahhh kuzum az kalmış dayan bi kaç güne geçecek inşallahKızlar benim dikislerim çok ama çok kötü ya. Yarın tam 1 hafta olacak, en kötü günüm bugün, keşke sezeyan olsaydim dedirtiyor bana cidden. İnanılmaz yanma ve batma hissi var. Özellikle yanma, pişik olmuş gibi, çocuğumla ilgilenemeyecek durumdayim. Doktorum 1 hafta sürmez geçer dedi ama dayanilacak gibi değil. Normal doğum yapıp dikisleriyle sorun yaşayan oldu mu? Niye benim böyle oldu ki. Çok iyi baktım halbuki, hem dikislere hem kendime.
Gözün aydın canım benimSelam kızlar
Bebişim 2 gun önce geldigiremiyorum cok yogun ve yorgunum umarim hepiniz iyisinizdir
Aboooo normallerdede zor yaaa bigunde hemen ayağa kalkıyosun diyolar
AaaayyynenAyağa kalkıyon da oturamıyon heralde
Haydiii gözün aydın olsunKızlar selam ben geldimben dün saat 13.20 de bebegime kavuştum sezaryen doğum ile ❤ şuan hastanedeyiz yarın inşallah taburcu oluyoruz.
Çokk teşekkür ederim canımYaaaa unuttum ben seni bugün dışarı çıkınca, aklımdaydın sabah halbukigözün aydın geçmiş olsun
Havuç yerim yaa dur aldırıyımGözünüz aydın canım
Taburcu oldunuz mu
Canım ama sen en azından süt yapacak şeyler yesen... bak mesela havuç ilk sırada yer alıyor ve sütü gerçekten coşturuyor. Al eline kütür kütür ye
Aynen canım
Havuç yiyin havuç
Aman o da çok biliyo heee
Rezene iyidir ayarında kararında
Aaa bu beeennn
Aynısının tıpkısı
Hadi gözün aydın olsun canım
Ahhh kuzum az kalmış dayan bi kaç güne geçecek inşallah
Gözün aydın canım benim
Aaaayyynen
Biz de totomuz üstüne oturamaz olduk yeminle
Haydiii gözün aydın olsun
Muhteşem bir duygu demiÇokk teşekkür ederim canımkavuştum bende cok şükür
Zor valla her türlü doğum bende 10 gün sırt üstü yattım çok kötüydüCok doğru tespit
Sol tarafıma uzanmaktan sol tarafım çürüdü, totomun üstüne oturmayı özledim
Hemde çok allahım isteyen herkese nasip etsinMuhteşem bir duygu demi
Evett doğruuBende de mantar belası var, orası azıcık bir nemli kalsın iyi kurulanmasın hemen hortluyor. Yırtığım dikişim olunca oranın temizlik işini nasıl yapıcam hiç bilmiyorum kafam en çok buna takılıyor.
Onu diyenler yırtığı ve dikişi olmayanlar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?