Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla benimde ertesi günü doğumdan çocuk doymuyordu sarılık artıyordu hemen mama verdim mama meme gidiyoruz ama sütüm çok gelmiyor
Meme almıyor benimki yalıyor sadece. Onun için mama gidiyoruz sadece memeden de sağınca ne çıkarsa arada veriyorum
Kızlar bebeğinizin en fazla ne kadar süre idrar yapmadığı oluyor? Bazen bakıyorum bez saatlerce temiz kalıyor ve korkuyorum
Ne kadar süre peki? 2 saatte bir her mama verdiğimde bakıyorum dolu oluyor

Meme almıyor benimki yalıyor sadece. Onun için mama gidiyoruz sadece memeden de sağınca ne çıkarsa arada veriyorum

Ne kadar süre peki? 2 saatte bir her mama verdiğimde bakıyorum dolu oluyor
Çok güldüm ya yalıyor sadece olayına. Ben artık kokuma alışsın diye emdiriyorum . Emzik niyetine . Birde ben haşimato troidiyim ya ilaç kullandığım iÇin sütüm çok olmuyormuş

Çok güldüm ya yalıyor sadece olayına. Ben artık kokuma alışsın diye emdiriyorum . Emzik niyetine . Birde ben haşimato troidiyim ya ilaç kullandığım iÇin sütüm çok olmuyormuş
Ay sorma bende o haline gülüyorum çok komik ağırdan ağırdan yalıyor bende ağzında tutsada bekliyorum öyle alışsın diye. Takviye içecek falan içiyor musun belki artırır

Ay sorma bende o haline gülüyorum çok komik ağırdan ağırdan yalıyor bende ağzında tutsada bekliyorum öyle alışsın diye. Takviye içecek falan içiyor musun belki artırır
Aldım Maltepe’ye içeceği rezene falan ama beni uyutuyor rezene lohusayım diye içmedim. Boza falan içiyorum . Çok kötü geçti sezeryan o yüzden kendimi toplayamadım. En son psikolojisi bozuk anası olacağına mama yesin dedim. Sma optipro kullanıyorum en başından beri hiç sorun yaşamadık

Heee olur ya o normall bolbol emzir işesin
O kadar uzun süre ara verince korkuyorum ya. Çünkü bu emmeye çalışan kızım. Hem emzirmeye çalışıyorum , hem eds yapmaya çalışıyorum, bir de bu idrarlı bez sayısında o kadar ara olunca benim endişe tavan

Reactions: Jou
Selam kızlar döndüm sonunda çok kötü geçti sezeryan tam iyiyim derken belim çok ağrıyor
Üç gündür tekrar başa döndüm sizlerde olan var mı ?

O bel ağrısı çok kötü ya. Özellikle yürüdüğün zaman az bişey ayakta kalsan hemen feci ağrıyordu. 1 ay kadar sürdü bende o ağrı

Kızlar bebeğinizin en fazla ne kadar süre idrar yapmadığı oluyor? Bazen bakıyorum bez saatlerce temiz kalıyor ve korkuyorum

Beslenmesi iyi olduğu zaman idrar fazla yapıyor. Doyduğundan emin misin canım

Ne kadar doğru bilmiyorum bende prima premium care kullanıyordum oda temiz içerikli değilmiş içinde losyon varmış.

Benimki de haftada 1 ya da 2 kere emiyor o kadar uzun aralıklarla yani o da kısa kısa. Bende yavaş yavaş kesiyorum umudumu. Kanal açılsa da çekmiyor ki danacık. Hani emse süt gelmiyor bırakıyor desem o da yok

Ben emzirmek istediğim zaman ağzını açıp arıyor ne arıyorsa sonra umduğunu bulamayınca çığlık çığlığa ağlıyor eliyle itiyor beni :)

Druna sorarsın kuzu için daha rahat eder

Ay aman Allah olmayanlara versin, ben konuyu kapattım. Kocama da dedim ki bir daha çocuk istersen fena olur

Aboooo normallerdede zor yaaa bigunde hemen ayağa kalkıyosun diyolar

Ay bende içiyorum momstok çayı bende uyuyordum ondan demek hiç aklıma gelmedi benim bende elimden geleni yapayım olmazsa yapcak bir şey yok yani napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…