- 2 Ağustos 2013
- 38.247
- 128.100
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #63.961
Oyy gözünüz aydın geçmiş olsunKızlar ben doğum yaptım birden kanama ve 3 dk da bir sancıyla gittim hastaneye. 2 cm açıklık vardı ilk kontrolde. 3 saat olmadan doğdu. Hızlı ilerledi. Çok şükür iyiyiz. 2280 gr doğdu kızım. Test için aldılar bir de kilosu düşük diye hipoglisemi riskinden mama vermişler yanıma getirmediler henüz ama ilk 20 dk filan kucağımda kaldı çok değişik çok güzel bir duygu. Rabbim herkese nasip etsin. Dikişim var o yüzden kalkmıyorum henüz. 6 saat dolunca kaldıracaklarmış. 36 saat dolunca da taburcu dediler. Bebeği de getirecekler birazdan. Çok şükür bugünleri de gördük
Hava alıyor mu kalkanın
Bana da mantıklı geldi valla.Yalnız kadın doğru demiş
Hangi mama firması anne sütünün artmasını ister ki
O kadar ay hamileyken ağlama
Sen gel lohusalıkta patla
Maşallah ne güzel bir doğum olmuş
Gözünüz aydın olsun
Oy kuzum yaaa iyi ki çıkarmışsınGözün aydın,Allah analı babalı büyütsün
Bakıyorum herkesler burada,hamileler ağrı vs den uyuyamıyor,biz doğum yapanlar bebegin altını değiştir,emzir,gazını çıkar,keyfini bekle uyusun derken ondan uyuyamıyoruz
Bu arada bugün çok üzgünüm. Bebisin tırnağını bir kez kesmistim. Geri uzamış bende hala kesemedim yüzünü çizmesin diye eldiven takmıştım dün. Penyesinin üzerine geçirdim. Normalde açar havalandirirdim da yüzüne çok götürüyor keseyim de temelli eldiveni çıkarayım diye açmadım da. Bugün bir çıkardım eldiveni,koluna oturmuş lastigi cocugumun
Hemen yağ ile masaj yaptım,krem sürdüm şu an iyi çok şükür erken fark ettim ama eğer bugün cikarmasaydım sonucu kötü olurdu kızlar,kendime çok kızıyorum nasıl böyle bir hata yaptım diye
Diğer eldivenleri lastiği böyle değildi bunun içine baktım baya kalın lastik. Oğlanda kilo alıyor maşallah tosun oldu,sıkmış lastiği. Öyle işte aman dikkat edin canlar. Konusamiyorlarda anlatsınlar dertlerini
Öpüyorum hepinizi
Çok mu kusuyor? Benim ki de son 2 3 gündür fazlasını çıkarıyor azcık. Ben reflü yatağını kullanamıyorum pek aşağı kaydırıyor kendini bizimki.Kızlar bebeğim hemen hemen her mamadan sonra kusuyor
Reflü yatağı mı almalıyım şimdi yine oldu
Yaaaa bugün bi bebiş geliyoooorKızlar suyum geliyo azar azar hastaneye gidiyorum dualarınızi bekliyorum
Ayyy gözünaydın canım beniimmbunuda atlatıcaksın inşaallahh bol bol yürüyüş yap daha çabuk atlatırsın
Hadi gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün miniği
Yalnız kadın doğru demiş
Hangi mama firması anne sütünün artmasını ister ki
O kadar ay hamileyken ağlama
Sen gel lohusalıkta patla
Maşallah ne güzel bir doğum olmuş
Gözünüz aydın olsun
Canim gozun aydin ne kadar hizli ve guzel ilerlemis surec.
Darisi biz bekleyenlere
Gözün aydın,Allah analı babalı büyütsün
Bakıyorum herkesler burada,hamileler ağrı vs den uyuyamıyor,biz doğum yapanlar bebegin altını değiştir,emzir,gazını çıkar,keyfini bekle uyusun derken ondan uyuyamıyoruz
Bu arada bugün çok üzgünüm. Bebisin tırnağını bir kez kesmistim. Geri uzamış bende hala kesemedim yüzünü çizmesin diye eldiven takmıştım dün. Penyesinin üzerine geçirdim. Normalde açar havalandirirdim da yüzüne çok götürüyor keseyim de temelli eldiveni çıkarayım diye açmadım da. Bugün bir çıkardım eldiveni,koluna oturmuş lastigi cocugumun
Hemen yağ ile masaj yaptım,krem sürdüm şu an iyi çok şükür erken fark ettim ama eğer bugün cikarmasaydım sonucu kötü olurdu kızlar,kendime çok kızıyorum nasıl böyle bir hata yaptım diye
Diğer eldivenleri lastiği böyle değildi bunun içine baktım baya kalın lastik. Oğlanda kilo alıyor maşallah tosun oldu,sıkmış lastiği. Öyle işte aman dikkat edin canlar. Konusamiyorlarda anlatsınlar dertlerini
Öpüyorum hepinizi
Çook teşekkür ederim kızlar. Darısı bekleyenlere. Kolayca doğumlarınız olsun inş.Canım gözün aydınAllah analı babalı büyütsün
Canım benimde pijama sıkmıştı hiç farketmemişim ne kadar dikkat etsekte arada hatalarımız oluyor
Canım mamadan hemen sonra mı kusuyor yoksa biraz zaman geçince mi peynirimsi kusunca fazla mamayı kusuyor diyorlar. Ben reflü yatağı almadım yatağım bir kısmının altına minder koyup yükselttim
aslansın, kaplansın, yaparsın senBugün ablamla babam geliyor bir kaç gün kalıp annemi alıp gidecekler. Kaynanamda pazartesi İstanbula gidiyor kaldım mı tek :) maraton asıl ozaman başlıyor tedirginim kızlaar:)
aslansın, kaplansın, yaparsın sen
Kimi anneler de baş başa kalınca daha huzurlu bir bebek olduğunu söylüyor, senin de böyle olur belki :)Ver gazı ama ihtiyacım var sanırım buna :)
Ben anneme gidiyorum birazdanBugün ablamla babam geliyor bir kaç gün kalıp annemi alıp gidecekler. Kaynanamda pazartesi İstanbula gidiyor kaldım mı tek :) maraton asıl ozaman başlıyor tedirginim kızlaar:)
Hafif sulandı çapağı dün gözünü yapıştırıyor. Bende hastanedeki ebeye yazdım göz damlası önerdi. Temiz kaynamış suyla sil dedi. PirpirikleniyorumBenimkinin hep oluyor gözünde çapak hatta gözüne giriyor hepgöz kenarlarına gelince temiz bir bezle incitmeden siliyorum
Bence bir tık daha iyi olursunuz kuzum minnoş biraz büyümüştürde. Bizde alışmaya başladık birbirimizeBugün ablamla babam geliyor bir kaç gün kalıp annemi alıp gidecekler. Kaynanamda pazartesi İstanbula gidiyor kaldım mı tek :) maraton asıl ozaman başlıyor tedirginim kızlaar:)
Hahahahah asıl.benim.bayramdan sonra başlıyorrrBugün ablamla babam geliyor bir kaç gün kalıp annemi alıp gidecekler. Kaynanamda pazartesi İstanbula gidiyor kaldım mı tek :) maraton asıl ozaman başlıyor tedirginim kızlaar:)
Az biraz zaman geçiyor kuzumCanım mamadan hemen sonra mı kusuyor yoksa biraz zaman geçince mi peynirimsi kusunca fazla mamayı kusuyor diyorlar. Ben reflü yatağı almadım yatağım bir kısmının altına minder koyup yükselttim
Çok değil aslında ama dün diğerlerine göre fazlaydıÇok mu kusuyor? Benim ki de son 2 3 gündür fazlasını çıkarıyor azcık. Ben reflü yatağını kullanamıyorum pek aşağı kaydırıyor kendini bizimki.
Benim ev sabahları çok serin oluyo uzun kollu giydiriyorum gunduzde çıkarıp kısa kollu giydiriyorum citcitlıKızlar hava çok sıcak hala uzun kollu giydiriyor musunuz?
Arkadaşta doğum yaptı benden 1 hafta önce askılı çıtçıt giydirmeye başlamış.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Aa hadi bakalim insallah saglikla hayirlisiyla al kucaginaKızlar suyum geliyo azar azar hastaneye gidiyorum dualarınızi bekliyorum
Ben de varim daha durunBen burdayım daha gitmedim
Su tam gelmedigi icin mi acilma fln olmadi acaba, sancilar nasil suan?Kızlar tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın hakkınizı helal edin. Benim doğum zor olcak gibi ne açilma var ne sancı, suyum azar azar geliyo tam anlamiyla boşalmadı antibiyotik iğne yaptılar suni verirsem cok yorar seni bebeğin suyuda iyi simdilik dedi doktorum eve gönderdi öğlen bidaha gitcem bugün boyle git gel olcak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?