Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar hava çok sıcak hala uzun kollu giydiriyor musunuz?
Arkadaşta doğum yaptı benden 1 hafta önce askılı çıtçıt giydirmeye başlamış.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Uzun kola devam biz annem küçük üşür diyor onun canı ne ki diyor

Doktor siz ne giyiyorsanız yazın onu giydirin kışın 1 kat fazlasını dedi geçen gün sordum da

Ee herhaldee öyle eskisi gibi olmayacakk bende dedim açmalara poğaçalara unut dedim

Artık dışarıdan alsın açmaları poğaçaları bir süre :) ay annem gitmeden güya bir sürü şeyler yaptırıp atacaktım dondurucuya pehh:)

Reactions: Jou

Aynı dönemdeler ya demek normal hepsi aynı zamanda yapıyorlarsa:)

Aynen hala devam ediyor işte ne güzel

İnş canım Eylül ekim gibi düşünüyorum bakalım. Sen bu arada ne kadar kilo verebildin senin iştahında yoktu
Ben bi tartılamadım yaa ama eski halime döndüm gibi hamile kalmadan önceki pantolonlarım falan oluyor

Canım geçmiş olsun, allahtan farketmişsin hemen. Üzülme tecrübe ediyoruz, daha ne hatalar yaparız kim bilir. Benimde hiç aklıma gelmezdi eldivenlerin öyle bileğe oturacağı.

Sorma kuzuu gün geçtikçe hepimiz alışıyoruz artık sende alışıcaksın
Kasılmalarım çok sık olmaya başladı bu gün sıcaktan herhalde diye düşünüyorum ağrı yok . Bide belime inceden böyle iğne batırır gibi sancılar giriyor ara ara son iki saattir ama yine sıcaktandır diyorum napim

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…