Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kimi anneler de baş başa kalınca daha huzurlu bir bebek olduğunu söylüyor, senin de böyle olur belki :)
evrene güzel mesajlar gönderelim :)
ha bir de ;

Çocuk çok motive edici gerçekten :)) inş daha huzurlu olur bıdıkımmm

Hafif sulandı çapağı dün gözünü yapıştırıyor. Bende hastanedeki ebeye yazdım göz damlası önerdi. Temiz kaynamış suyla sil dedi. Pirpirikleniyorum
Haklısın canım pimpiriklenmekte bende herşeyi anne bu neden böyle anne bu normal mi demekten bıktırdım halime çok gülüyor kızım abartma normal diyor ama işte ana yüreği :)

Az biraz zaman geçiyor kuzum

Benimde bazen mamasını yedikten 5 dk sonra baya kustuğu oluyor yada dediğim gibi peynirimsi ama genelde gazı olduğundan kendini çok sıkıyor ondan hep kusuyor senin de ondan mı oluyor acaba

Hahahah ben girerim herhalde gene amaa ev iş yemek bana kalırsa epeyy zaman olmayacak gibii

Eşime dedim annem gittikten sonra yemek işini falan unut sana ait dedim olsun dedi bakalım napacaz:)

Reactions: Jou
112 kilo da ben verdim Jou cidden mükemmel bişeymiş
112 kilo yu yanlış yazdığını anlıyorumm
Neeyyy 112 kilomu dsdim bian ayy alemsinn

Evett korkarak baktım hattaa bide helva rahin yiyorum kahvaltıda şeker almam gerek diye listede öyle diyo bi baktım hamile kaldığımda 77 dim olmuşum 76.0 nerdeyse 75

İnşallah canım senin bebeyle nasıl gidiyor düzene girdin mi
Gibi gibi kuzu sarılıktan çıktı ya amann ona mutlu oluyorumm hep jendi uyanıyo bu ara
Dun kendi haline bıraktım.normalde 2 saate bir uyandırıyordum dün kendi haline bıraktım 2buçuk saat oldu uyandi öyle gündüz epey uyanıyo gece uyuyo gündüzü anlıyormu bilmiyorum ama benim gibi gündüz uyumayıda hiç sevmiyo

Çok değil aslında ama dün diğerlerine göre fazlaydı
Hemen mi sonra mı kusuyor böyle kesik kesikse fazlası diyor annem. Benimki de hiç kusmazdı 3 4 gündür falan çıkarıyor dün gece hatta fazla çıkardı. Ay bu bebeler hep aynı zamanda aynı şeyleri yapıyor

Anasına çektiyse demek iyi olmasına sevindim yavaş yavaş toparlar zaten sende rutine koyarsın herşeye alışılıyor nelere alışmadık

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…