Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim prolaktin yüksekliğim olduğu için süt içmiyorum canım.
Sadece peynir ve yoğurt yiyorum.
Bence 1 bardak yeterli, çok da abartmamak lazım.

Ya bi doktor günde 3 bardak falan için diyordu da. Ben birdak devam edeyim ozaman :)

Kızlar günde kaç bardak süt içiyorsunuz. Ben sadece 1 bardak anca içiyorum :)
Ben çocukluğumdan beri asla süt içemiyorum. Fakat yoğurt ile aram çok iyi kendim mayalıyorum günde 1 büyük kase kadar yemeye çalışıyorum acaba yeterli olur mu? Herkesin süt içtiğini okuyunca üzüldüm şimdi ama içemem asla

Canım içim sütünden alabilirsin günluk süt yazıyor bence onu içersin seversin hersüt güzel değil tabiii de ben onu içince seviyorum süt ben migrostan alıyorum

Canım içim sütünden alabilirsin günluk süt yazıyor bence onu içersin seversin hersüt güzel değil tabiii de ben onu içince seviyorum süt ben migrostan alıyorum
Yok canım benim için marka falan fark etmiyor süt içemiyorum içmeye zorlasam kendimi kusarım yani o derece. Mayalarken sıcak süt kokusuna bile zor dayanırım öyle diyim. Daha önce kakao falan ne denediysem de içemedim. Kefir içiyorum süt içemiyorum

Naneyi çok abartmamak lazım, dikkatli tüketmek lazım.
Adet söktürücü etkisi var onun.

Ben bitki çaylarına ve baharatlara pek bulaşmıyorum.
Nolur nolmaz.
Açık siyah çay arada, o kadar.
Nanenin de mi söktürücü etkisi var aman aman hasta olduğum için birkaç kez taze nane limon demleyip içtim. Ihlamuru bile erken dönemde önermiyorlardı ama nane için okumamıştım bunu

Şaşırıyorum bazen neden içemiyorlar diye
Kefir iyidir kuzum iyi yapıyorsun

İlla süt içmek zorunda değilsin canım yoğurtta çok iyi en azından onu yiyebiliyorsun sabah peynir falanda yedinmi dngelersin ne güzel

Şaşırıyorum bazen neden içemiyorlar diye
Kefir iyidir kuzum iyi yapıyorsun
Hiçbir mantıklı açıklaması yok ki ben peynir yoğurt delisi bir insanım ama yok süt asla Artık ev yoğurdu ve kefir ile telafi etmeye çalışıcam. Doktorum yoğurt da olur kendin mayalıyorsan demişti

Reactions: Jou
Naneyi çok abartmamak lazım, dikkatli tüketmek lazım.
Adet söktürücü etkisi var onun.

Ben bitki çaylarına ve baharatlara pek bulaşmıyorum.
Nolur nolmaz.
Açık siyah çay arada, o kadar.
Evett baharatları çok abartmamak lazımm ben bide baharatçıyım çok zorlanıyorum yememeye bide kızartmalara dayanamıyorum ama şu 3 ayı bitiriyim abartmadan 2 hafta da bir yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…