Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu yazını tesadüfen gördüm. Benim de sütüm azdı. İlk günden itibaren meme+mama beraber gittik. Tam mamayı bırakalım dedik oğlum sarılık oldu. Tekrar mamayı artırdık. O günden sonra da mamayı bırakmak gibi bir niyetim olmadı. Doymuyorsa mama verdim. Yeter ki aç kalmasın bebeğim diye. 10,5 aylıkken mamayı kendiliğinden bıraktı, içmedi. Bazen gece kalktığında mama vermeye çalışıyorum, karnı doysun diye ama içmiyor , onun yerine emdikten sonra su içiyor keyifle.
Hiç kafanı takacak üzülecek bir durum yok yani. Her çocuk nasibi kadar süt içer

5 gündür 3cm açıklıkla geziyorum ben hala
Bende neler oluyo hic bilmiyorum, bitmek bilmeyen bir çiş hissi ve yururken bacak arasinda agriyla devam ediyorum bu ara, pazartesi kontrol var bakalim ne dicek doktor,
Normalmiymis acikligin sabit kalmasi? Nstye fln giriyomusun?

Bende neler oluyo hic bilmiyorum, bitmek bilmeyen bir çiş hissi ve yururken bacak arasinda agriyla devam ediyorum bu ara, pazartesi kontrol var bakalim ne dicek doktor,
Normalmiymis acikligin sabit kalmasi? Nstye fln giriyomusun?
Dün girdim işte düzenli sancı çıkmadı, açıklık aynı mi dedim aynı dedi normal veya değil diye bir şey demedi ama bu zaten yapıyla alakalı bir durum diye biliyorum. Dün kadının biriyle konuştum mesela doktoru 2 cm acikligin var dedigi günün gecesi doğurmuş. Kimi 3 cmle bir hafta dolaniyormus kimi de gecesine doguruyormuş. Acilmam olsun diye yaptigim bir sey de yok acikcasi bi ara squat yapayim dedim ama uzerimde bir uyusukluk var hic bir sey yapasim yok. Bu haftalrinda millet pilates topunun uzerinde ziplamaya basliyor. Doktor maximum on günümüz kaldı dedi şuan kilosu 3700 4kg ve uzerine risk almiyorum dedi adam peşinen. Doğana kadar o kiloyu geçerse zaten on gün beklemeye de gerek kalmayacak sanırım, salı günü de benim kontrolüm var bakalım artık hayırlısı.

Hayirlisi olsun ikiniz de iyi olup sag saglim nasil gelecekse o sekilde geliris insallah hayirlisiyla, beklemek de gergin ya

Ayyy ben şokkk hakkat emzirdikçe kilo veriyorsunn şaka gibii şuana kadar 12 kilo vermişimm
112 kilo da ben verdim Jou cidden mükemmel bişeymiş
Ooo kızlar harikasınız
Hamile kaldığınız kilonun da mı fazlasını verdiniz?
Neler yiyor içiyorsunuz?
En son saat kaçta yiyorsunuz?
Anlatın hele bizede

Şu an seninle aynı durumdayız kilosu da aynı vede aynı korkuları yaşıyorum . Kasılma üstüne kasılma yaşıyorum ve ağrı yok resmen cumaya kadar gelmesi umuduyla bekliyorum umarım gelir
Yoksa muhtemel suni sancıyla başlatıcaktır

Hayirlisi olsun ikiniz de iyi olup sag saglim nasil gelecekse o sekilde geliris insallah hayirlisiyla, beklemek de gergin ya
Amin canım inşallah.
Illa ağrılı olmasına gerek yoktur belki kimi insanın acı eşiği daha yüksek oluyor ağrı olsa da hissetmiyo olabilirsin. Ağrılısı gerçekten çok yorucu oluyor. Bnm gece bir başlıyor sabaha kadar hem kasılma hem ağrı.

Ooo kızlar harikasınız
Hamile kaldığınız kilonun da mı fazlasını verdiniz?
Neler yiyor içiyorsunuz?
En son saat kaçta yiyorsunuz?
Anlatın hele bizede
Hahahahah amaannn hiçbirşey yapmıyorum kuzuu
Bi kahvaltıda yiyorum yağlı şeyler yemiyorumm akşam yemeğimde 6 da ondan sonra hiçbirşey yemiyorum canım zaten istemiyor birşeyy çok şükürr sütümde gitmiyo yanii rezene çayı ve humana içiyorum

Aman 112 mi yazmışım benim Biraz daha var ya eski kiloma dönmeme

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…