Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok teşekkür ederim zaten umutluydum şimdi daha da umutlandım sayenizde salı günü doktora korkarak değil umutla gidicam
Doktorun söyleyecektir ama bilgin olsun aklıma gelmişken söyleyeyim. Bi sonraki adetini 40 gün sonra göreceksin bu süreçte yumurtlamayı yakalamak çok zor o yüzden gez eğlen çocuğa takılma bence. Sonraki dönem akıntının arttığı dönem yumurtlama dönemin o dönemden sonra eczaneden coraspirin al ve adete kadar kullanıp bırak. Bana doktorum öyle yaptırdı

Jou tatlım, yine başladı bende kahverengi lekelenme.
Ne güzel 3-4 gündür bir şey yoktu.
Kontrolüme de daha çok var.
Ufffffff, canım sıkıldı.

Reactions: Jou
Sıkıntı şu ki benim kanamam durmadı 1 haftadır sürüyor salı günü bakalım nolucak ondan sonrası kısmet artık

Herkese merhaba 7+1 hamileyim kızlar çok bulantım var halsizliğim çok .. tiksinmelerim var sadece tuzlu yiyorum ve sivilcelenme problemim başladı önerileriniz varmı acaba mide bulantısı için prilam verdi doktor en azından kusmuyorum ama saçım ve cildim çok yağlanıyor

Jou tatlım, yine başladı bende kahverengi lekelenme.
Ne güzel 3-4 gündür bir şey yoktu.
Kontrolüme de daha çok var.
Ufffffff, canım sıkıldı.
Yaaa hayır niye canını sıkıyorsun daha dün benim çok geldi peçeteye sarılı biliyorsun demiştim bugün hiç yok bak kahverengi olduğuna sevin lütfenn canını sıkıcak bir durum bile değill o gelecek o içindeki pisliği söküyor öyle düşün bebişinn gayet iyi çok şükürrr

Bende aynıydım bulantım vardı prilam içiyorum olmuyor. Sadece acıkınca oluyor. Tiksinme aşırıydı bende sadece çorba içebiliyordum şimdi azaldı çok şükür. Benimde adet dönemi sivilcem olurdu şimdi 4 5 gündür sivilce çıkıyor sürekli yüzümde yağlandı

Ya görünce çok huzursuz oluyorum.
İnşallah iyidir.
Çok merak ediyorum ama Cumartesi kontrolüm.

Ya görünce çok huzursuz oluyorum.
İnşallah iyidir.
Çok merak ediyorum ama Cumartesi kontrolüm.
Bence iyii kahverengi gelmesiinden rahatlaaa kırmızı gelir se hemen doktora gidersin kendini strese sokma ben kackere oldum biliyosun hep geliyo bi kesildi diyorum gene geliyo insan görmekten canı sıkılıyor ama kahveyle seviniyorumm millet 9 ay leke görüyor düşün iğnedende olurr oda kahveyi sökmeyi çalışıyodur temizleniyor için❤❤

Ya şimdi bir de Oksapar’a başladım ya, o korkutuyo beni.
Kırmızıya dönmez inşallah.

Neyse, sabah kaçta kan vereceksin canım?

Ya şimdi bir de Oksapar’a başladım ya, o korkutuyo beni.
Kırmızıya dönmez inşallah.

Neyse, sabah kaçta kan vereceksin canım?
Oksaparı bilmyorum ama öyle olsa doktor sana iğne vermez kırmızıya döneceğini bilse sen içini ferah tutt o birşey değilll
Yarın 9.30 da doktora görüncem canım ondan sonra tahlil yaparız artık sonra 1 saat sonra çıkar zaten o ara notere uğriycaz işimiz var

Ne yapcağımı şaşırdım ilaç aldıgımda biraz azalıyor ama açıkınca çok kötü bulanıyorum temiz hava iyi geliyor bugun biraz yürüş yaptım iyi geldi ama cildime Ne yapcağımı bilemedim daha öncedende yağlı bir cildim vardı adet öncesi olurdu ama bu yağlama farklı saçımdanda anlıyorum yarın dermatolojiden randevu aldım bakalım belki krem verir yada tonik vs .. acaba kaçıncı hafta geçiyor

İşleriniz rast gitsin canım.
Doktor muayenenden sonra vaktin olursa haber edersin.
Merakla bekliyor olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…