Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım 1 su bardağı yeterli yoksa kansızlık yaparr ben her kahvaltıda süt içiyorum migrosta günlük süt var içimden laktozsuz çok iyi

Bende ondan alıyorum canım. İçimin pastorize sütü de çok iyi. Laktozsuz ve pastörize alıyorum

Reactions: Jou
Arkadaşlar benim 5 hafta 3 günlük gebeliğim. İlaç falan kullanmıyorum ama akıntım oluyor. Sık sık iç çamaşırı değiştiriyorum enfeksiyon kapmasın diye. Günde iki kere muhakkak. Sizde de akıntı oluyor muydu

Arkadaşlar bi ee konuşmaları okudum. Sadece ada çayı yasak denmiş ama Yeşilçay kesinlikle tavsiye edilmiyor . Çok fazla kafein var. İçmeyin onu. Artı ıhlamur da son aylara doğru içilmiyor.şimdilerde değil de sonlara doğru. Çünkü kasılma yapıyormuş doğum için istenmeyen bişey. Aklınızda olsun.

Siz daha duymadınız mı kaç haftalık bende duymadım henüz 5+3
5+3 üm canım ben de. 4+6 da ilk kontrole gittim kese gördük cuma günü 2. Kontrolüm var 6+1 oluyorum doktorum kalp atışını duyarız dedi. Benim kontrollerim vajinal oluyor. Sen kontrole gittin mi peki hiç?
Valla ben şimdilik hiç içemiyorum

karaca3443 canım aslında süt yerine peynir ve yoğurt yemek daha fazla yararlıymıș. Sütün işlem görmüş hali yani
Oh iyi bari

Bi arkadaşa günde 1 fincan yeşil çay içilebilir demiş doktoru kimdi hatırlayamadım da. Ben şahsen tüketmiyorum bitkisel şeyleri nolur nolmaz

Canım komple aynı ilerliyoruz seninle. Bende 4+6 ilken kese gördüm. Cuma gel dedi bana da :) kalp atışı için. Bi de tahliller isteyeceğim dedi. Ben cuma gidemeyeceğim pazartesi gideceğim. 6+4 te. Vajinal yaptı kontrol bana da. Kalp atışı da sanırım vajinal yolla olacak çünlü daha çok küçük diye. Sen de de akıntı var mı.

Bi arkadaşa günde 1 fincan yeşil çay içilebilir demiş doktoru kimdi hatırlayamadım da. Ben şahsen tüketmiyorum bitkisel şeyleri nolur nolmaz
Evet biraz doktora kalmış sanırım bu konu benim arkadaşım içerken hamileyken doktor bıraktırdı. O da iyi bişey yapıyorum sanıyormuş içerek. Sonra beni aradı işte içme sende diye

Ay şaka gibi valla birebir aynı akıntım oluyor benimde ama bugün az oldu. Islak ıslak hissediyorum korkuyorum kanamam mı oldu diye. Normalmiş ama merak etme.

Ben kese için gittiğimde yaptırdım tahlillerimi baya bir şeye bakmışlar cuma gittiğimde bakalım ne diyecek. Umarım kalp atışını da duyarız ya biraz stres yaptım

Senin ilk çocuk mu benim ilk. Haziranda bir düşüğüm var biraz fazlaca kaygılıyım bu yüzden

Evet biraz doktora kalmış sanırım bu konu benim arkadaşım içerken hamileyken doktor bıraktırdı. O da iyi bişey yapıyorum sanıyormuş içerek. Sonra beni aradı işte içme sende diye
Bizim evde bitkisel haplar falan var. Covid için almıştık ara ara kullanıyorduk. Umca falan. Doktora sordum çoğunun içeriğini bilmiyordu bitkisel ya biz görmüyoruz böyle şeyler dedi. Tavsiye etmiyorum onun için bitkisel şeyleri demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…