Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İnşallah dediğiniz gibi olur ilk olduğu için her kafadan bir ses çıkıyor geciktikçe ve bu da beni çok tedirgin ediyor açıkçası . Sabırla bekliycem artık başka çaresi yok

Ben de saat kuruyorum 2 saati geçirmeyeyim diye ama uyandırması zaten başlı başına yarım saat
Aynenn aynennn oldu busefer 2buçuk saatt oyle derin güzel uyuyoki kıyamıyorum yaa bide iyice uykusu kaçtımı uyut uyutabilirsen gazı cıkarana kadar oluyo 3 saat allahtan çok ağlama şeyi yok ben mahvoluyorum

Evet inşallah daha çıkmasın da kuzularımız rahat etsin… biluribin yüksekliği de bebişleri yoruyor birde doğdu doğalı kendi rengini göremedik hep sarı gazı olunca da sürekli kırmızı
Offff evett sarı sarı hala kaş tarafında bide göz altlarında kurban olurum yaa bi duzelde nesekii 1 aylık oldumu biter geçe rhepsi

Ben olsam hiç açıklık vs yoksa suni istemezdim

Kızlar oğlum uyurken arada sıçrar, korkar gibi oluyor birkaç gündür neden olur bilmiyorum sizin de var mı böyle durumlar?

Canim gozun aydin saglicakla buyutun bebisinizi.

Sancıların nasıl başladı? Açılman hızlı mı oldu? Sancılarınla evde bekledin mi biraz açılman olsun diye? Müsait olduğunda bilgi verebilirsen çok sevinirim, çok merak ediyorum bir de epidural aldın mı?

Ooo gözünaydın canımm sonunda senide doğruttukk

Kızlar oğlum uyurken arada sıçrar, korkar gibi oluyor birkaç gündür neden olur bilmiyorum sizin de var mı böyle durumlar?
Yeni doğan bebeklerde bu çok normalmiş elsa kendi hareketlerinden korkabilir sıçrayabilirler, kundak yapmak onları daha güvende hissettirir, doğru kundak yapma yöntemine bakarak uyuduğunda kundak kullanabilirsin bu durumu azaltmak için.

Benim kızımdada birara oluyordu şimdi yok

Benim oğlanda da var çok normal, ama ben öyle yapmasın kendini uyandırmasın diye yarım kundak yapıyorum
Kızlarr ya çocuğunuza emzik vermeye başladınızmı benimkine versem kusuyomuş gibi hareket ediyo istemiyo
İlk benimki de öyle yapıyordu dün başladım hala da öğürüyor ilk alınca ama sonra tutuyor

İnşallah dediğiniz gibi olur ilk olduğu için her kafadan bir ses çıkıyor geciktikçe ve bu da beni çok tedirgin ediyor açıkçası . Sabırla bekliycem artık başka çaresi yok
Canım bende bugün kontrole geldim. Nstde sancı bile yoktu doktor ultrasonda baktı suyu güzel her sey yolunda bir hafta sonra gelirsin dedi. Dogum hakkında en ufak bir sey söylemedi sanki rutin kontrol gibi bir hafta sonra kontore gel dedi ben sok 1 hafta sonra günüm dolması dısında bir sorun yok ben suyum az az gelir de anlamazsam diye telas yapıyordum. Her sey yolunda diyince bi rahatlama geldi. Ne güzel haftasını dolduruyor iste telas yapma günü ve saatini rabbim yazmıs sağlıklı olsunlar da ne zaman isterse o zaman gelsinler. Bu zamana kadar kimsenin bebisi icerde kalmadı bizim de kalmaz sıkma canınıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…