Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlarr ya çocuğunuza emzik vermeye başladınızmı benimkine versem kusuyomuş gibi hareket ediyo istemiyo

Ben vermeye başladım özellikle ağlayınca iyi oluyor ilk başta tutmuyordu şimdi yavaştan tutmaya başladı. Ama emzik yavrumun suratına büyük geliyor kendi kadar neredeyse

Reactions: Jou

Kundak olayı çok iyi ya özelikle uyumakta zorlandığım zaman kundak yaptığım zaman 2 dk da uyuyor minik

Teşekkür ederim canım kundak yapıyorduk aslında ama havalar çok sıcak olunca bıraktık o sebepten olabilir bizimki de

Kundağa döneyim o zaman tekrar sıcak diye bırakmıştım

Teşekkür ederim kauçuk da kullanımı kolay, onu da deneyebilirsin
Ben dün başladım
Kauçuk diş çıkarma döneminde iyi oluyormuş.Kızıma da almıştım emmemişti.Kiraz uçlu silikon denemeyi düşünüyorum o da olmazsa aventin ulrra air iyi diyorlar

sweetgirlcandy M -Murphy sdezhl cherry_baby zeynepsudee Jou teşekkürler kızlar cevaplar için Herkes başlamış demekki. Danışman ebemiz 15. Gün başlamamız gerektiğini söyledi, sağlık ocağındaki ebede 15. Gün başlanılsın dedi. Bende bugün başladım Ama sağlık ocağının verdiğini almadım. Çocuk doktorundan ayrıca vermesini istedim reçetesiz olan bir d3 vitamini kullanmaya başladık.

Doktor ne önerdi bende sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum da doktor ocean önerdi onu alcam bende

Ayy benimki de yarın doluyor günü ama beklemediyim eminim kalmaz ama tedirgin oluyor insan işte ne bileyimmm

Kızlarr ya çocuğunuza emzik vermeye başladınızmı benimkine versem kusuyomuş gibi hareket ediyo istemiyo
Ben de az önce başladım karnı tok, gazı çıktı, altı temiz ama ağlıyor durmuyor, ağzı aranıyor fakat zaten fazla fazla emdi ve kustu fazlasını da. Az önce ilk defa emziği verdim sustu şükür. Ne kadar götürür bilmiyorum tabi

Reactions: Jou
Eki Görüntüle 3087975
Kızlar göbek bağı böyle düştü anormal gibi görünüyor sanki niye böyle oldu acaba
Bana da anormal geldi şiş gibi duruyor, bence doktora götür yarın. Çok ağladı mı acaba
Kundağa döneyim o zaman tekrar sıcak diye bırakmıştım
Müslin bez işe yapabilirsin yarım kundak
Kauçuk diş çıkarma döneminde iyi oluyormuş.Kızıma da almıştım emmemişti.Kiraz uçlu silikon denemeyi düşünüyorum o da olmazsa aventin ulrra air iyi diyorlar
Kiraz uçluyu sevmedi bizimki. Damaklı olanı tuttu ama o da minnacık ağzına büyük geliyor öğürüyor zor da olsa tutturuyorum arada. Aventi hiç kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…