Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Umarım bu süreç uzun sürmez
Sürmez bence yaa gene sana geri döner kuzu korkma bence
Yok kuzu ya gaz dancıları vardır.Bu dönemde sadece anne kolusu biliyorlar. M -Murphy canım atak döneminde de olabilir.
Olabilirr
Ooyyy hadi yaaa niye böyle etti bukadarrr inş düzelirr kuzumm acaba dedigin gibi gaz sancısımı varyediklerine dikkat ediyomusun

Son düzenleme:
Hayırlı olsun bebiş doğmuş.Ben o kadar erken denemedim meme reddinden dolayı.Denedim onu da bikaç gün işe.yaradı sonra yine almadı.Baska emzik denicem.

Sürmez bence yaa gene sana geri döner kuzu korkma bence

Olabilirr

Ooyyy hadi yaaa niye böyle etti bukadarrr inş düzelirr kuzumm acaba dedigin gibi gaz sancısımı varyediklerine dikkat ediyomusun
Ediyorum kuzu kolik bir bebeğim var maalesef.Anne sütü sarılığı imiş.Düşmüş ama değer.

Gaz sancısı ne yaparsan yap asla susmuyor çok zor ya umarım uzun sürmez

Kızlar doktorumu aradım ve cumaya randevu aldım muayene için o güne geldi geldi gelmedi bakalım nolucak sizce kendini mi bekleyim yoksa suni sancı filan denemesini mi . Suni sancının işe yaramayışından bir tık korkuyorum

Hayırlı olsun bebiş doğmuş.Ben o kadar erken denemedim meme reddinden dolayı.Denedim onu da bikaç gün işe.yaradı sonra yine almadı.Baska emzik denicem.
Teşekkür ederim kauçuk da kullanımı kolay, onu da deneyebilirsin
Kızlar bebek için d vitamini kullanmaya başlayan var mı?
Ben dün başladım

Kolikte zor herkesin derdi ayrı yaa benimkininde enson 11 di ve yuzüne baktığımdahala aynı
Bizim de en son 10 du 1 hafta önce yarın yine kontrolümüz var …2 haftadan sonra uzamış sarılık diyorlar…kan tahlili , böbrek ve batın usg yapıldı temiz çıkınca kontrollü bir şekilde geçmesini bekleyeceğiz dedi doktor…bazen böyle uzayabiliyormuş çoğunlukla sebepsiz , anne sütü sarılığı şeklinde ama bazende altta yatan başka sebep olabiliyormuş doktor kontrolünde olduğu sürece sıkıntı yok…birde 12 üstü daha sıkıntılı imiş…bizim de uzayınca bikaç bişey öğrendim:) geçmiş olsun

Reactions: Jou
Ilk te 14 dü ya kuzuu baya sıkintılıydı sonra hep emzirdikçe düştü 11 re 2 hafta önce bakalım haftaya kontrole gidicem düştüyse daha çikmaz dedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…