Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kim dedi işe yaramadığını yaaa herkes aynı yaşamiyo ama sende ordan burdan duyup kafanı kurcalamaa vallahaa dövecemm heee
Olmadı suni ett kuzuu birşekilde çıkacak ordan

Canım hayırlı olsun inşaallah toparlarsın. Benim de 4 gün oldu ve her geçen gün dikiş daha az acıtıyor. Dediğin gibi bana da parol teklif ettiler sabah akşam ama ihtiyaç duymadım. Fakat uykusuzluktan başım zonkladı ona aldım parol

Reactions: Jou
Vallahaa ben sabah oglen aksam minoset ictim benim sezaryendi cok vardı ağrım

Canım ben olsam sağlıkla alakalı doğumun başlamasını gerektiren bir durum olmadıkça beklerdim. Benim 38+0 da suni sancı için randevum vardı mesela. 37+5'te kendi sancımla geldi çok rahat oldu. Suni de olmayacak bir şey değil gerekirse yapılır ama hastaneye yatış sonrası açıklığın yoksa işlemler uzun sürüyor. 3 güne kadar uzayabiliyor da, birkaç saate de doğum başlayabiliyor. Uzama riskini göze alabiliyor musun ona önce karar verebilirsin. Kendi sancın olsa evde son ana kadar beklersin. Yatarsın, dinlenirsin, istediğin gibi yersin içersin dinç olursun.

Evettt d3 vitamin diyo ağzına 3 damlatıyorum kuzuu saglıkocagı verdi onu demiyomusunuzz ya hangisini diyonuz acaba

Bana 6 damla dedi doktorlar. Birde ben adefer vitamin şurup kullanıyorum

Evet bunu istiyorum ama gelmeyişi de beni korkutuyor ya suyu biterse ya plasenta beslemez de canına bi zeval gelirse diy e bide kakasını yapıyormuş geç kalınca filan bunlar çok kafamı karıştırıyor

Kim dedi işe yaramadığını yaaa herkes aynı yaşamiyo ama sende ordan burdan duyup kafanı kurcalamaa vallahaa dövecemm heee
Olmadı suni ett kuzuu birşekilde çıkacak ordan
Ya korkuyorum geç kalıp enfeksiyon filan kapcak diye Jou . Sürekli neyi bekliyorsun git sezeryan ol doğsun diyorlar istemiyorum mecbur kalmadıkça niye çocuğa müdahale ediyiym

Bana 6 damla dedi doktorlar. Birde ben adefer vitamin şurup kullanıyorum
Haaa oyle vermedi bana şurup falan 6 damlamı abooo baya damla kız bebeden bebeğe degişiyo demekkii
Bide bana verdiği vitaminleri vardı onlar bitmemişti onlarıda içiyorum

Ya korkuyorum geç kalıp enfeksiyon filan kapcak diye Jou . Sürekli neyi bekliyorsun git sezeryan ol doğsun diyorlar istemiyorum mecbur kalmadıkça niye çocuğa müdahale ediyiym
Sezayende zor normal dogumda bu sıcskta dikişlerlede zorr vallahaa kuzuu allahh dilediğinle naisp etsin inşaallahh

Haaa oyle vermedi bana şurup falan 6 damlamı abooo baya damla kız bebeden bebeğe degişiyo demekkii
Bide bana verdiği vitaminleri vardı onlar bitmemişti onlarıda içiyorum

Acaba diğer arkadaşlar ne kadar kullanıyor fazlaymış cidden he

Evet bunu istiyorum ama gelmeyişi de beni korkutuyor ya suyu biterse ya plasenta beslemez de canına bi zeval gelirse diy e bide kakasını yapıyormuş geç kalınca filan bunlar çok kafamı karıştırıyor
Canım beklemenin de suni sancının da kendine göre riskleri var. İnternete girip yazsan suni sancı riskleri diye ya da 41 haftayı beklemenin riskleri diye liste uzar gider. En küçük binde bir ihtimali bile yazıyorlar. Doktorun normalde kontrolünde her şey yolunda hiçbir sorun yoksa beklemeni tavsiye eder diye düşünüyorum. Ama ultrasonda nst de beklemenin riskli olabileceği bir durum görürse o zaman da suni sancı tavsiye eder bence. Sen de ona göre karar verirsin. İçin öyle daha rahat eder kafana göre olmamış olur.

Ilk te 14 dü ya kuzuu baya sıkintılıydı sonra hep emzirdikçe düştü 11 re 2 hafta önce bakalım haftaya kontrole gidicem düştüyse daha çikmaz dedi dr
Evet inşallah daha çıkmasın da kuzularımız rahat etsin… biluribin yüksekliği de bebişleri yoruyor birde doğdu doğalı kendi rengini göremedik hep sarı gazı olunca da sürekli kırmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…