Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tecrübeli anneler yardımcı olur size görünce. Doktorunuz bir şey demiyor mu ek gıda konusunda şunları verin falan diye

Canım ben de o doğum sancısını tecrübe ettikten sonra sanki herkes beni kandırmış kimse bu kadar zor olacağını söylememiş gibi hissettim. Halbuki son 1 saatti artık herhalde dayanamam bayılır kalırım doğuramam ben düşünceleri. Doğumdan çıkınca biri hamilesin filan dese depresyona girecekmişim gibi hissettim. Travmatik etki ilk günler normal bence.

Çok duygulandım ya çok şükür sıkıntısız kavuşmuşsun miniğine geçmiş olsun canım. Gözün aydın olsun
Çok sağol canım
Hastanede ben sancı çekerken hasta bakıcısı "merak etmeyin kucaginiza aldiginizda hepsi geride kalıyor" dedi dedim muhtemelen öyledir ama şuanki sancıma bir faydası olsa keşke

Evet canım, hakkini yiyemem hiç bi zaman sezaryene yonledirecek bir kelime dahi duymadım ağzından. Bebek de son anda kulagini cevirince biz normal dogmasi icin elimizden geleni yapicaz olmazsa sezaryen dedi. Başka doktor olsa ben sezaryen istiyorum dedigimde aman banane hazirlayin hastayi derdi geçerdi giderdi yoksa ben sezaryen istiyorum beni bayiltim dedim yalan yok yani

Son düzenleme:
Dimi kuzu zaten kv sağolsun buzdolabımın içine etmiş çokkötü hale gelmiş acayip temizlik bekliyo beni hele mutfak
Kendi düzenin gibi yapamıyorlar kuzum. Valla bak gör bebiş bile bir düzene girecek oh be dünya varmış diyeceksin,güzel günler seni bekliyor keyfine göre takıl canım hiç yetişemiyorum diye yıpratma kendini,rahat rahat bebeğine odaklan bu günlerin taşını çıkar
Dip not:tek bebe candır ehehe
Şaka bir yana hepsini yaradana kurban hiç pişman değilim

Ayyy vallahaa tükendim yoruldumm kv hic bakmıyo bile rahatına düşkün buara
Benimkinden hiç bahsetmeyeyim benim yerime bunalıma girersin Doğum yaptığım gün kalıcam diye tutturdu sonra yattı uykum var deyip bir güzel uyudu. Oyuncak bebek muamelesi yapıyor çocuğuma Alt üst oturuyoruz birde sabır diliyorum kendime

Ayyyyyyy canım benim yaaa Nasıl hissettim acını
Benim de öyle çok zor travmatik bi doğumum oldu ama önemli olan biz ve bebişlerimiz sağlıklıyız çok şükür
Hayırlı olsun diyorum tekrardan
Kızlar 13.30 da yatısım yapıldı 4 cm acıklıgım vardı o zaman dua edin bebisime en yakın zamanda saglıkla kavusayım inss
Hadi sağlıkla su gibi gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…