Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Ee neden gelmiş ki ozaman ya boş yere sinir bozuyor

Saat 8de belisin mamasını yedirdim eşime sen bak ben biraz uzanayım dedim. İstekleri hiç bitmedi su getir meyve suyu getir kumandayı ver onu yap bunu yap en sonunda Allah aşkına ver ben bakarım çocuğa, beni sen daha çok yordun dedim ve 1 saattir çocuğu bacağında sallıyor ve asla öyle uyumaz belis söylüyorum hala ısrarla öyle uyutmaya çalışıyor bakalım hangisi pes edecek belis mi eşim mi :))

Gitmez o öyle otobüsle falann burdayken yapsın diyorum bende
Bayramda hepberaber gitcez istanbula 2saat yol çunkü eşimde getirecek zamanda olmadığı için

Hahahahahah başladı maceraların kızz annen gitti beni sen yordun demen cok güldürdü beni

Ayyy güya uzanayım demişsin Belis çok güçlü o asla pes etmez

Ay bende bunları anlamıyorum kalabalık etmesinler bari bi iş yapmıyorlarsa

Eşin ne diyor bu konuda peki. Sigara içiyorsa zaten çocuğa yaklaşmasın yazık

zaten baştan ikaz etmiştik öyle yaklaşamazsın diye ama eşimi nasıl büyütmüş hiç anlamıyorum bebeği tutmasını bilmiyor

eşim tüm gün çalışıyor ve annesinin işe yaramadığını biliyor ama gitte demiyor annesine biliyorum sinirlisin ama dayan az daha diyor

Kayınvalidemde oda ben asla yıkayamam edemem falan diyor unutuyorlar mı napıyorlar anlamadım

Reactions: Jou
Günaydın Kızlar benim oğlan 9 günlük oldu, bu süreçten sonra sarılık olma riski var mıdır
Kuzu bizimki 9. gün 16 çıkmıştı doktor tedaviye gerek yok dedi.Ilk 10 gün tehlikeli oluyormuş sonrası anne sütü (uzamış) sarılığı diyorlar.Bizde var hala mesela.Sütün içindeki bazı maddeler yapıyormuş.Olsa da hayati tehlike yok çünkü 10 günde bebeklerin beyin bariyeri oluşuyor.Beslenmesine dikkat edeceğiz.

Banyo yapınca gevşemiş uyumuş annesi normal

Benimki de geçen dikişim açıldığında geldi güya yardıma " yemeği sen yap ben de temizlik yapayım" dediAma sağolsun onceisnde geldi 1 hafta kaldı kızımla ilgileniyor hala da.

fatma86 da senin gibiydi bak diye diye en sonunda doğurdu
Ahahaha aynen sweetim bende dedim kaç kere gel demeyle gelmiyo bu bebeler akışına bıraaaaakkk
Çocuğa akşama kadar yalvarıyorum karnımda artık
Sen ne dersen de canım
Patron bebek. O canı ne zaman isterse o zaman gelecek
Ay bu erkekler
Benimki de niye emzik veriyon dedi yazık bebeğe dedi. Bende bana da yazık dedim. Sonra dedim az bak kıza ben mutlaktayım dedim. Baktım emzigi yapıştırmış bebeğe dedim nooooldu
Evren bebemi emzirmemi istemiyor silikon uç aldım netten emzik göndermişler
Ayhh gülsek mi ağlasak mı
Benimki de geçen dikişim açıldığında geldi güya yardıma " yemeği sen yap ben de temizlik yapayım" dediAma sağolsun onceisnde geldi 1 hafta kaldı kızımla ilgileniyor hala da.
Allahtan benimki yok çok şükür. Olsa o da yaşatırdı bana aynı şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…