Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tecrübeli anneler yardımcı olur size görünce. Doktorunuz bir şey demiyor mu ek gıda konusunda şunları verin falan diye
Doktorumuz sadece mama onerıyor. Ve ben en az 4mama denedım suan da bebelac la devam ediyorum. Ama Mama da yemeyınce napcagımı bılemıyorum mecburen ek gıdalardan kendım arastırma yaparak buyuklerıme danışarak elımden gelenı yapmaya çalışıyorum.

Tecrübeli anneler yardımcı olur size görünce. Doktorunuz bir şey demiyor mu ek gıda konusunda şunları verin falan diye
Doktorumuz sadece mama önerıyor ama cocugum mama da yemedıgı ıcın yada az yedıgı ıcın ne yapacağımı şaşırdım bende elımden gelenı yapmaya çalışıyorum gerek buyuklerıme danışarak gerekse araştırma yaparak

Yatacan ne kalıyım diyorsun ay hepsi cins iyi olan nadir heralde benimki de uyumasına taktı kafayı niye sürekli uyuyor normal mi diye sağı solu aramış sormuş bebek bu diyoruz uyanık da duruyo diyoruz asla anlamıyor ve ben konuşmuyorum bile konuşsam hiç çıkmayacak

Mama yemiyor dediğinizde doktor ne diyor hala mama mı diyor? Mamayı neden yemiyor kuzucuk acaba yaa

Ben de anlamıyorum yapamayacaksın niye tutturuyorsun. Birde ben işe gidince bakacakmış nasıl güveneyim acaba Bizde de o muhabbet var bana değilde anneme diyormuş ne hep uyuyor diye. Güya benimkinde benden çekiniyor. Demediğinide bırakmıyor laf arasında.. Allah sana da sabır versin tatlım

Valla dün iş yerine gittim yanımda götürdüm zaten benimki bakamaz bi haber yani. Baksa da bırakmam. Amin amin valla stres sebebi konuşmasam bile aynı binada olmak. Tez zamanda kurtulalım

Bebeğe tek bakan kızlar gündüz tekken duşa giriyor musunuz ben eşimi bekliyorum ya da annem varken giriyorum. Uyurken korkuyorum girmeye bir şey falan olur kusar vs diye

Bebeğe tek bakan kızlar gündüz tekken duşa giriyor musunuz ben eşimi bekliyorum ya da annem varken giriyorum. Uyurken korkuyorum girmeye bir şey falan olur kusar vs diye

Ben giriyorum ama çok kısa sürüyor canım su döküp çıkıyorum :)

Oo ben alıştım yemek yaptım temizlik yaptım misafir bile ağırladım tek başıma:) biraz zaman geçsin düzene giriyorsun merak etme :)
Ayyyy nasıl güzell kızzzz o zaman ben kv vsr diyemi bu tembellikk
Ayyy kuzu yaaa mutfagı bi batırmış buzdolabın için baya temizlik istiyo giripte hiçbirşey yapasım gelmiyo yoksa cok iyiyimde ama senin 2 aylık oldu duzene girdinizz benimki 1 aylık oldumu girer herhalde

Ayyyy hic gelmesin ozamann

Canım benimm yaaa benimkide 1 ayliğı oturdumu herşey güzel olcak ozaman

selam kızlar, valla atlaya atlaya okudum. doğum yapanlar hayırlı olsun.. umarım sonrasıda güzel olur
ben çok zor durumdayım. annem evine döndü, kv bende ama bebeğe elini bile sürmüyor, herşeyi ben yapıyorum. bebe sürekli meme istiyor, yatağına yatmayı kabul etmiyor, tuvalete bile gidemiyorum bırakıp. eşim lohusa olan kendisi gibi davranıyor, çok bunaldım

Kesinlikle öyle kuzum biri olunca acayip tembellik çöküyor. Annem buradayken öyleydim sadece belisle ilgileniyordum hiç bişeye dokunmuyordum. Annem gittiği günün ertesi günü hemen o düzeni sağladım. Sende gönder bence kayınvalideyi daha rahat edeceksin

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…