- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #64.581
Ahahaha aynen sweetim bende dedim kaç kere gel demeyle gelmiyo bu bebeler akışına bıraaaaakkk
Sen ne dersen de canım
Patron bebek. O canı ne zaman isterse o zaman gelecek
Ay bu erkekler
Benimki de niye emzik veriyon dedi yazık bebeğe dedi. Bende bana da yazık dedim. Sonra dedim az bak kıza ben mutlaktayım dedim. Baktım emzigi yapıştırmış bebeğededim nooooldu
Ayhh gülsek mi ağlasak mı
Allahtan benimki yok çok şükür. Olsa o da yaşatırdı bana aynı şeyleri
bilemedim, annem hiç unutmamış nedense kvler unutuyor gibi
Sağ ol kuzum,dün gece döndük evimize çöl yorulmuşumAnnene mi alışmıştı acaba
Yaaa ne iyi ettiniz. İyi olmanıza sevindim
Öperim o zaman sizi
Iyi tatiller
Demek istediğim kv gidince her şey güzel olacakCanım benimm yaaa benimkide 1 ayliğı oturdumu herşey güzel olcak ozaman
Canım benim daha hersey çok yeni,biraz daha sık dişini bebiş sakinleşecek,düzene gireceksiniz. Kvyi takmamaya çalış biliyorum zor ama geçecek Allah yardımcın olsunselam kızlar, valla atlaya atlaya okudum. doğum yapanlar hayırlı olsun.. umarım sonrasıda güzel olur
ben çok zor durumdayım. annem evine döndü, kv bende ama bebeğe elini bile sürmüyor, herşeyi ben yapıyorum. bebe sürekli meme istiyor, yatağına yatmayı kabul etmiyor, tuvalete bile gidemiyorum bırakıp. eşim lohusa olan kendisi gibi davranıyor, çok bunaldım
Benim kvde de unutmuşKayınvalidemde oda ben asla yıkayamam edemem falan diyor unutuyorlar mı napıyorlar anlamadım
TamamdırrSağ ol kuzum,dün gece döndük evimize çöl yorulmuşum
Demek istediğim kv gidince her şey güzel olacak
Canım benim daha hersey çok yeni,biraz daha sık dişini bebiş sakinleşecek,düzene gireceksiniz. Kvyi takmamaya çalış biliyorum zor ama geçecek Allah yardımcın olsun❤
Benim kvde de unutmuş
Unutması işime yaradı valla o çocuklarla,ev işleriyle ilgilendi bende bebeğimle
Beni de üzmedi yani bu durum kendi halimde e güzel takılıyorum :)Sağ ol kuzum,dün gece döndük evimize çöl yorulmuşum
Canım benim daha hersey çok yeni,biraz daha sık dişini bebiş sakinleşecek,düzene gireceksiniz. Kvyi takmamaya çalış biliyorum zor ama geçecek Allah yardımcın olsun❤
Benim kvde de unutmuş
Enfeksiyon kapmış antibiyotik ki krem başkamanız gerekEki Görüntüle 3087975
Kızlar göbek bağı böyle düştü anormal gibi görünüyor sanki niye böyle oldu acaba
Dimi neden acaba :))
Sağ ol kuzum,dün gece döndük evimize çöl yorulmuşum
Benim kvde de unutmuş
Günleri günlerini tutmuyor. Dün mışıl mışıl uyuyan bebe bugün 6 dan beri beni yedi bitirdi. Deli gibi uykusu var ama bana mısın demiyor. Tam dalıyor diyip yatırıyorum hooppp bi daha uyanıyor. Zavallı memişler söndürüldü resmenBanyo yapınca gevşemiş uyumuş annesi normal
Göğüs kalkanı kullanıyorum ben. Tavsiye ederim. İç çamaşırı ile temas ettirmiyor hava alıyor ve çabuk iyileşiyorGöğüz ucu ağrınuz kaç günde geçti ben hala acı çekiyorum 2 saate yakın emziriyorum onunda mı etkisi var acaba ?
Göğüz ucu ağrınuz kaç günde geçti ben hala acı çekiyorum 2 saate yakın emziriyorum onunda mı etkisi var acaba ?
artık işlerine gelmiyorsakedin naptı tanıştımı bebişle
Kedim tanışamadı çok hala uzakta izlemekte ya hala şaşkın şaşkın bakıyor :) sende durumlar nasıl
Annelik çok zor gerçekten ama mükafatı çok büyük,bunu düşündüğün zaman zor olan şeyler de gözüme görünmüyor benim sende dene canım. Bende ilk 15 gün çok zorlandım seni anlıyorum,şu an çok daha iyiyiz. Bebiş emzik alıyor mu? Sürekli göğsünde olmak istiyorsa emzik ile uykuya geçişini sağlasanevet çok haklıdın ama işte insan bi destek görmek istiyor, hamileliğim boyunca hep bebe emsin diye dua ettim ama fazla etmişim iştesarılığımız geçtiği gibi mamayı bıraktık sadece göğsümde yaşıyor o da çok zorluyor beni
biri ilk gün yanına yattı kıskançlıktanbiri ağlamasından nefret ediyor, ağladığında ortamı söylene söylene terk ediyor sonuncusuda görmezden geliyor bebeyi
baya zorlayıcı oluyor 3 taneyle, seninki yakında tanışır 2 ay oldu artık, şaşkınlığını atar diye düşünüyorum
bilemedim, annem hiç unutmamış nedense kvler unutuyor gibi
İş çıkarmış deseneyapmış yapmış bardak dolabımı baştan dizayn etmiş sanki ihtiyacı varmış gibi, şimdi düzelince bide onları düzelticem
Ben gündüz arada uyuyorum uykum gelmiyorKızlar bebişlerinizi gündüz yatırınca sizde birlikte uyumuyor musunuz. Ben kendime vakit ayırmak istediğim için genelde uyumuyorum. Akşamda eşimle vakit geçirmek istediğim için uyumuyorum böylelikle baya uykusuz kalıyorum ya sizler napıyorsunuz. Birde doktorunuz hala mutlaka 2-3 saatte bir uyandırın besleyin diyor mu. Kuzenimin doktoru 10 günü aşınca uyandırmakta zorlanıyorsan bırak uyandırma uykuya da ihtiyacı var acıkınca nasıl olsa uyanır demiş oda bebek uyanınca yedirmeye başlamıştı
Ben gündüz arada uyuyorum uykum gelmiyorakşam eşimle vakit geçirmek istiyorum bizim kız 9-1 arası uyanık sabit o uyuyunca bende bayılıyorum gece de alarm kuruyorum ama ona bağlı kalmıyorum artık 2 saatte değil de 2.5 saatte bazen 3 saatte kendi acıkınca sesler çıkarıyor ağlıyor o zaman veriyorum. 20 günlük olduktan sonra böyle yapmaya başladım ben
Benim soyle oluyor. Geceleri sarılık riski vs kalmadığı ve iyi beslendiği için kendisi kalkınca emziriyorum zaten kaldırsamda uyanmıyor artıkKızlar bebişlerinizi gündüz yatırınca sizde birlikte uyumuyor musunuz. Ben kendime vakit ayırmak istediğim için genelde uyumuyorum. Akşamda eşimle vakit geçirmek istediğim için uyumuyorum böylelikle baya uykusuz kalıyorum ya sizler napıyorsunuz. Birde doktorunuz hala mutlaka 2-3 saatte bir uyandırın besleyin diyor mu. Kuzenimin doktoru 10 günü aşınca uyandırmakta zorlanıyorsan bırak uyandırma uykuya da ihtiyacı var acıkınca nasıl olsa uyanır demiş oda bebek uyanınca yedirmeye başlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?