Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Uzaktan herşey hoş gelir :) bişey derse direk uygulamalı anlatmak lazım yoksa anlamıyorlar:)

Annene mi alışmıştı acaba

Yaaa ne iyi ettiniz. İyi olmanıza sevindim
Öperim o zaman sizi
Iyi tatiller
Sağ ol kuzum,dün gece döndük evimize çöl yorulmuşum
Canım benimm yaaa benimkide 1 ayliğı oturdumu herşey güzel olcak ozaman
Demek istediğim kv gidince her şey güzel olacak
Canım benim daha hersey çok yeni,biraz daha sık dişini bebiş sakinleşecek,düzene gireceksiniz. Kvyi takmamaya çalış biliyorum zor ama geçecek Allah yardımcın olsun
Kayınvalidemde oda ben asla yıkayamam edemem falan diyor unutuyorlar mı napıyorlar anlamadım
Benim kvde de unutmuş
Unutması işime yaradı valla o çocuklarla,ev işleriyle ilgilendi bende bebeğimle

Tamamdırr

Beni de üzmedi yani bu durum kendi halimde e güzel takılıyorum :)

evet çok haklıdın ama işte insan bi destek görmek istiyor, hamileliğim boyunca hep bebe emsin diye dua ettim ama fazla etmişim işte sarılığımız geçtiği gibi mamayı bıraktık sadece göğsümde yaşıyor o da çok zorluyor beni

Banyo yapınca gevşemiş uyumuş annesi normal
Günleri günlerini tutmuyor. Dün mışıl mışıl uyuyan bebe bugün 6 dan beri beni yedi bitirdi. Deli gibi uykusu var ama bana mısın demiyor. Tam dalıyor diyip yatırıyorum hooppp bi daha uyanıyor. Zavallı memişler söndürüldü resmen
Göğüz ucu ağrınuz kaç günde geçti ben hala acı çekiyorum 2 saate yakın emziriyorum onunda mı etkisi var acaba ?
Göğüs kalkanı kullanıyorum ben. Tavsiye ederim. İç çamaşırı ile temas ettirmiyor hava alıyor ve çabuk iyileşiyor

Kedim tanışamadı çok hala uzakta izlemekte ya hala şaşkın şaşkın bakıyor :) sende durumlar nasıl

biri ilk gün yanına yattı kıskançlıktan biri ağlamasından nefret ediyor, ağladığında ortamı söylene söylene terk ediyor sonuncusuda görmezden geliyor bebeyi

baya zorlayıcı oluyor 3 taneyle, seninki yakında tanışır 2 ay oldu artık, şaşkınlığını atar diye düşünüyorum

Annelik çok zor gerçekten ama mükafatı çok büyük,bunu düşündüğün zaman zor olan şeyler de gözüme görünmüyor benim sende dene canım. Bende ilk 15 gün çok zorlandım seni anlıyorum,şu an çok daha iyiyiz. Bebiş emzik alıyor mu? Sürekli göğsünde olmak istiyorsa emzik ile uykuya geçişini sağlasan

Hepsi ayrı dert yani:)) benimde bu durum işime geliyor biraz daha büyümesine fırsat verir umarım

bilemedim, annem hiç unutmamış nedense kvler unutuyor gibi
yapmış yapmış bardak dolabımı baştan dizayn etmiş sanki ihtiyacı varmış gibi, şimdi düzelince bide onları düzelticem
İş çıkarmış desene kız valla bizimki de çocuk büyütmemiş gibi saçma sapan sorular soruyor. Bebeğin kalbine baktırdınız mı diyor annem diye dedi hızlı nefes alıyormuş göğsü hızlı hızlı hareket ediyormuş. Eşim de onun kalp atışıyla nefes alışverişiyle seninki bir mi dedi susturdu böyle böyle neler

Kızlar bebişlerinizi gündüz yatırınca sizde birlikte uyumuyor musunuz. Ben kendime vakit ayırmak istediğim için genelde uyumuyorum. Akşamda eşimle vakit geçirmek istediğim için uyumuyorum böylelikle baya uykusuz kalıyorum ya sizler napıyorsunuz. Birde doktorunuz hala mutlaka 2-3 saatte bir uyandırın besleyin diyor mu. Kuzenimin doktoru 10 günü aşınca uyandırmakta zorlanıyorsan bırak uyandırma uykuya da ihtiyacı var acıkınca nasıl olsa uyanır demiş oda bebek uyanınca yedirmeye başlamıştı

Ben gündüz arada uyuyorum uykum gelmiyor akşam eşimle vakit geçirmek istiyorum bizim kız 9-1 arası uyanık sabit o uyuyunca bende bayılıyorum gece de alarm kuruyorum ama ona bağlı kalmıyorum artık 2 saatte değil de 2.5 saatte bazen 3 saatte kendi acıkınca sesler çıkarıyor ağlıyor o zaman veriyorum. 20 günlük olduktan sonra böyle yapmaya başladım ben

Ay ben geçen alarmı kapatıp uyumuşum hiç hatırlamıyorum 5 saat sonra uyandım oda yavrum acıkmış baya içli içli ağlayınca uyandım ama senin okadar gecikmekte sıkıntı yok bence kısa uzayışlar yani. Bende şimdi 1 saat geç kaldırayım dedim çünkü mama saatine yakın uyudu şimdi asla uyanmıyor. Şırınga ile besleyeyim dedim çıkarıyor hepsini napsam bilemedim

Benim soyle oluyor. Geceleri sarılık riski vs kalmadığı ve iyi beslendiği için kendisi kalkınca emziriyorum zaten kaldırsamda uyanmıyor artık
Sabah 7 de bir kalkıyor saat 10 a kadar altını değiştir,emzir,gazını çıkar,yatır dönüsü oluyor,yatirincada 5dakika sonra basıyor çığlığı. Bende uyudu diye az daha yatayım bebeler uyanmadan diyorum sürekli yat kalk oluyor beynim uyuşuyor keşke hiç yatmasam daha iyi hissediyorum öyle.
Öğlene kadar uyuyup sonra bir kalkıyor yine aynı 3 e kadar uyumuyor sıpa. E öyle olunca o saatten sonra işlerimi ancak hallediyorum. Akşam erken yatayım uykumu alayım diyorum,senin hesap çocuklar uyuyunca eşimle de vakit gecireyim istiyorum bu sefer de uykusuz kalıyorum
Yine kaldım bu saate bebe mışıl mışıl uyuyor ben saf ayaktayım hala yarın bebe uyurken benim aklım sen neredeydinnnnnn nerdeeeee diye küfür ederek geçiririm günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…