Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yemeklerden sonra sindirim sorunu yaşıyorum ya Uzanınca da afedersin midemdekiler geri geliyor az yememe ragmen. Limonlu su yaptım ictim ama halen geçmedi
Lokmalarınızı uzun süreli çiğnemeyi deneyin bir de belki sıkıntı yaşamazsınız öyle.

Lokmalarınızı uzun süreli çiğnemeyi deneyin bir de belki sıkıntı yaşamazsınız öyle.
Deneyeceğim mutlaka teşekkürler zaten iştahlı da degilim zorla yiyorum az yiyorum yarın kontrolüm var doktora söylesem mi acaba

Deneyeceğim mutlaka teşekkürler zaten iştahlı da degilim zorla yiyorum az yiyorum yarın kontrolüm var doktora söylesem mi acaba
Tabiki söyleyin. Belki önereceği başka bir yöntem olur faydalanırsınız.

Bende aynı acıkınca feciii. Benim eskisi gibi aslında aşırı yağlanma yok. Belki krem falan verebilir doktor

Canım bende sürekli kanama sanıyorum ama akıntı oluyor. Benim de ilk canım o yüzden çok tecrübesiz ve çok evhamlıyım.sürekli aklımda aşır kaldırmıyorum kendimi yormuyorum yüksek bir yere uzanmıyorum. Bir şey olacak diye korkuyorum. Ben kan yaptırmadım daha ama doktorumu değiştirecem bu gidişimde biraz relax kadın.bende inciğine cinciğine kadar araştırıyorum. Dikkat et sende bu dediklerime inşallah sağ sağlim alacağız kucağımıza

Canım ilk üç ay sivilce kremi önerilmiyor. Az da olsa embriyoya emilim oluyormuş bende hergün yumurta yemekten sivilcelendim

Selam aleyküm hayırlı sabahlar hanımlar hamilelik nasıl gidiyor bulantılar başladı mı bizde çok şükür 6haftalik olduk bu hafta gitsem bebek görünür mü kalp atışı duyarmiyiz siz kaçıncı haftada duydunuz

Merhaba duyulur muhtemelen. İlk sayfadaki tabloya bakabilirsiniz orada kim ne zaman duydu diye ekleniyor

Merhaba duyulur muhtemelen. İlk sayfadaki tabloya bakabilirsiniz orada kim ne zaman duydu diye ekleniyor
Anladım canım inşallah duyarız keseyi geçen hafta gördük bebek daha görünmedi inszn sabırsızlanıyor biran önce hepsini görmek istiyor

Merhaba tavsiyem 1 hafta daha beklemeniz 1 hafta sonra muhtemelen bebekte kalp atışı da görülür duyulur

Birde size birşey soucam doktor bu aralar et yiyemiyorum diye i mom takviyeye başlattı 2 hafta oluyor oda tetiklemiş olabilirmi acaba aklıma takıldı ? İ mom kullanan varmı aranızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…