Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

yoğunluktan tele bike bakamıyorum hiç, valla umut oluyorsun bana umarım bizde düzenimizi sağlarız. emzik ağzına girdiği saniye çığlık atmaya başlıyor bi veremedim emziği

Hepsi ayrı dert yani:)) benimde bu durum işime geliyor biraz daha büyümesine fırsat verir umarım

tabi şöyle bir etkide var kedin cins bir kediyse daha aylarca yaklaşmayabilirde, arkadaşlarımın kedileri bebeler 1 yaşına gelecek hala yaklaşmıyorlar

seninkiyle benimkini kapıştırmak lazım benimki bugün lohusa kadın tek bırakılmaz cinler basar dedi

Kızlar sadece anne sütü ile beslenen bebeklerde kakalar nasıl,
Bebeğimin gazını çıkarırken su çıkıyor poposundsn sarı renk sonnra kakasını yapıyo.kakasi baya sulu yani.
Normal mi acaba?

benimkininde aynı, hatta her seferinde gazını çıkarınca kakasını yaptı sanıyorum ben doktora sorduğumda kilo alımı olduğu ve çişinide yaptığı için normal dedi

bende eşimle vakit geçirmeyi kendi hobilerimle uğraşmayı özledim ama kendimi kötü hissetmemek için 2 gündür emzirirken tabletten bişiler izliyorum biraz daha iyi hissediyorum

eğer tam dalmadan koyarsam yerine benimkininde gözler açılıyor sonrada kıyamet kopuyor

Kapışırlar valla neler neler daha te Allahım ya söyleme bari. Benimki direkt demiyor da onu çocuğu dışarı çıkarmayın 40 ı çıkana kadar diye eşime demiş. Annem 20 günden sonra gitti 40 ı çıkana kadar dursaydı falan dedi

Çok teşekkür ederim

kendi iş yapamaz tabi annen dursaydı bari der.. neyse çıkarmayın canım sizde çocuğu

Doktora kendiniz mi gittiniz yoksa doktor mu çağırmıştı. Sarılıktan yattıktan sonra taburcu olurken 35 gün sonra gelin dedi bize doktor.. Öncesinde gitmek gerekiyor mu bilmiyorum
Kendi çağırdı canım . 7günlük gittik sonra iki haftalık kontrolü İçin çağırdı bn tam gününde gidemedim 3haftalıkken gittim. Sonraki için 6-8hafta arasında kalça İçin çağırdı canım .

İnan çok zormuş Bi hevesle büyüyeceği günleri bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…