Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İnan bilmiyorum şu an lekelenme devam ediyor ve gerçekten gelmesi için dua ediyorum artık
Valla canım illa normal doğum yapacam diye riske atma bebeğini.Kuzenimin bebeği kakasını yemişti bu şekilde bekledi yoğun bakım vs bayağı zor günler geçirdiler.Sezeryan olsun nolacak o da büyür gider.
Ya ailemden uzağım ve sezeryan olmak istemiyorum çünkü benimle ilgilenecek kimsem yok eşim dışında o yüzden normal şansım varken herşey yolundayken sonuna kadar beklemek istiyorum

Kız bizde büyükler öyle der yani aslında sarılık olmasını da karnının doymamasına bağlarlar karnı doymalı ki vücudunda o ilk afedersin sulu kaka var ya o katıya dönmeli
Pelin ,sulu kaka ile ilgili forumda gezerken gördüm de senin oğlan sadece anne sütü mü alıyor canım kakasinin kıvamı koyu benim kızın ama gazını bildiğin su ile çıkarıyor popodan normal mi acaba bir bilgin var mı

Bende aynı eski zamanlarımı özlüyorum eşimle bir şeyler yapmayı özledim. Sonra diyorum kendine gel benimde belli saat aralıklarında öyle kucakta uyuyor tam dalmaz yatağa koyarsam anında açıyor gözleri. Hepsi aynı cins demek bunların hayırlı olsun sünneti geçmiş olsun

Benimde ikinci kırkı çıkınca sanırım:) zaten alışmış minik 3 saat dolmadan çoğu zaman ağlamaya başlıyor mamamı ver diye :)

Reactions: Jou

Ben zaten uzun zamandır 3 saatte bir uyandırıyorum bakalım haftaya gideceğim ne diyecek doktor

Aslında kendi düzenini sen oluşturabilirsin. Doktor bana 2 saatte bir besle demişti. Ama ben uykuya da ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için 3 saatte birr alıştırdım ona göre de mamasını fazla verdim. Sonra doktor o düzene alıştıysanız devam edin dedi. Gündüz ne kadar uyusanda gece uyanık kalmaz cidden çok zor oluyor

Göğüz ucu ağrınuz kaç günde geçti ben hala acı çekiyorum 2 saate yakın emziriyorum onunda mı etkisi var acaba ?

Uyyy 2 saat emzirmek mi bebiş bir süre sonrs seni emzik olarak kullanıyordur o kadar uzun süre emmez normalde

Anladım canım haklısın ama bazen bebekler nasıl geleceğine kendi karar veriyor.

Herkese merhabalar, Temmuz görünümlü Haziran anası olarak aranızdayım D vitamini kullanmaya başladınız mı bir de ebe emzirdikten sonra bir çay kaşığı su ver dedi. İlk 6 ay su vermedim ilk oğlumda. Yaz bebeklerine vermek gerekiyor mu sizler ne yapıyorsunuz merak ediyorum

Merhaba,hoşgeldin
Hergun 3 damla veriyorum d vitamini hataneden çıkar çıkmaz başladık. Ebe özellikle suya ihtiyacı olmadığını söyledi. Mama içen bebeklere veriliyor sanırım ama güzel emiyorsa suya ilk 6 ay ihtiyacı olmuyor

Kızzlar hepinize merhaba anca dönebildim kusura bakmayın. Bebis dün aksam 8de dünyaya geldi normal dogumla ikimizde iyiyiz tarifsiz bir duyguymus gerceken. Emme refleksimiz kuvvetli ancak tam olarak süt kanalları açılmıs değil bol bol emziriyorum ve pompa ile sagıcam acılması icin. Durum böyle hepinize dualarınız icin tesekkür eder doguracaklara kolaylıklar diliyorum

Merhaba gözünüz aydın d vitaminini 14.gün başladık. Benim bildiğim kesinlikle vermeyin anne sütünün % bilmem kaçı su zaten diyor herkes. Ama benim kuzenler yaz olduğu için verdik demişlerdi. Ben de mama ile besliyorum her mamadan sonra olmasa da arada veriyorum suyu. Mamada da verilmemesi gerekiyor diyor emzirme danışmanları içerisinde su olduğu için

Hadi gözün aydın geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…