Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sağolasın canım ya iyice dalıyor yine uyanıyor

Benim dediğim sulu kaka şu ilk 3 gün yaptığı canım benimki de anne sütü alıyor zaten sulu olması normalmiş

Alla alla ne suyumuş öyle.. Bana kimse su ver demedi. Hatta ben extra sordum. Yaz bebeklerinde durum aynı mıdır diye. Anne sütünde bebeği idare edecek su içeriği vardır dedi ebemiz. D vit3 15. Gün başladık

Gözün Aydın geldi sonunda minnoşun Sağlıcakla büyüt

Aynı hastanede balımmm hülya kahya diye bi dr ne ara gördün bu msjı
Aynı isimde bi doktor daha vardı orda
Eksik olmasın ikizler kuvezdeyken de çıktıktan sonra da beni çok ağlatmıştı lohusa halimle
Sizinki o değil ama onu tanımıyorum

Reactions: Jou
Kızlar bebişlerinizin kalça ultrasonunu çektirdiniz mi? Özelde yaptıranlar fiyatları hangi aralıklarda?

Bi de bebeği yoğun bakımda kalan arkadaşlarım doktor sizlerden de rop muayenesi ve nörolojik muayene istedi mi?

Bi de kız anneleri
Sizler bebişlerinizin saçını kestiniz mi?
Kesmediyseniz ne zaman kesilir kızların saçı? Yada hiç kesilmez mi?
Kız anneleri bana fikir verin hele
Benim kızımın saçı çok az ve seyrek. Hiç kesmedim ama uzaması için kesmem mi lazım yoksa hiç ellemiym zamanla uzar mı napam ben

Canim, kızım 5 yaşında. Kızımı eşimin elinden zor aldım az daha sıfıra vurduracakti bebekken:) kızımın saçları çok çok seyrekti çünkü. Neyseki kurtardım elletmedim saçlarına, şimdi maşallahı var iyi ki dokundurtmamisim. Bence sen de elletme saclarina

Bende öyle düşünüyorum. Hatta 2 oğlumu tıraş etme meraklısı eşim de kız olduğu için öyle düşünüyor.
Peki ne zaman çıkmaya uzamaya başladı saçları hatırlıyor musun canım

Benim bebeğim kız olucak yedinci gün akikasıyla birlikte saçını kesip miktarınca sadakasını vermeyi düşünüyorum canım bence erkenden kes büyüdükçe gürleşsin

Aynı isimde bi doktor daha vardı orda
Eksik olmasın ikizler kuvezdeyken de çıktıktan sonra da beni çok ağlatmıştı lohusa halimle
Sizinki o değil ama onu tanımıyorum
Evettt bitane daha var hülya halis oda kuzuu
Ilk gelen oydu yanımızaa çokta sevmiştim onu sonra neolduysa değiştiii sorunlu olan bebeklerii hülya halise gönderiyolar sanırım çunkü geçen benim kızç ebiraz korkuttu bizim doktorumuz izinliydi ona gittik hep orda gelenleri gördügümde bebeleriyle iğneleriyle odadan çıkıyolardı

Mama verirken dr bana 1 çay kaşığı ver demişti kuzu.

Gözünaydın canım

Değişik kadın ya
Randevuya geç kaldık diye azarlamisti beni
İki tane yenidoganla sen çık bakalım evden vaktinde çıkabiliyor musun
Zaten sezaryenlisin kaplumbağa gibi bir yerden bir yere yürümek saatler sürüyor

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…