Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Eneeeee bizi 3. Gün çağırdılar yatış yaptık sonra 35 gün sonra gel dediler kalça ultrasyonu için sanırım. Bizi niye arada çağırmadılar.
Valla bilmiyorum ki 5.gün sarılık ve kan değerlerine bakıldı. 20.gün de kilosuna boyuna baktı d vitamini önerdi. 45.gün de sanırım kalça için yani 20 de pek bişey yapılmadı aslında bize

Evren bebemi emzirmemi istemiyor silikon uç aldım netten emzik göndermişler
Ay şaka gibi.Elinden gelenin fazlasını yapıyosun kuzu.Keşke emse de sen de rahatlasan.Çok inatçı çıktı Ahsen prensesBir şekilde olmazsa da yapacak birşey yok kendini yıpratma.

Göğüz ucu ağrınuz kaç günde geçti ben hala acı çekiyorum 2 saate yakın emziriyorum onunda mı etkisi var acaba ?
İki saat emmez ki bebek.Emzik yapmış annesini.Kızım 45 dk emerdi dr kızmıştı bana.Maksimum 20 dk yeterli demişti.Canınıza da yazık.İlerde size zor olur uyanıp uyuyordur muhtemelen kucakta.Gögüslerinizde ondan tahriş olmuş.Emzik denediniz mi?2. haftadan sonra basladım ben ama almıyor şimdi.

Duştüğü sürece cikmaz daha demisti dr banaa bide cıkmamıştırr sendede varmı göz etrafınds kaş etrafi falan
var canım ya doktora gittik geldik bu a ne sütü sarılıgı zamanla gecer dedi ama tedbiren troidine sarılıgına bakmaları için kan verdik pazartesi çıkıcak sonuç hayırlısı bakalım

Reactions: Jou
Göğüz ucu ağrınuz kaç günde geçti ben hala acı çekiyorum 2 saate yakın emziriyorum onunda mı etkisi var acaba ?
benim 3. 4. gün gecti bi krem vermişti doktor bide damagına gögsün yarısını sokmamı istemişti belki onunda etkisi oldu ama 2 saat çok uzun cnm 20.30 dk en fazla yeterli deniliyor

Ay şaka gibi.Elinden gelenin fazlasını yapıyosun kuzu.Keşke emse de sen de rahatlasan.Çok inatçı çıktı Ahsen prensesBir şekilde olmazsa da yapacak birşey yok kendini yıpratma.
Ay önceki gibi değilim baya üzülüyordum da yapcak bir şey yok artık. Hem de inat valla cadı kız

Kızlar sadece anne sütü ile beslenen bebeklerde kakalar nasıl,
Bebeğimin gazını çıkarırken su çıkıyor poposundsn sarı renk sonnra kakasını yapıyo.kakasi baya sulu yani.
Normal mi acaba?

Kızlar hastaneden geliyorum . Doktor muayene yaptı sıyırma yaptı sanırım elini çektiğinde kandı hep noldu dedim uyardım dedi . Vaktin dolmuş çocuk kakasını yaparsa riske girebilir dedi . Pazartesi gel fitil vererek deneyelim dedi . Bende işe yaramazsa nolucak dedin sezeryan olur dedi iki parmak açıklık varmış nst de 3 tane sancı çıktı ilk defa sancım çıktı bu arada uyardıktan sonra çıktı diye düşündüm. Napıcamı bilmiyorum çok kararsızım

Pazartesiye gelir bence

Kızlar ben arada giriyorum ama yazamıyorum. Canım hiç bişey yapmak istemiyor Bi ara daha kötüydüm şimdi yavaştan düzeliyorum eski rahatlığımı çok özler oldum nedense. Dün benim bebe sünnet oldu ağrı sızı yok çok şükür ama uykular bitti resmen memede uyuyor yatırdığım dakika gözler fal taşı sizinkiler nasıl bizimki gibi olan var mı

Canım sıyırma yöntemi ile bir iki güne gelebilir diye düşünüyorum. 2 parmaklık açıklığında varmış zaten. Stres yapma hiç. Zaten gelmezse diğer yöntemlerin var. Sakin kalmaya çalış. Bebişine kavuşacaksın çok yakında

Gelmezse çarşambaya kadar bekliycem sonra artık fitil mi neyse ondan verir kabul ederim yapıcak bişey yok gelmiyor
Valla canım illa normal doğum yapacam diye riske atma bebeğini.Kuzenimin bebeği kakasını yemişti bu şekilde bekledi yoğun bakım vs bayağı zor günler geçirdiler.Sezeryan olsun nolacak o da büyür gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…