Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benzer bir şeyler yapıyorum bende kuzum. 3 saati aşırmıyorum. Beslediğim saatleri not alıp duruma göre süreyi ayarlamaya çalışıyorum. Kendi istedikçe veriyorum onun haricinde 2-3 saate 1

Kızlar merhaba ben 8. Gün test yaptım negatif. Ve dün adet günümde adet sancımı bilirim çok şiddetli olur ve öyle bütün gece ağrım oldu Ağrıdan ağladım. Sadece kanama yoktu. Bu şekilde adet ağrısı çekip hamile kaldığını öğrenen oldu mu. Hiç görmedim burada da hiç okumadım çünkü adet ağrısı ile kramplar yerleşme ağrısı farklı olur

Geliyor bebiss hadi hayırlı olsun

doktorum 40ı çıkınca gel dedi 3 ay dolmadna bakıl ası gerek dedi

hafid sancı gibi bir ageım olmuştu benim dayanılmaz bir ağrım yoktu yerleşme agrısı olarak

1. Ayda rutin olarak yapılıyormuş, fiyatları bilmiyorum. Biz şehir hastanesinde yaptıracağı, hem bu ultrasonu hem tüm takipleri.
Evet istendi bizdende. Göz, nöroloji, kardiyoloji, nefroloji, gelişimsel pediatri hepsine gideceğiz biz. Gerçi bu bölümler gitmemiz bizim duruma özel olarak olabilir.
Senin kuzu neden kaldı yoğun bakımda?

Benim kızım normal doğumda kanalda çok kaldı oksijensiz kaldi. 4 gün kaldı yoğun bakımda

Aaaa ben şokk terbiyesizz karı yaa

C Canım saçları dökülüyor kendiliğinden.Gürleşme kısmına katılmıyorum kızım saçlı doğmuştu 4. ayda dökülmeye başladı.doğumgününde saçsız görünmesin diye bir de Kızımı gören erkek sanıyordu (erkeğe benzediği için )1 yaşından sonra kestik kendimiz.Şimdi bayağı uzadı ama aynı yoğunlukta.
Mesela kuzenim hiç kesmedi dökülmedi de onun saçları.Çocuk 7 yaşında hala doğuştan olan saçlara sahip:)

Merhaba kızlar S ssummer bebişin hayırlı olsun inş iyisinizdir.
Doktordan geldik biz de kg alımımız iyi.Göbeğimizde kan var gebelikte kan sulandırıcı kullandığım için oluyormuş.Çarşamba gümüş nitratla yakılacak.Ptesi aşılarımız
Çarşamba günü de sünnetimiz var inşallah.

Rabbim hayırlısını versin her şeyin.Yerleşme ağrısı adet sancısı gibi oluyor.Üşütmüş de olabilirsiniz.

Bizimde salı günü aşımız var. Oo hayırlı olsun sünnetiniz inşallah küçükken olması daha iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…