Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
fatma86 Amazing family ve diğer normal doğum yapan kizlar sizlere bir sorum olacak. Hastanede hemşire bana alttan dikişlerimin bir hafta sonra kendiliginden atacagini soylemisti fakat benimkiler salı günune kadar pek atacak gibi durmuyorlar ve salı günu kontrolum var. Sizinkiler kac gün sonra atmıştı, kontrole gitmeden once bakiminızi yapabilmiş miydiniz?

Bir de aranızda dogumdan sonra korse kullananlariniz oldu mu acaba? Ben dogumun ikinci günü başladım 40 gün takmak gerekiyormuş sanırım sabah akşam dolaşıyorum bu şekilde. Sizlerin gobekleri ne durumda acaba? Brn doğumdan hemen sonra göbegimi görunce şok gecirmistim anında sönmüş bir balon gibiydi arada korseyi cikartip bakmaya da korkuyorum açıkçası gün gectikçe değişik bir hal alıyor

Gece yatarken korseyi takma canım arada bende takıyorum ama emzirirken çok rahatsız ediyor o yüzden takmayı unutuyorum yine de çok şükür iyi durumda göbeğim

Dr bana 10.gün kontrolünde korse tak demişti.Araştırayım alayım olmadı mağazaya gideyim derken 2 bebeyle bir türlü çıkıp alamadım.Dikişlerim yeni kendine geldi zaten.Ya dışarı çıktıgımda unuttum ya da baktıgım yerlerde bulamadım.Nasıl birşey kullanıyorsun?

Dikiş hemen dökülmüyor canım zamanla onun süresi de belli değil. 2. Haftada ben uzunca bir ip geldi mesela.. Geçen hafta cuma dikişlerimin bir kısmı vardı. Ama ebe azalmış dedi. Bu arada ben korse daha hiç takmadım. Aldım 2-3 gün önce geldi. Bu arada muayenede doktor pansuman yapacaktır dikişlerin olduğu yere birde rahminin durumuna bakacaktır.

Gece yatarken korseyi takma canım arada bende takıyorum ama emzirirken çok rahatsız ediyor o yüzden takmayı unutuyorum yine de çok şükür iyi durumda göbeğim
Gece yatarken neden takmamalıyım peki?
Kulandığım korse bundan. Doğumhanede alttan dikişlerim yapıldıktan sonra korse takmaya ne zaman başlamalıyım diye sordum ben de o da istedıgim zaman başla dedi. Baya baya indi göbegim ama tabi pörsüklüğü duruyor bakalım 40. Gün sonunda nasıl olacak?

Eklentiler

• Screenshot_20220625-161907_Chrome.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 32
Tatlım benim ikiz , biri emiyor diğeri geliyor sonra ,diğeri acıkıyır derken 2 saati de geçiyor emmeleri

benim 3. 4. gün gecti bi krem vermişti doktor bide damagına gögsün yarısını sokmamı istemişti belki onunda etkisi oldu ama 2 saat çok uzun cnm 20.30 dk en fazla yeterli deniliyor
Canım benim ikiz biri emiyor ,diğeri emene kadar ilk emen acıkıyor , damağına çok alamıyorlar onu nasıl başaracağım bilmiyorum

Çok erken çağırmışlar genelde 40gun sonrasına randevu veriliyor. Ben hep 40 gün sonra gittim muayeneye bakimimi da yapabildim böylelikle. 1 hafta dikislerin atması için erken bir süre bence. 15gunde tamamen atıyor. Bu süreçte temizlenme işi yaş canım,daha dikislerin taze,kanama vs de bitmemiştir. İlk doğumda karnım çabuk toparlayıp ilk haline dönmüştü bir ikinci doğumdan sonra korse taktım onda da hava çok sıcaktı dayanamadım çıkardım ona rağmen 3 ayda toplamıştı göbek felan kalmamıştı. Bunda hala 3 aylık hamile gibiyim korse kullanmiyorum ama akışına bıraktım yavaş yavaş toplanıyor. Daha cok yeni hersey sende bu kadar kasma kendini akışına bırak. Geceleri özellikle korseyi çıkar rahat rahat uyu
Senin daha ilkdoğumdu dimi çabuk toplar göbeğin eminim

Kızlar oğlumun sünneti için görüştüğümüz doktor sünnetten sonra sargısı düşmezse ılık suda oturtursunuz yumuşar düşer vs. dedi. Oğlunun sünnetini yaptırıp böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu? Çok canı yanar mı acaba erken yaptırmak istiyoruz ama doktor biraz korkuttu bizi bu konuda

2,5 aylıkken yaptırdım oğlumun sünnetini. Dikişli oldu. Biz de öncesinde ılık suya oturtup yumusamasini bekledik. O sıra ağlamadı ama çıkarınca biraz ağladı. Şimdi de aynı aylarda yaptırmayı düşünüyorum küçükken kolay oluyor

Kızlar lohusalıkta mide bulantısı yasayan var mı ya? Hic halim yok istahım kesildi ya var mı öneriniz

Canım Google da hep öyle yazıyor kan akışı olsun Diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…