Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kan dolaşımını etkiliyordur.Benm de indi göbeğim bayağı ama korse istiyor.Owli mi bu
Tatlım benim ikiz , biri emiyor diğeri geliyor sonra ,diğeri acıkıyır derken 2 saati de geçiyor emmeleri
Allah yardımcın olsun canım.

İnan hatırlamıyorum ama 1 yaşından sonra düzeldi öyle diyeyim
Teşekkür ederim tatlım
Ahh canım benim, Allah şifasını versin. Yoğun bakımda herhangi bir tedavi aldı mı? Hipertermi gibi falan.
Teşekkür ederim canım. İlk gün entübe edildi. Sonrasında sadece oksijen aldı sadece bildiğim kadarıyla
Ellemiym ben hiç öyleyse
Teşekkürler tatlım
Maşallah maşallah canım benim
Benim dikiş yeri hâlâ hafif kabarık
Dikişler düştü mü ondan haberim yok valla
Siz nasıl görüyorsunuz ben göremiyorum

Korseyi de ben gece kullanıyorum. Gündüz çok bunaltıyo çünkü. Gece sımsıkı sarıyorum sabaha kadar kalıyor. Hem belime de iyi geliyor

Nasıl gidiyor kuzu 4 çocukla.Ben 2 tane ile bayağı zorlanıyorum.Kızım çok kıskanıyor bu kadar tepkili olacağını beklemiyordum.Sizde de varmı nasıl başa çıkıyordun?Bir de sen hangi korselerden kullandın çok fazla para da harcamak istemiyorum bu korse işine.

Ya bugün çok huysuz benim kız. Sürekli kucakta uyuyor yatınca ağlıyor. İyice daldı koydum yatağa yine uyandı ağlıyor. Bir de sürekli aranıyor doymuyor mu mama az mı geliyor biliyorum 60 cc ye çıkarmıştım halbuki

Gazı olabilir belki canım.Masaj vs yapsan rahatlar belki.Yüz üstü yatırmak da rahatlatıyor.

Bizde oğlumun sünnetini 2. Ayın sonunda yaptırmıştık, 4.5 kiloyu geçmesi lazım demişti doktor , bize kantaron yağı ve hametan vermişti kantoron u sarginin üstündeki bosluktan içeri dokuyoduk hametani da bolca bezine suruyoduk o bölgeye denk gelecek şekilde 2. Günü sargı düşmüştü

Teşekkür ederim canım ufak bir kaçamak yaptık çocuklarla yorucu geçti baya kendime gelemedim hala. Şu an oğlanlar yanımda değil köyde dedelerinde kalıyorlar kız yanımda bebişle. İlk başta kızım çok tepki göstermedi ama sonra sonra kıskandığını göstermeye başladı. Şu an baya kıskanıyor,bebegi alacağımı anlarsa koşa koşa peşimden geliyor mızmızlanıyor. Bebeğin yanına değil de tuvalete gidiyormuş gibi davranarak,söyleyerek çıkıyorum yanından kapıyı kapatıp(o sira cizgi film,boyama vs yapıyor oluyor) öyle emziriyorum bebeği. Çok fazla onun yanında ilgilenmiyorum,mecburen yanındayken bebiş kucağımdaysa da kızımı da diğer tarafıma kucaklıyorum,sürekli sohbet halinde dikkatimi ona veriyorum. Bebeğin kafasına vs ellediğinde de yapma vs dedikçe daha da fazla bastırıyor. Bu yüzden yapma demiyorum dikkatini başka bir şeye çekiyorum(hadi boyama kitabını getir boyama yapalım vs)
Bebiş uyudukça işimde olsa kızımla oynuyorum,ilgileniyorum. Simdilik bulduğum çözümler böyle, idare ediyoruz canım.
Ben doğuma özel bir korse almadım. Normal göğüs altı diz üstüne kadar olan korseden almıştım. 80tlydi o zaman çok kullanmadım zaten hava sıcaktı bunaldım. Bunda da hiç kullanmadım akışında gidiyoruz bakalım:)

Kizlar daha önce bubkonuyu konuştunuz mu takip edemedim benim kanamamam yok denecek kadar azdı ,ped de alerji yapınca kötü kilotlari giyip atarım sonra demiştim ama 2 gün önce öyle çok kanama başladı ki hem de çok kotu kokuyor sıcakta beklemiş pis ped gibi düşünün enfeksiyon falan olabilir mi 40 muayenesine de daha çok var malum 1 Haziran'da doğum yaptım bi de sezaryen dikişinin düğüm olan yeri 2 parmak kadar siş ağrı kızarıklık ya da ateş yok ama korkutuyor ,fikri olan var mı?

Normal dogum yaptim bu yüzden dikiş hakkında bir şey diyemeyeceğim ama kanama benim de azalır gibi olmuştu,temizliğe başladım o gün baya ağır kaldırdım kanamam baya arttı normalde pedi doldurmazken tekrar dolmaya başladı. Ağır iş vs yaptıysanız ondan artabiliyor.

Amaniiiinn kızzz çok zor öyle yaaa
Benim de 7 yaşındaki oğlum ilk başlarda çok kıskandı, bebek gibi konuşmaya, bebek hareketleri yapmaya başladı. Önce o etkilenmesin diye bende senin gibi yaptım ama baktım bebeğimin hakkına giriyorum oturdum konuştum.
Onun da bir zamanlar onun gibi bebek olduğunu, sevgi ve ilgiye muhtaç olduğunu söyledim. Sizi nasıl sevip ilgilendiysem onu da aynı şekilde sevip ilgilenmem lazım yoksa haksızlık olmaz mı dedim. Bayağı etkili oldu. Hatta bazen sinirden patladığım zamanlar kızdım "minnak bebeği sizin yüzünüzden ilgisiz bırakamam" diye.
Şimdi bayağı bayağı iyiz şükür.
Bi de anlaşma yaptım. Ben emzirirken, altını ve kıyafetlerini değiştirirken o arada gelip sevmeye çalışma çünkü ben extra yoruluyorum dedim. İşim bitsin sen o zaman sev dedim. Şimdi yaklaşmıyor hemen anlaşmamızı hatırlatıyorum
Allahım sana da kolaylıklar versin kuzum zor idare etmek.. öperim

Oğlum var 12 kg her dk kucağımda ama sanırım iyiyim diye onu daha korunaksiz kucaklamaya başladım , koku var mı peki sizde

Cok hırcınlaştı bizimki de.Bebeğin kafasına vurıyor esya fırlatıyor kaçıyor.Ben de güzel güzel anlatmaya çalışıyorum.Arada onun kucağına veriyorum haydi uyutalım vs diye ama yok sinir krizi geçiriyor.Ne zaman alışırlar acaba

Canım enfeksiyon kapsa sarımsı akıntı gelir ve ateş yapar.Benim 2. haftamda açılmam oldu ve ceviz kadar dikiş altında şişme oldu.Simsiyah kan geldi dikiş yerinden.Dr damar açılmış dedi enjektör ile temizledi.Şu an hala şiş olan yerler var dikiş üstünde dr önemli değil gecer dedi onlara.Sen yine de dr a bir sor.

Yaa ne güzel aklımda bulunsun bunlar kolay olur r bizim de umarım

Evet canım ilk doğum, düne nazaran bile daha iyi şuan hızlı toparlanmaya başladı korse sayesinde, belim melim gitti, göbegim de inmiş epey sadece yumuşaklık kalmış şuan o da toparlar muhtemelen. Geceleri de sabahları da rahatsız etmedigi için takıyorum bakalım şimdilik, duştan duşa çıkartıyorum desem yalan olmaz
Canım Google da hep öyle yazıyor kan akışı olsun Diye
Anladım canım, tanıdık bir diyetisyen takabiliyosa sabah akşam taksın mutlaka demiş ama salı günü doktoruma da bir danışayım bunu
Kan dolaşımını etkiliyordur.Benm de indi göbeğim bayağı ama korse istiyor.Owli mi bu
Canım neyi göremiyosun orasını anlamadım dün bitane uzunca bir dikişim yere düştü ama elle bakimini yaparken hala bir suru kalin kalin dikislerim var tabi ki onlarin dusmesi dedikleri gibi 1 hafta daha gerektirir.

Garip bir şekilde beni hiç bunaltmadı neyseki. Ben korse fln takamam ruhum bunalır diyordum normalde ama Allah'tan öyle olmadı. Şimdilik sabah akşam takıyorum, duştan duşa da cikartiyorum. Gün geçtikçe de sıkılığını arttıyorum ama yalan yok baya etkili oldu dünden buyana bile baya toparlanma göstermiş. O lıngır lıngır yumuşaklık da yavaş yavaş gider inşallah

MC06 Owli ne oluyor markası mı? Bnmkisinin üzerinde waist trimmer- Z fit yazıyor

Canım benim ikiz biri emiyor ,diğeri emene kadar ilk emen acıkıyor , damağına çok alamıyorlar onu nasıl başaracağım bilmiyorum
doktor gösterdi bana kenarundan tutup agzının içine yerleştirdi benim kızda emme refleksi azdı tutamıyodu memeyi öyle alıştık Allah kolaylıklar versin saglıkla büyüsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…