Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Anca bakabildim yazdiklariniza

Bugun daha iyiyim ben de cok şükür, sakinlestim, uykusuzluk zorluyo arada cok, ben bebek ynmda uyurken de uyuyamiyorum sanki nöbet tutmam lazimmis gibi, siz uyuyomusunuz napiyosunuz?
Aynen banada öyle dedi bende ondan alcam

Bende öyle oldum her şey karman çorman kendim bakamayacak gibi değişik değişik duygular
Evet cok garip bi histi, yuzume bakiyolar aglamaya basliyodum, biz hamileyken duygusallasmayanlar dogurunca cok fena olduk ya
Ay anlattiklarin o kadar benziyoki bnm hikayeme, korkutmiyim diye anlatmamistim burda, epidural diye gittim epiduralsiz dogumla ciktim, butun damarlarim catlamisti yuzunde boynumda kollarimda bile
Dedigin gibi kendimi kasmaktan 3 4 gün sanki buyuk bi araba kazasi gecirmis gibi gezdim heryerim tutulmustu, bide bende hissetmedm bebegin dogdugunu o kadar siddetliydi ki agrisi bi rahatlana fln olmadi, dogdumu diye sordum hatta, psikolojik olarak baya yordu beni boyle bi dogum gecirmek ama cok sukur saglikla gelmis seninkide

Tabi tabi o ıkınma esnasında her tarafım öyle bir kasılmıştı ki bacaklarım istemsiz bir şekilde titremeye başlamıştı. Dikislerden sonra (5 dklık narkozdan) kalktim hala titriyo bedenim. Hemsire hastaya battaniye getirsenize usuyo dedi ordakilere, dedim yok kaslarımın nevri döndü kasilmaktan ondan dolayı titriyolar

Insanın poposu ağrır mı 3 gün popomun sancısından yürüyemedim resmen anca bgn tamamen kendime gelebildim sayılır valla. Yerimden kalkarken otururken zorlaniyodum baya beni disardan goren birisi, bu kiz normal yapmiş olamaz derdi o derece sana niye epidural yapmadılar? Senin degerlerinde mi sikintili cikti?

Amin canım saglikli olmalari tüm acılara değer

Bugun daha iyiyim ben de cok şükür, sakinlestim, uykusuzluk zorluyo arada cok, ben bebek ynmda uyurken de uyuyamiyorum sanki nöbet tutmam lazimmis gibi, siz uyuyomusunuz napiyosunuz?
Ben de o tarz kaygılar olmadı canım. Sadece yanımda yatmasını istiyorum anneme güvenemiyorum dalginligina fln gelir bebegi sirt ustu yatirir da bebek gece yutar fln diye. O yuzden yataga yanlamasına yatiyoruz reflu yatagiyla ortamizda yatiyor saginda solunda eşim ve ben yatiyoruz. Suratı bana dönük oluyor. Kız kardesimde vardı ama normal gayet bazı yeni anneler de oluyor.

Ay beni bayiltmadilar da dikerken, igne yaptim uyusturan dedi ama canim aciyodu yinede, titreme kismi ayni, ay neden oluyo acaba cok siddetli titredim bnde baya bi süre, cok zordu ya ikimizin cok benzer gecmis, yazik bize
Yaninda yatiyorum bende ama gazdan sanirim cok kipirdaniyo, hep pispislemek gerekiyo,
Ortanizda yatmasi zor olmuyomu carparsnz falan allah korusun

Aynı şişlik bende de var. Sağlık ocağına sordum. Dikişte zorlandılarsa ödem olmuş olabilir demişti

Ay beni bayiltmadilar da dikerken, igne yaptim uyusturan dedi ama canim aciyodu yinede, titreme kismi ayni, ay neden oluyo acaba cok siddetli titredim bnde baya bi süre, cok zordu ya ikimizin cok benzer gecmis, yazik bize
Ben de aynısını yaşadım. Uyuşturucu iğne yaptık dedi ama hissettim. Gene de doğum sancısı bittiği için o acı bana o kadar zor gelmedi. Ama her dikişi hissettim yani kolay da diyemem. Titreme bende de oldu birkaç kat örttüler ama içimden içimden titriyordum. 1 hafta oldu dikişler hala acıyor oturup kalkarken. Artık zamanla iyileşeceğiz. Sağlık problemi olmasın da. Bunlar zamanla gün gün iyileşeceğimiz şeyler. Gerçekten kolay değil doğum tecrübesi çok zor normali de sezaryeni de. Zamanla toparlarız artık inşaallah

Aynen dikisler hala cok fena, yani normal dogumun kolay denen kismini yasayamadm, yurumek bile cok zor

Evet zordu gerçekten. Bir de diyolar ya "o agri esnasinda ben doktorun kestigini, diktigini hissetmedim" diye ben hissetmemeyi çok isterdim :)

Zor olmuyo ortaya reflü yatagini koyuyorum o epeyce buyuk ve sagdan soldan bebegi destekleyen bariyer yastiklari var. Bir de yatagi normal seklinde dikey olarak degilde yatay olarak kullaniyoruz o sekilde yatmak icin daha fazla alanimiz olmus oluyor. Ben zaten sakin yatarim esimle de arasina epeyce mesafe birakiyorum. Nolur nolmaz diye yastik koyuyorum ikisinin arasina.

Kizlar selamm gece 2.30 gibi dogum yaptim.

Bu Sabah 7ye sezeryan için günüm vardı ama benim oğlan geceden gelmeye karar verdi. Hemen son hazırlıkları yapacaktık valiz için ve duş alıp hazırlanacaktım. Sancılar başlayınca biraz acele ile duş alıp hazırlanmaya başladık ama hala anlamadım sahte mi gerçek sancı mı diye. Sanırım şoka girdiğim için emin olamadım.

Evde 2 saat saydık kasılmaları, her iki, üç, beş dakika ara ile sancılı bir şekilde geldi. O sırada tabi hem hazırlandık hem duşumu aldım. Daha da kuvvetlendi sancılar. Gece geldik hastaneye beni acil hazırlayıp, kontrol ettiler 5 cm açılmışım. Hemen sezeryan aldılar beni ve yine de alana kadar epey vakit geçti 6 cm olmuşumdur kesin

Neyse benim oğlan zaten hala ters pozisyonda idi. Spinal anestezi ile gece 2.30 gibi tam gününde dünyaya geldi. Ten tene temas yaptık, emme refleksi var çok şükür. Henüz benden bişey geliyor mu bilmiyorum ama

Böylelikle hem normal doğum sancısından çektim biraz hem de sezeryan oldum.

Birde oğluşum 3.700 gr hemşireler iyi ki sezeryan oldu; oğluşun boyutu maşallah dediler

Aaaa gözün aydın geçmiş olsun

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün ❤

Guzelmis o sekilde yatmak o zmn, biz henüz odaya gecemedik salonda surunuyoruz mecburen, cok ses gidiyo heryere, aglasa butun komsular uyanir
Hayirli olsun saglikla büyüsün

Aaaaa gözün aydın sonunda senin bebiş de geldi benimkisi de 3700 doğdu yırtılmadık yerim kalmadı

Tutma bacım walla sen Sustukça o devam edecek . Devlet meselesi oluyo resmen ya bi de bişe dediğinde bn kaç tane büyüttüm lafı var tabi

Kızlar merhaba, burayı bayadır takip ediyorum, benim şuan 39+2 günlük, ama 28 hazirana doğacağını söylemişti doktorlar. Bende afedersiniz 23 haziran büyük tuvalete gitmek gibi sürekli tuvalete istiyordum, ama hiçbirşey olmuyordu, sabahtan akşama kadar öyleydi, belim de ağrıyordu hafif. Sonra 24 haziran hastaneye yattım, başlarsa bilmem diye. Dün 12de nişanım geldi akşama kadar az-az. Nst de sancılarım da vardı. Bugün çok az var. Yani nişandan ne zaman sonra normal doğum başlar, hastanedeyim 3 gündür, baya da sıkıcı

Kızlar merhaba lohusalık dönemini çok ağır geçiriyorum maalesef psikolojim çok bozuldu sanki heran bebeğimde Bi sağlık problemi çıkacak diye ödüm kopuyor mesela duyma testini geçti ama seslere hiç tepki vermiyor kapı açılıp kapanıyor hiç korkmuyor sizde de böyle olan var mı kafama çok takılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…