Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar selamm gece 2.30 gibi dogum yaptim.
Gözünüz aydın güle güle büyütün inşallah.

Kızlar bebisleriniz mizildaniyor mu uyurken? Benimki inler gibi sesler çıkarıyor , mizildaniyor. Gece uzun uykuda degil ama gün içindeki uykularda yapıyor. Bir de kusmamiz var, meme emiyor sonra kusuyor. Peynir kesiği gibi olan değil, sütü geri kusuyor gibi, sadece ağzından da değil burnundan da geliyor çocuğun. Doktor reflu olabilir dedi, yarın kontrole gideceğiz ama aynılarını yaşayan var mı??

ben resti çektim kurtuldum doğumun 2. günü karnında hiç inmemiş sütünde az. bide üstüne durduk yere dedikodu çıkardıkları için görümcemle kaynanamı hayatımdan cıkardım rahatladım))

Ayyyyy süperrrr sonundaa kuzuu
Gözünaydınnnn
Tamda benimkiyle aynı gibi benimkide 3800

ayneyn kuzu sen ykb kullancaktın başladın mı nasıl gidiyor merak ettim ?
Evet canım salı günü başladım çok güzel gidiyor tahmin ettiğimden daha da kolay oldu. Kirli bezleri biriktiriyorum önce 15 dakikalık kısa programda soğuk suda deterjansız yıkıyorum bütün kaba kiri gidiyor sonra makineye yıkamak istediğim başka pamuklu eşyaları koyup 90 derecede normal yıkama yapıyorum tertemiz çıkıyor. Bebeğin altı da hava alıyor çok güzel çok rahatmış ben daha zor olur zannediyordum gene de yapacaktım ama kolay oldu.

Kızlar dün gece 2 de doğum yaptım çok güzel şeyler yazmak isterdim ama acısıyla tatlısıyla yazıcam eve gidince
Hadi gözün aydın bekliyoruz hikayeni. Ben de bi baktım bugün girmeyince dedim herhalde doğum yaptı
E şimdi kalan var mı henüz doğumu bekleyen yoksa bitti mi

Nişandan 1 hafta sonra oldu bnm doğumum

Bazen ara ara çıkarıyor sesler benimki de. Son zamanlar benimki de mamadan sonra kusmaya başladı az az. Reflü yatağında yatırmıyordum dünden beri geri yatırdım kusması kesildi gibi

Reactions: Jou
Yaaa sevindim valla kolay olmasına ne güzel

Evt evt bu korku bende de var, birazcik fazla uyusa acaba bisey mi var birazcik fazla az kalsa ac mi kaldi diye uzuntuler gelip duruyo,
Ayrica benimki de bazen minicik bi sese uyanirken bazen tepesinde bagira konus uyanmiyo, ayy dogum sonrasi manyakligi bu tamamen, bildigim halde hala endiseleniyorum bende
Kızlar dün gece 2 de doğum yaptım çok güzel şeyler yazmak isterdim ama acısıyla tatlısıyla yazıcam eve gidince
Oh sonunda gelmis bebis hayirli olsun saglikla buyusun

Bazen ara ara çıkarıyor sesler benimki de. Son zamanlar benimki de mamadan sonra kusmaya başladı az az. Reflü yatağında yatırmıyordum dünden beri geri yatırdım kusması kesildi gibi
Benimki hiç kusmuyo ama koltuğa bi yatırsam altinı degiştirsem ağzından çikiyor süt resmen yanii reflü yatağı gerçekten cok ii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…