Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ykb ne oluyo kız bahsettiğin şey ne

Bende öyleyim ama benimki işitme testini geçtiği halde yanında davul patlasa umurunda değil anlamıyorum niye öyle sonradan mı bozuldu duyması diye korkuyorum. Aklıma türlü türlü hastalık geliyor

Benim oğlan yarın sünnet olacak hastaneden çıkmadan

Liste hala boş var amaa yaa bari gelmeyenler silinsin son haziran bitişinde

Nasıl bi kutlama etsekk
Kek partisi mi olsa ki?
Çok açım şuan

Ayyyyy süperrrr sonundaa kuzuu
Gözünaydınnnn
Tamda benimkiyle aynı gibi benimkide 3800

Maşallah canım
Teşekkür ederim bu arada

Reactions: Jou
Bende öyleyim ama benimki işitme testini geçtiği halde yanında davul patlasa umurunda değil anlamıyorum niye öyle sonradan mı bozuldu duyması diye korkuyorum. Aklıma türlü türlü hastalık geliyor
Yok yok nerden bozulucak, uykusu agirdir belkide, karni doyuyosa derin uyuyodur

Benim oğlan yarın sünnet olacak hastaneden çıkmadan

Kek partisi mi olsa ki?
Çok açım şuan

Maşallah canım
Teşekkür ederim bu arada
Hahahaha kek partisii iyimiş kızzz
Ben burda çay içemiyorum gaz olmasın kızıma zorluk çekmesin diye sana vermedilermi liste bide sünnette oluyo oohhh misss çiksın aradann daha iyi

Kızlar lohusalıkta mide bulantısı yasayan var mı ya? Hic halim yok istahım kesildi ya var mı öneriniz
Bende öyleydim. Sezeryanmı oldun?hiçbişey yiyemedm böyle bir iştahsızlık anlatamam zorladıkları zamanda yediğimi kustum Verdikleri anestezinin etkisinden oluyormuş diye duydum kahve iç bitter çikolata ye terlemeye çalış

Sen dedin dedin doğurduuu
Ahahahah valla
Benimki hiç kusmuyo ama koltuğa bi yatırsam altinı degiştirsem ağzından çikiyor süt resmen yanii reflü yatağı gerçekten cok ii
Aynen bencede iyi. Benimki de altını değiştirirken bacakları kaldırınca çıkıyor ağzından

Canım neyi göremiyosun orasını anlamadım dün bitane uzunca bir dikişim yere düştü ama elle bakimini yaparken hala bir suru kalin kalin dikislerim var tabi ki onlarin dusmesi dedikleri gibi 1 hafta daha gerektirir.
Canım dikişi göremiyorum yada ip vs. Benim içten 4 dıştan da 4-5 dikişim var. Dikişin olduğu yer kabarıktı biraz sadece. Ama hiç ip görmedim onu diyorum.
Bu arada beni de uyuşturmadan dikiş yaptı dr.
Bildiğiniz her iğneyi hissettim batırdıkça
Ben pek giremiyorum ya mevlid okutucam hazırlık yapıyorum bebem iyi şükür sen nasılsın bebiş nasıl
Hamdolsun canım bizde iyiz emiyoz alt değiştiriyoruz öyle gecemiz gündüzümüze karıştı falan
Mevlidiniz mübarek olsun tatlım
Öperim ikinizi de
Gözün aydın canım benim
Ne güzel bebek kendi gelmek istediği zamanda olmuşsun sezaryen
Hoş gelmiş meleğin
Kızlar dün gece 2 de doğum yaptım çok güzel şeyler yazmak isterdim ama acısıyla tatlısıyla yazıcam eve gidince
Anam bak dedin dedin en son sen doğurdun
Eve gidince değil kız ilk fırsatta yaz hikayeni hemmmmen
Gözün aydın bu arada tatlım hoş gelmiş meleğin

Ykb ne oluyo kız bahsettiğin şey ne
Ybb yazacaktı sweet herhalde ykb de diyorlar mı bilmiyorum ama yıkanabilir bebek bezinin kısaltılmışı. Bebeğin altına pamuklu bez bağlıyorum bunun için üretilmiş çok beğendiğim bir ürün. Üzerine gene cırt cırtlı sıvı geçirmez incecik bir dış kalıp bez var onu takıyorum. Ama bacak aralarından pamuklu bezin içi gene de hava alıyor. Pişik vs de olmuyor.

Iyimiş kızzz

90 derece çok değil mi? Ayda bir kez falan 60 ta yıkayın diyordu Ybb platformu.

Uyanıkken de korkmuyor ki ne bileyim kapı falan çarpıyor korkmuyor hiç
Bebekler bu dönemde yüksek ve ani seslere tepki vermezlermiş. Benimki de aynı, ama mesela kendi sesine irkildiği oluyor o yüzden evhamlanma hiç. Rabbim hepsinin ömrünü sağlıkla afiyetle nimetlendirsin.

Bebekler bu dönemde yüksek ve ani seslere tepki vermezlermiş. Benimki de aynı, ama mesela kendi sesine irkildiği oluyor o yüzden evhamlanma hiç. Rabbim hepsinin ömrünü sağlıkla afiyetle nimetlendirsin.
Benimki veriyoo yaa kapi tak diye acinca uzaktan bazı bebeler tepki vermez ama benimkine sessiz olcann konuşmayacan bide

Kizlar mama veriyomusunuz bebislere, ilk gunler sarilik artinca baslamistik biz hipp 1 numara, sarilik dustu ama hala devam ediyoruz

Normal dogum canım. Anlamadım antibiyotik yapıyor mu bilmiyorum.

Kizlar mama veriyomusunuz bebislere, ilk gunler sarilik artinca baslamistik biz hipp 1 numara, sarilik dustu ama hala devam ediyoruz
Kızlar ilk doktor kontrolumuze geldik. Benim bebis de sarılık oldu galiba şimdi kan vereceğiz hic istemiyorum yatırmalarını bu sarılık yüksek cıkarsa geciyor mu süt yeni yeni geliyor mama verin dedi. Öğleden sonra tahlillere bakacak çok üzgünümm

Ben hiç vermedim mama
Doydugunu nasi anliyosun peki?
Bizim de sarilik yukselmisti hastaneden cikinca, beslenmesi yetersiz kaldi heralde bzmkinin acemilikten, sık sık besleyince dusuyo merak etme, insan panik oluyo bebik uykulu olup emmiyo fln ama o ara mamayla destekledik iste bizde, biberon da verdim mecburen yeterki sarilik dussun diye, dusuyo guzel besleyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…