Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet ybb

Yattınız mı sizde

Benim kızda ayniydi suan 35 gunluk olduk yeni yeni irkilio seslere endise rtme

Benimkide kivraniyo yada inlio uykuda doktora sorarsan banada yazar misin

Ağzına bakıyorumm tutuyorum iyice kapalıysa ağzı öyle anlıyorumm bide eli açıkken
Top gibi yapıyosa aç

Beni de uykusuzluk çok zorluyor. Uyku düzeni her gün farklı şekilde seyrediyor. Biz park yatak kullanıyoruz. Yattığım yere yakın koydum sürekli onu duyabilecek görebilecek şekilde yatıyorum. Uzun süre uyuma olmuyor zaten ilk zamanlar yerimden sıçrayarak kalkıyordum. Şimdi bir tık daha iyiyim.

Lumix Dikişli normal doğumlular olarak benzer şeyler yaşıyor galiba Kağıdıma doktor epidural yazdı. Ama gerekli görülürse yapılıyormuş neye göreyse artık Bana da yapmadılar epidural Doğumdan sonra sırt tarafımdan ciğerlerimin ağrısını anlatamam, hele boğazımın ağrısı Benimde makat ağrıyordu katlanılmayacak kadar değil. Danışman ebeme sordum makatta da dikiş olur mu sanki orda dikiş var öyle hissediyorum demiştim. Meğersem kesi o düzlem boyunca atılıyormuş normal dedi

Peki öncesinde hiç tepki veriyor muydu. Sanki ağlarken su sesi falan açtığımda sakinleliyoe gibi geliyo ama emin olamıyorum çok korkuyorum zaten bu korkular yüzünden sütümde gelmiyor
Yok canim yeni yeni tepkiye basladi o da duzenli degil bazen ufacik sese tepki veriyor bazen top patlasa tepki yok bence normal

Kizlar mama veriyomusunuz bebislere, ilk gunler sarilik artinca baslamistik biz hipp 1 numara, sarilik dustu ama hala devam ediyoruz

Ben ilk 3 gün mama verdim emme refleksi yoktu elle de az sağabildim yetmedi mama verdik kilosu düşük kan şekeri sınırda diye. Ama hiç biberon almadı. Kadehle besleme yöntemine bakabilirsiniz biberona alışmasın diye veya alışan bebeklerde geçiş sürecinde işe yarıyor. Bana bir kere hemşireler gösterdi öğrettiler nasıl yapılacağını sonra kendim yapabildim kolay bir şey. Dudağına mama değince emme hareketi yaparak kendi içiyor. Biberon kadar rahat değil tabi ki ama meme reddinden korkuyorsanız kısa süreli işe yarar.

Tutma bacım walla sen Sustukça o devam edecek . Devlet meselesi oluyo resmen ya bi de bişe dediğinde bn kaç tane büyüttüm lafı var tabi
Benimki daha bez bağlamayı, adam akıllı çocuk tutmayı bilmiyor. Birde bana sen işe gidince biz bakarız diyor. Nasıl 2 çocuk büyütmüş anlamadım. Gerçi kendi annesi bakmış çocuklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…