Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet boğaz ağrısı artık nasıl bağırdıysam. Bir de tam boğazım geçti baktım kollar hamlamış nasıl ağrıyor 2 gün kol ağrısı çektim yatağın kollarını çekmekten. Geçti bitti çok şükür

Benimki daha bez bağlamayı, adam akıllı çocuk tutmayı bilmiyor. Birde bana sen işe gidince biz bakarız diyor. Nasıl 2 çocuk büyütmüş anlamadım. Gerçi kendi annesi bakmış çocuklara
ee kim bakacak bebişe canım. Bnm de büyük kızım babaannesine geçen gün kızdı bağırdı, bebeği kaplumbağa gibi tutuyorsun diyo çocuk bile farketti

Hmm sanki öyle daha temiz oluyormuş gibi geliyor. 90 çok derken yıpranma olur diye mi?
emiciliği azalıyormuş. Ben yarım saat soğuk sudan geçiriyorum. Sonra 40 derece 800 devirde 1.30 saatlik programda yıkıyorum. Bezleri aldığım yer ve ybb kullananlar bunu önerdiler. Ayda bir kez de 60 ta yıkayacağım inşallah.

Emiciliği azalttığını bilmiyordum canım. Sağolasın. Sen de başladın o zaman kullanmaya. Nasıl gidiyor?

Emiciliği azalttığını bilmiyordum canım. Sağolasın. Sen de başladın o zaman kullanmaya. Nasıl gidiyor?
Başladım evet, güzel gidiyor hamdolsun. :)
Linerla birlikte kullanmaya başladım iyice kolay oldu benim için. Sadece coverların kenarına biraz bulaşıyor , o bir miktar sinir ediyor beni. Şimdi ona çözüm bulmaya çalışıyorum.

Yok canim yeni yeni tepkiye basladi o da duzenli degil bazen ufacik sese tepki veriyor bazen top patlasa tepki yok bence normal
İnşallah canım ben su sesi ile deniyorum sanki biraz sakinleşiyor gibi geliyo ama emin olamıyorum çok korkuyorum sütüm çekiliyor zaten bu kaygılarım yüzünden

Cover kenarına hiç bulaşmadı benim ama ben farklı bir katlama yapıyorum. Bak video linki koyayım. Burda ilk gösterdiği gibi yapınca bulaşıyor. Ben ikinci gösterdiği katlama şeklini yapıyorum. Kullandığım bez de bundan. Senin bezlerin boyutu bu katlama yöntemine uygun mu bilmiyorum ama hiçbir şekilde covera bulaşmıyor bunda.

Yok emme kuvvetli sukur değeri duzelsin yeter

Yattınız mı sizde
Sınırdan döndü yatmadik, kac sizin suan, yatis mi verildi?
Ağzına bakıyorumm tutuyorum iyice kapalıysa ağzı öyle anlıyorumm bide eli açıkken
Top gibi yapıyosa aç
Kac dakika emiyoki bana hep doymuyomus gibi geliyo sutu gormedigim icin
Evet bi uyku duzeni yok henüz bizde de, uyudugunda da gazdan falan rahatsiz olup sık sık mizmizlaniyo ya da agliyo ztn, uzun uyumak mumkun degil, zamanla duzenleniyodur heralde
Ayy sirt agrisi evet, neden oldu bilmiyorum ama o da bende var, allah allah birebir ayni seyleri yasiyoruz gercekten, makattaki agri hemoroid olusumundan da oluyomus, ikinmaktan baya kotu hemoroid olusmus ama geciyomus sanirim sonra

Memeni sıkk kuzu sütün geliyosa fışkırıyosa anlarsın 10 dk flaan oluyo ama buara cok istiyo

Ya bu ikinci yöntem çok iyiymiş, snapim yok ama edineceğim en kısa zamanda. Az evvel de denedim nasıl olacak diye ama coverın dışında kaldı bir kısmı. Tekrar ilki gibi bağladım. Bi iç bez ölçülerine bakacağım tekrar.

ee kim bakacak bebişe canım. Bnm de büyük kızım babaannesine geçen gün kızdı bağırdı, bebeği kaplumbağa gibi tutuyorsun diyo çocuk bile farketti
Ahahahah yerim fıstığı Annem geldi. Bana da o baktı hamileliğimin 4. Ayından itibaren.. Annemin bakmasını istiyorum. Ama ben işteyken anneme çok karışır diye korkuyorum. Değişik bir huyu var. Allah yardımcımız olsun

Anamm nelerde var

Ahhhh canım gözün Aydın kavuşmuşsun bebişine sağlıcakla büyüt

ben resti çektim kurtuldum doğumun 2. günü karnında hiç inmemiş sütünde az. bide üstüne durduk yere dedikodu çıkardıkları için görümcemle kaynanamı hayatımdan cıkardım rahatladım))
Çok iyi yapmışsın Altlı üstlü oturuyoruz eşimden dolayı bir şey diyemiyorum. Arada kalıyor oda.. Ben yine sabırlı davranıyorum ama canıma tak etmedi değil.. Görümcemde sıkıntı yok.. 2 kv varmış gibi düşün.. (kendisi ve annesi)
İnsanlar çok tuhaf lohusa insan konuşmayın bir kerede fikir beyan etmeyin yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…