Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Memeni sıkk kuzu sütün geliyosa fışkırıyosa anlarsın 10 dk flaan oluyo ama buara cok istiyo
Sıkınca süt görüyorum ama fiskirmiyo, 10 dk fln emiyo bnmkide, o zmn doyuyodur heralde
15 çıktı canım yatırması mama takviyesi yapın dedi yarın tekrar kan alacaklar düşmeye baslarsa devam edicez yüksek cıkarsa yatırcaz dedi ins düşmeye baslar
İnşallah düsücek allahin izniyle, sen bol bol emzir bol bol mama ver saati geldikce uyandirip ver, uykulu oluyolar biraz ama bi sekilde uyandirmani soyluyo doktorlar

Reactions: Jou
Ay ne güzel bir şey.. Nerden nasıl temin ettin tatlım biraz anlayabilir misin.. Bezden sıcaktan isilik olur bebişim. Annemde eski usül bez bağlamak istiyor. Senin anlattığın ona benziyor biraz..

Ay ne güzel bir şey.. Nerden nasıl temin ettin tatlım biraz anlayabilir misin.. Bezden sıcaktan isilik olur bebişim. Annemde eski usül bez bağlamak istiyor. Senin anlattığın ona benziyor biraz..
Canım ben yurt dışındayım iç bezlerimi amazon amerikadan aldım dış bezleri Türkiye'den getirttim ama orda bir arkadaşım instagramdan aldı bak bu sayfadan bilgi alabilirsin:

Bir de yıkanabilir bezle alakalı yaptığım araştırmaları bir konu açıp orda paylaştım uzunca orayı da okuyabilirsin

Daha meme istemiyosa doymustur bence yoksa ağlarr bide bunu gordum

düzenli takip edemiyorum, umarım herkes iyidir
sweetgirlcandy sweet naptın emzirme olayını? Bebiş emmeye başladı mı merak ettim Benim cimcimelerden biri keçi çıktı resmen
O keçi bende de mevcut. Yok valla almıyor ara ara veriyorum ama tık yok. Silikon uç aldım yanlışlıkla emzik geldi amaan dedim onu da almadım bir daha sütte sağmadığım için sanırım kötü oluyormuş tadı bekledikçe. Dün çünkü sıktım yaladıkça yüzünü ekşitti

Doymasa ağlar durmaz diye düşünüyorum bence doyuyordur. Sağlık ocağı yakınsa kilo takibi yap canım günlük aşağı yukarı 20 gr almaları gerekiyormuş

40 çıkınca rahatlık oluyormuş herkes öyle diyor. İlk zamanlar daha zordu. O zamanda alışıcaksın geçecek diyordu birkaç kişi gerçekten öyle oldu

Canım ben yurt dışındayım iç bezlerimi amazon amerikadan aldım dış bezleri Türkiye'den getirttim ama orda bir arkadaşım instagramdan aldı bak bu sayfadan bilgi alabilirsin:
Saoalsın tatlım kafama yattı baya baya ilk başta alışmak için denenebilir. Çalışma hayatıyla bir arada götürebilirsem süper olur.

15 çıktı canım yatırması mama takviyesi yapın dedi yarın tekrar kan alacaklar düşmeye baslarsa devam edicez yüksek cıkarsa yatırcaz dedi ins düşmeye baslar
Bol bol emziirrr çişle atıcak sarılıgı benimki öyle attı benimkide 14bucuktaydı resmen bolbol hep emzirdim 11 re düştü dahada çikmaz dedi dr bende bolbol emziriyorum

Mamayla mi besliyosun tek? Hangi mamayi kullaniyosun?
Doymasa ağlar durmaz diye düşünüyorum bence doyuyordur. Sağlık ocağı yakınsa kilo takibi yap canım günlük aşağı yukarı 20 gr almaları gerekiyormuş
İste gazdan mi agliyo acikip mi agliyo bilemiyorum henuz anlayamadim
40 çıkınca rahatlık oluyormuş herkes öyle diyor. İlk zamanlar daha zordu. O zamanda alışıcaksın geçecek diyordu birkaç kişi gerçekten öyle oldu
Hadi insallah, simdi bakiyorum da her gun daha bi uyum sagliyoruz, 40ina kadar bi düzen buluruz, daha 8gunluk

Ayyy kızlar ölüyomm
Sezeryanın acısı ne zaman geçmeye başlıyor?
Göğüslerim acımaya başladı çok zormuş, Ne zaman öğrenicem düzgün emzirme şeklini?
Oğlum emiyor ama kolastrum u çekebiliyor mu bilmiyorum henüz çişli bez yok.

Babam böyle pasta yapmasını nerden öğrendi?

Valla henüz liste yok belki kolastrum aşamasında olduğum içindir, hemşire bir bardak kahve içebilirsin abartmadığın sürece dedi.
Kek masum geldi gözüme

Belki hastaneden çıkmama yakın liste verirler.
Oğluşumu götürdüler sünnete şimdi umarım acımaz

Canım hayırlı olsun Gözün aydın 1 hafta sonra daha rahat olursun. Bence çekiyordur. İnt den bakıp emzirmeye çalışmıştım çünkü ozaman kadar yanlış tutuyormuşum bebişi:)

Mamayla mi besliyosun tek? Hangi mamayi kullaniyosun?

İste gazdan mi agliyo acikip mi agliyo bilemiyorum henuz anlayamadim

Hadi insallah, simdi bakiyorum da her gun daha bi uyum sagliyoruz, 40ina kadar bi düzen buluruz, daha 8gunluk
Evet sadece mama. Baby goat kullanıyorum.

Sezeryan acısı tamamıyla 10 günde falan geçiyor. Ama 2 3 güne şimdikinden daha iyi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…