- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #64.901
2 gün önce bizKızlar sabah 7den beri kızım sadece toplamda 2 saat uyudu. Tam uyuyo kucağımda yatağa yatıyorum ağlıyor geri kucağıma geliyor susuyor. Bugün okadar çok yoruldum ki. Mamasını yiyor benide emzik yerine kullanmak istiyor. Şimdi emzik verdim ama kıyamıyorum ya hala şuan gözleri açık bana bakıyor tipini yediğim inş gece uyur :)
Ben de göremiyorum canım altta kalıyor zaten. Elime geliyorlar iplik iplik baya acilma var benimkiler de sadece popo kisminda sert olan dikişde bir gevşeme yok. Tuvalet esnasında dikiş atmasın diye epey kalın bir dikiş atılıyor sanırım. Valla bana müdahale ederken dedim beni uyusturun, o da 5 dk uyutalim o zaman dedi. Allah'tan uyutmuş o zaman.Canımdikişi göremiyorum yada ip vs. Benim içten 4 dıştan da 4-5 dikişim var. Dikişin olduğu yer kabarıktı biraz sadece. Ama hiç ip görmedim onu diyorum.
Bu arada beni de uyuşturmadan dikiş yaptı dr.
Bildiğiniz her iğneyi hissettim batırdıkça
Makatta boydan boya dikiş var bence ben el yordamiyla öyle hissediyorum. Zaten makata kadar atıyor kesiyi doktor, mecbur dikecek@Lumix Dikişli normal doğumlular olarak benzer şeyler yaşıyor galibaKağıdıma doktor epidural yazdı. Ama gerekli görülürse yapılıyormuş neye göreyse artık Bana da yapmadılar epidural Doğumdan sonra sırt tarafımdan ciğerlerimin ağrısını anlatamam, hele boğazımın ağrısı Benimde makat ağrıyordu katlanılmayacak kadar değil. Danışman ebeme sordum makatta da dikiş olur mu sanki orda dikiş var öyle hissediyorum demiştim. Meğersem kesi o düzlem boyunca atılıyormuş normal dedi
elimle sağdım 25 cc cıkıyor kendü sütüm. Zamanla artacak ins. Evet uyandırmak zor oluyor birazİnşallah düsücek allahin izniyle, sen bol bol emzir bol bol mama ver saati geldikce uyandirip ver, uykulu oluyolar biraz ama bi sekilde uyandirmani soyluyo doktorlar
İnsallah mama meme devam ediyoruzBol bol emziirrr çişle atıcak sarılıgı benimki öyle attı benimkide 14bucuktaydı resmen bolbol hep emzirdim 11 re düştü dahada çikmaz dedi dr bende bolbol emziriyorum
2 gün önce bizgece 2 de bayılmıştı en son sonra 4 saat uyanmadı mamaya ilk kez
Bu kadar kısa sürede biberona nasıl alıştılar cimcimeler anlamıyorumO keçi bende de mevcut. Yok valla almıyor ara ara veriyorum ama tık yok. Silikon uç aldım yanlışlıkla emzik geldi amaan dedim onu da almadım bir dahasütte sağmadığım için sanırım kötü oluyormuş tadı bekledikçe. Dün çünkü sıktım yaladıkça yüzünü ekşitti
Valla bende mamayı parmak eds ile verdim 1 hafta hiç tutmadı memeyi bıraktım zorladı artık geceleri beni. Evet mama veriyorum sütümü sağıp arada veriyordum artık hiç çıkmıyor gibi bişey onuda tükürüyor zatenBu kadar kısa sürede biberona nasıl alıştılar cimcimeler anlamıyorumbir de 2 haftadan fazladır biberon da vermiyoruz, parmakla besliyoruz ama yine de inat ediyor memeye gelince Memeden olan edsden pes ettim ben. Sağmaya da fırsat olmuyor, olan fırsatta da yorgunluktan uyuyakalıyorum ben zaten
Mama mı veriyorsun canımcım sen de?
Bu kadar kısa sürede biberona nasıl alıştılar cimcimeler anlamıyorumbir de 2 haftadan fazladır biberon da vermiyoruz, parmakla besliyoruz ama yine de inat ediyor memeye gelince Memeden olan edsden pes ettim ben. Sağmaya da fırsat olmuyor, olan fırsatta da yorgunluktan uyuyakalıyorum ben zaten
Mama mı veriyorsun canımcım sen de?
Gerçekten çok yorucu oluyor. Ben kızlardan biriyle uğraşırken annem parmakla eds yapmasa çoktan bırakmıştım zaten..Valla bende mamayı parmak eds ile verdim 1 hafta hiç tutmadı memeyi bıraktım zorladı artık geceleri beni. Evet mama veriyorum sütümü sağıp arada veriyordum artık hiç çıkmıyor gibi bişey onuda tükürüyor zaten
Birkaç kez denedim ama tutmadığı da tuttuğu da oldu, denemeye devam edeyim en iyisi o zaman canım, teşekkür ederimYatarak deneyin ben çok faydasını gördüm yoksa benimki de hiç emmiyordu. Kucağıma aldığım zaman emmiyor mesela öyle
Aynen elimizden geleni yaptık deriz yaniGerçekten çok yorucu oluyor. Ben kızlardan biriyle uğraşırken annem parmakla eds yapmasa çoktan bırakmıştım zaten..
en azından ilerde her şeyi denedik deriz napalım biz de
Birkaç kez denedim ama tutmadığı da tuttuğu da oldu, denemeye devam edeyim en iyisi o zaman canım, teşekkür ederim
Kızlar ben normal dogum yaptım bana 1 haftalık antibiyotik verdi. Size de verdiler mi ? Ne bileyim emzirirken antibiyotik ne kadar sağlıklı?
Ben de kullandım. Bir zararı olsa doktor vermez zaten. Boştan yere bunu düşünüp kendine extra stres yapmaKızlar ben normal dogum yaptım bana 1 haftalık antibiyotik verdi. Size de verdiler mi ? Ne bileyim emzirirken antibiyotik ne kadar sağlıklı?
Bana da verdi sezeryan oldum. Bana da saçma geldi ama içtimKızlar ben normal dogum yaptım bana 1 haftalık antibiyotik verdi. Size de verdiler mi ? Ne bileyim emzirirken antibiyotik ne kadar sağlıklı?
Ay beni çöpe atına çok güldüm yaAnca fırsat buluyorum kızlar soran edenlere teşekkürler
Biliyorsunuz cuma gittiğimde doktor sıyırma yapmıştı . Cumartesi benim lekelenmelerim devam etti ve nışanım geldi tabi ben onu lekelenme sanmıştım yine ama neyse .cumartesi kasılma hissetmeye başladım farklıydı ve aklıma şu meşhur kasılma sayar uygulamasını indirmek geldi indirdim ve kasılmalarım beş dakikada bir olduğunu farkettim uygulama uyarıyordu hastaneye git diye bende yürü be aptal sen ne anlarsın gibi uygulamaya resmen hakaret ediyorum
Neyse akşam oldu eşim geldi eşime bi çay koy film izleyelim dedim koyduk herşey hazır çay hazır . Tam içicez oturuyorum içimde sanki balona benzer bi şey patladı Böyle pat diye ve bacaklarımdan aşağı bişey indi evet suyum gelmişgeldiği an adet sancısı gibi bi sancı hissettim direk doktoru aradım hastaneye geç arıyorum hasteneyi dedi korkma beş altı saatten önce açılma olmaz ilk doğumda dedi . Hastaneye gittim ve 3 cm açıklık 2 saat sonra 5 4 saat sonra 7 ebe şok öyle bağırıyorum ki kızlar hastane inliyo bildiginiz en son eşime beni çöpe atın diye yalvarıyordum adamı bildiginiz ısırmışım açıdan sonra doktor geldi işte doğumhaneye geldik 10 buçukta geldik hastaneye 2:19 kızım dünyaya geldi eşimde doğuma girdi . Oraları anlatmak dahi istemiyorum ölcem sandım artık . Herşey çok iyi çıktım dopumhaneden geçtim odaya süperim . Ama maalesef ki doktor içerde kanama alanı unutmuş hematom. Makatım iki saat sonra şişmeye başladı ben yine bağırmaya başladım ebeye bağırıyorum benim ıkınma hissim geliyor diye bişey olmaz canım yeni doğum yaptın ondandır diyor . Yıktım odayı gel beni muayene et ölğyorum diye . Nöbetçi doktoru çağırdı doktorun eliyle muayene etmesiyle patlayıp baştan aşağı kan olması bir oldu ve direk doğuöhaneye geri dikilen yerler söküldğ narkozla bayıltıp tekrar işlem yapıp dikmişler vs ayıldıgımda dikiş bitmek üzereydi çöm uzattıkça kusura bakmayın neticede bir minikle eve döndük asla bi daha hatırlamak istemeyeceğim bi anı olarak kaldı şimdi çok iyiyiz kızımda bende herşey on numara
Ay canım çöpe atın demene iyi güldüm yaaAnca fırsat buluyorum kızlar soran edenlere teşekkürler
Biliyorsunuz cuma gittiğimde doktor sıyırma yapmıştı . Cumartesi benim lekelenmelerim devam etti ve nışanım geldi tabi ben onu lekelenme sanmıştım yine ama neyse .cumartesi kasılma hissetmeye başladım farklıydı ve aklıma şu meşhur kasılma sayar uygulamasını indirmek geldi indirdim ve kasılmalarım beş dakikada bir olduğunu farkettim uygulama uyarıyordu hastaneye git diye bende yürü be aptal sen ne anlarsın gibi uygulamaya resmen hakaret ediyorum
Neyse akşam oldu eşim geldi eşime bi çay koy film izleyelim dedim koyduk herşey hazır çay hazır . Tam içicez oturuyorum içimde sanki balona benzer bi şey patladı Böyle pat diye ve bacaklarımdan aşağı bişey indi evet suyum gelmişgeldiği an adet sancısı gibi bi sancı hissettim direk doktoru aradım hastaneye geç arıyorum hasteneyi dedi korkma beş altı saatten önce açılma olmaz ilk doğumda dedi . Hastaneye gittim ve 3 cm açıklık 2 saat sonra 5 4 saat sonra 7 ebe şok öyle bağırıyorum ki kızlar hastane inliyo bildiginiz en son eşime beni çöpe atın diye yalvarıyordum adamı bildiginiz ısırmışım açıdan sonra doktor geldi işte doğumhaneye geldik 10 buçukta geldik hastaneye 2:19 kızım dünyaya geldi eşimde doğuma girdi . Oraları anlatmak dahi istemiyorum ölcem sandım artık . Herşey çok iyi çıktım dopumhaneden geçtim odaya süperim . Ama maalesef ki doktor içerde kanama alanı unutmuş hematom. Makatım iki saat sonra şişmeye başladı ben yine bağırmaya başladım ebeye bağırıyorum benim ıkınma hissim geliyor diye bişey olmaz canım yeni doğum yaptın ondandır diyor . Yıktım odayı gel beni muayene et ölğyorum diye . Nöbetçi doktoru çağırdı doktorun eliyle muayene etmesiyle patlayıp baştan aşağı kan olması bir oldu ve direk doğuöhaneye geri dikilen yerler söküldğ narkozla bayıltıp tekrar işlem yapıp dikmişler vs ayıldıgımda dikiş bitmek üzereydi çöm uzattıkça kusura bakmayın neticede bir minikle eve döndük asla bi daha hatırlamak istemeyeceğim bi anı olarak kaldı şimdi çok iyiyiz kızımda bende herşey on numara
Huni takıyor muyuz partideDoğum partisii liste bittiyse hayırlısı lohusa partisi edelim diyordukk
Dehşetle okudumAnca fırsat buluyorum kızlar soran edenlere teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?