Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben de iyi güldüm beni çöpe atın demene Allah iyiliğini versin
Ben de o kadar acı beklemiyordum ya çok tuhaf bir şey gerçekten o an insan ne yapacağını şaşırıyor. Çok zor ama sonundaki kavuşma anı çok ama çok güzel. Doktorun kanama alanı unutması nasıl bir şey bilmiyorum ilk defa duydum neler var ya çok geçmiş olsun. Bundan sonra her şey güzelce ilerler iyileşirsin en kısa sürede inş.

Benimkisi tam bir haftadır Böyşe canım inan çok yoruldum

Beni çöpe atın ne oluyor kız çok güldüm

Tekrardan gözün aydın olsun. Öyle böyle herkes doğurdu. Hepimizin gözü aydın olsun

Kızlar bana arada bir ateş basması arada bir de üşüme geliyor. İştahım sıfır birden kilo verip çökecem diye korkuyorum, bgn kontrolüm var doktora söyliycem istah artıci bi seyler yazsın. Tansiyonum da genelde düşük, ayağa kalktigim an oturasım geliyor hemen çok halsizim

benimkide yçuyanıgor gece 3 aaat uyanık 5 dk dinlenip kalkıyor bu aralıgı gğndğze denk getiremedim bir türlü

bende öyleyim doktor hamilelikte kullandıgım ilaçlara devam etmem gerektigini söyledi calsiyum demir kan ilaçlarına 40 gün devam dedi

Bak yaaa hiçt ehaber vermiyorr gidiyorum ediyorum diye
Hikayeni bekliyoreee

Hadi gözün aydın geçmiş olsun

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Teşekkürler kizlar
Sezeryan dogum oldu süreç cok rahat geçti hic agri sizi duymadan rahat atlattim pek vaktim olmuyor girmeyr emzirmeyle ilgili ve sütle ilgili sorunlar yasıyoruz pisikolojimi o etkiledi baya silikon ucla emzirebiliyorum sütümde anca yeni yeni gelmeye basladi anlicağiniz piskolojik olarak takmiş durumdayim bu konulara
sizde durumlar nasil

Kızlar bebegim 2 yas sendromunda geceleri çok zor uyutuyorum gün içinde zaten asla uyumuyo bu kadar enerjiyi nasıl buluyo diyorum bişeyler izlerken hemen uyuyo aslında ama onu da yapmak istemiyorum siz neler yapıyosunuz?

Reactions: Jou
Kızlar bebegim 2 yas sendromunda geceleri çok zor uyutuyorum gün içinde zaten asla uyumuyo bu kadar enerjiyi nasıl buluyo diyorum bişeyler izlerken hemen uyuyo aslında ama onu da yapmak istemiyorum siz neler yapıyosunuz?
Biz daha 2 aylık olamadık 2020 haziran annelerine alalım sizi

Bende aynı kötü olmuştum emme konusunda en sonunda bıraktım artık elimden geleni yaptım. Silikon uçla emiyorsa ne güzel öyle devam edersin

Kızzzz dur helee daha 1ayı bitiremedimm ben buhaftayı hahahaahah

Durumlar iyi kuzum bozma moralinii oluyo böyle şeyler senin elinde ilan burşey değill vücut saşırtabiliyor bazen

Ay beni çöpe atına çok güldüm ya

Off sonu kötü olmuş yaa kanama alanı nasıl unutulmuş geri nasıl patlamış ay değişik şeyler. Neyse ki şimdi iyisiniz çok geçmiş olsun
Maalesef ki çocuğun kilosundan dolayı içerde yırtık oluşmuş ve doktor görmemiş sağolsun

Valla bende ayağa kalkınca direk nefesim kesiliyor herkes farklı

Cidden çok farklı bi deneyim yani o an aklıma ne gelirse saydırıyordum en son kurban oluyim çöpe atın beni filan diyordum kötüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…