- 10 Nisan 2014
- 1.644
- 2.254
- 333
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #64.921
Ben de iyi güldüm beni çöpe atın demene Allah iyiliğini versinAnca fırsat buluyorum kızlar soran edenlere teşekkürler
Biliyorsunuz cuma gittiğimde doktor sıyırma yapmıştı . Cumartesi benim lekelenmelerim devam etti ve nışanım geldi tabi ben onu lekelenme sanmıştım yine ama neyse .cumartesi kasılma hissetmeye başladım farklıydı ve aklıma şu meşhur kasılma sayar uygulamasını indirmek geldi indirdim ve kasılmalarım beş dakikada bir olduğunu farkettim uygulama uyarıyordu hastaneye git diye bende yürü be aptal sen ne anlarsın gibi uygulamaya resmen hakaret ediyorum
Neyse akşam oldu eşim geldi eşime bi çay koy film izleyelim dedim koyduk herşey hazır çay hazır . Tam içicez oturuyorum içimde sanki balona benzer bi şey patladı Böyle pat diye ve bacaklarımdan aşağı bişey indi evet suyum gelmişgeldiği an adet sancısı gibi bi sancı hissettim direk doktoru aradım hastaneye geç arıyorum hasteneyi dedi korkma beş altı saatten önce açılma olmaz ilk doğumda dedi . Hastaneye gittim ve 3 cm açıklık 2 saat sonra 5 4 saat sonra 7 ebe şok öyle bağırıyorum ki kızlar hastane inliyo bildiginiz en son eşime beni çöpe atın diye yalvarıyordum adamı bildiginiz ısırmışım açıdan sonra doktor geldi işte doğumhaneye geldik 10 buçukta geldik hastaneye 2:19 kızım dünyaya geldi eşimde doğuma girdi . Oraları anlatmak dahi istemiyorum ölcem sandım artık . Herşey çok iyi çıktım dopumhaneden geçtim odaya süperim . Ama maalesef ki doktor içerde kanama alanı unutmuş hematom. Makatım iki saat sonra şişmeye başladı ben yine bağırmaya başladım ebeye bağırıyorum benim ıkınma hissim geliyor diye bişey olmaz canım yeni doğum yaptın ondandır diyor . Yıktım odayı gel beni muayene et ölğyorum diye . Nöbetçi doktoru çağırdı doktorun eliyle muayene etmesiyle patlayıp baştan aşağı kan olması bir oldu ve direk doğuöhaneye geri dikilen yerler söküldğ narkozla bayıltıp tekrar işlem yapıp dikmişler vs ayıldıgımda dikiş bitmek üzereydi çöm uzattıkça kusura bakmayın neticede bir minikle eve döndük asla bi daha hatırlamak istemeyeceğim bi anı olarak kaldı şimdi çok iyiyiz kızımda bende herşey on numara
Benimkisi tam bir haftadır Böyşe canım inan çok yoruldumKızlar sabah 7den beri kızım sadece toplamda 2 saat uyudu. Tam uyuyo kucağımda yatağa yatıyorum ağlıyor geri kucağıma geliyor susuyor. Bugün okadar çok yoruldum ki. Mamasını yiyor benide emzik yerine kullanmak istiyor. Şimdi emzik verdim ama kıyamıyorum ya hala şuan gözleri açık bana bakıyor tipini yediğim inş gece uyur :)
Beni çöpe atın ne oluyor kız çok güldümAnca fırsat buluyorum kızlar soran edenlere teşekkürler
Biliyorsunuz cuma gittiğimde doktor sıyırma yapmıştı . Cumartesi benim lekelenmelerim devam etti ve nışanım geldi tabi ben onu lekelenme sanmıştım yine ama neyse .cumartesi kasılma hissetmeye başladım farklıydı ve aklıma şu meşhur kasılma sayar uygulamasını indirmek geldi indirdim ve kasılmalarım beş dakikada bir olduğunu farkettim uygulama uyarıyordu hastaneye git diye bende yürü be aptal sen ne anlarsın gibi uygulamaya resmen hakaret ediyorum
Neyse akşam oldu eşim geldi eşime bi çay koy film izleyelim dedim koyduk herşey hazır çay hazır . Tam içicez oturuyorum içimde sanki balona benzer bi şey patladı Böyle pat diye ve bacaklarımdan aşağı bişey indi evet suyum gelmişgeldiği an adet sancısı gibi bi sancı hissettim direk doktoru aradım hastaneye geç arıyorum hasteneyi dedi korkma beş altı saatten önce açılma olmaz ilk doğumda dedi . Hastaneye gittim ve 3 cm açıklık 2 saat sonra 5 4 saat sonra 7 ebe şok öyle bağırıyorum ki kızlar hastane inliyo bildiginiz en son eşime beni çöpe atın diye yalvarıyordum adamı bildiginiz ısırmışım açıdan sonra doktor geldi işte doğumhaneye geldik 10 buçukta geldik hastaneye 2:19 kızım dünyaya geldi eşimde doğuma girdi . Oraları anlatmak dahi istemiyorum ölcem sandım artık . Herşey çok iyi çıktım dopumhaneden geçtim odaya süperim . Ama maalesef ki doktor içerde kanama alanı unutmuş hematom. Makatım iki saat sonra şişmeye başladı ben yine bağırmaya başladım ebeye bağırıyorum benim ıkınma hissim geliyor diye bişey olmaz canım yeni doğum yaptın ondandır diyor . Yıktım odayı gel beni muayene et ölğyorum diye . Nöbetçi doktoru çağırdı doktorun eliyle muayene etmesiyle patlayıp baştan aşağı kan olması bir oldu ve direk doğuöhaneye geri dikilen yerler söküldğ narkozla bayıltıp tekrar işlem yapıp dikmişler vs ayıldıgımda dikiş bitmek üzereydi çöm uzattıkça kusura bakmayın neticede bir minikle eve döndük asla bi daha hatırlamak istemeyeceğim bi anı olarak kaldı şimdi çok iyiyiz kızımda bende herşey on numara
benimkide yçuyanıgor gece 3 aaat uyanık 5 dk dinlenip kalkıyor bu aralıgı gğndğze denk getiremedim bir türlüKızlar sabah 7den beri kızım sadece toplamda 2 saat uyudu. Tam uyuyo kucağımda yatağa yatıyorum ağlıyor geri kucağıma geliyor susuyor. Bugün okadar çok yoruldum ki. Mamasını yiyor benide emzik yerine kullanmak istiyor. Şimdi emzik verdim ama kıyamıyorum ya hala şuan gözleri açık bana bakıyor tipini yediğim inş gece uyur :)
bende öyleyim doktor hamilelikte kullandıgım ilaçlara devam etmem gerektigini söyledi calsiyum demir kan ilaçlarına 40 gün devam dediBeni çöpe atın ne oluyor kız çok güldüm
Tekrardan gözün aydın olsun. Öyle böyle herkes doğurdu. Hepimizin gözü aydın olsun
Kızlar bana arada bir ateş basması arada bir de üşüme geliyor. İştahım sıfır birden kilo verip çökecem diye korkuyorum, bgn kontrolüm var doktora söyliycem istah artıci bi seyler yazsın. Tansiyonum da genelde düşük, ayağa kalktigim an oturasım geliyor hemen çok halsizim
Bak yaaa hiçt ehaber vermiyorrgidiyorum ediyorum diye
Hikayeni bekliyoreee
Hadi gözün aydın geçmiş olsun
Teşekkürler kizlarGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Ben serum fizyolojik ve okyanus suyu aldımBirde kızlar bebişlerin burnunu temizlerken ne ile ıslatıyorsunuz normal suylamı yoksa fizyolojik serum vsylemi? ben doktora sormayı unuttum
Biz daha 2 aylık olamadık 2020 haziran annelerine alalım siziKızlar bebegim 2 yas sendromunda geceleri çok zor uyutuyorum gün içinde zaten asla uyumuyo bu kadar enerjiyi nasıl buluyo diyorumbişeyler izlerken hemen uyuyo aslında ama onu da yapmak istemiyorum siz neler yapıyosunuz?
Bende aynı kötü olmuştum emme konusunda en sonunda bıraktım artık elimden geleni yaptım. Silikon uçla emiyorsa ne güzel öyle devam edersinTeşekkürler kizlar
Sezeryan dogum oldu süreç cok rahat geçti hic agri sizi duymadan rahat atlattim pek vaktim olmuyor girmeyr emzirmeyle ilgili ve sütle ilgili sorunlar yasıyoruz pisikolojimi o etkiledi baya silikon ucla emzirebiliyorumsütümde anca yeni yeni gelmeye basladi anlicağiniz piskolojik olarak takmiş durumdayim bu konulara
sizde durumlar nasil
Kızzzz dur helee daha 1ayı bitiremedimm ben buhaftayı hahahaahahKızlar bebegim 2 yas sendromunda geceleri çok zor uyutuyorum gün içinde zaten asla uyumuyo bu kadar enerjiyi nasıl buluyo diyorumbişeyler izlerken hemen uyuyo aslında ama onu da yapmak istemiyorum siz neler yapıyosunuz?
Durumlar iyi kuzum bozma moralinii oluyo böyle şeyler senin elinde ilan burşey değill vücut saşırtabiliyor bazenTeşekkürler kizlar
Sezeryan dogum oldu süreç cok rahat geçti hic agri sizi duymadan rahat atlattim pek vaktim olmuyor girmeyr emzirmeyle ilgili ve sütle ilgili sorunlar yasıyoruz pisikolojimi o etkiledi baya silikon ucla emzirebiliyorumsütümde anca yeni yeni gelmeye basladi anlicağiniz piskolojik olarak takmiş durumdayim bu konulara
sizde durumlar nasil
aaa evet parti planı vardı dimiDoğum partisii liste bittiyse hayırlısı lohusa partisi edelim diyordukk
Maalesef ki çocuğun kilosundan dolayı içerde yırtık oluşmuş ve doktor görmemiş sağolsunAy beni çöpe atına çok güldüm ya
Off sonu kötü olmuş yaa kanama alanı nasıl unutulmuş geri nasıl patlamış ay değişik şeyler. Neyse ki şimdi iyisiniz çok geçmiş olsun
Valla bende ayağa kalkınca direk nefesim kesiliyor herkes farklıBeni çöpe atın ne oluyor kız çok güldüm
Tekrardan gözün aydın olsun. Öyle böyle herkes doğurdu. Hepimizin gözü aydın olsun
Kızlar bana arada bir ateş basması arada bir de üşüme geliyor. İştahım sıfır birden kilo verip çökecem diye korkuyorum, bgn kontrolüm var doktora söyliycem istah artıci bi seyler yazsın. Tansiyonum da genelde düşük, ayağa kalktigim an oturasım geliyor hemen çok halsizim
Cidden çok farklı bi deneyim yani o an aklıma ne gelirse saydırıyordum en son kurban oluyim çöpe atın beni filan diyordum kötüydüBen de iyi güldüm beni çöpe atın demene Allah iyiliğini versin
Ben de o kadar acı beklemiyordum ya çok tuhaf bir şey gerçekten o an insan ne yapacağını şaşırıyor. Çok zor ama sonundaki kavuşma anı çok ama çok güzel. Doktorun kanama alanı unutması nasıl bir şey bilmiyorum ilk defa duydum neler var ya çok geçmiş olsun. Bundan sonra her şey güzelce ilerler iyileşirsin en kısa sürede inş.
Ayy bununla geçmiş olsun yaa iyi ki ısrar etmişsin hemşire normal deyinceMaalesef ki çocuğun kilosundan dolayı içerde yırtık oluşmuş ve doktor görmemiş sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?