Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim de arada sağ tarafta oluyor ama yorucu bir şeyler yaparsam ya da uzun süre ayakta kalınca oluyor.İç dikişte sıkıntı olmasın baska dr gitmeyi denedin mi? 40 kontrolü de yaklaşmış.

Kizlar sizin bebekler ne kadar süre emiyor? Benmki 13 gunluk suan, 3-5 dk emip uyuyakaliyo doymadigi icin sonra yine uyaniyo, bazen de 10-15 dk emiyo ama yine doymuyo galiba, 45dk sonra uyanip yine araniyo bu sefer mama veriyorum bnde doymuyo diye
Oğlum da ilk günler 5-10 dk ancak emiyordu.Sarılığı da çıkımca mama aldım.Ben de doymuyor sanıyordum.Aldığım mamayı da en fazla 2 kez içmiştir.O kısacık emmeler ona yetiyormuş.Sarılık da sütümden kaynaklanıyormuş.

benim kızımda doğdugu günden itibaren aynı. Gazı cıksada aglıyor cıkmasada sürekli emmek mama istiyor 3 doktora götürdüm gaz sancısı dedi ne yapsam gecmedi damla masaj yaradılış diye düşünüyorum artık alıştım krize girmese yine sorun yok ama krize girince çok üzülüyorum

Katlanır küvet almıştım bimden bebeğim doğmadan önce. Ona uygun fileyi de e bebekten aldım birkaç çeşit var ama orda da boyutları farklı sanırım

Oo kolay gelsin sırt önemli

Kızlar sizin miniklerde kusma durumu nasıl benimki bazen çok kusuyor bazen fazla geleni kusuyor peynirimsi olanı
Bizde de oluyyor o annem doydugu için fazlasını kusuyor dedi peynirimsi olmasının sebebi de süt mide asidiyle karıstıgı için sütü kesiyor ondan

Kizlar sizin bebekler ne kadar süre emiyor? Benmki 13 gunluk suan, 3-5 dk emip uyuyakaliyo doymadigi icin sonra yine uyaniyo, bazen de 10-15 dk emiyo ama yine doymuyo galiba, 45dk sonra uyanip yine araniyo bu sefer mama veriyorum bnde doymuyo diye
En fazla 20 dk emiyor. Genelde 10-15 arası. Ama dediğin gibi 3 dk emip uyuyakaldığı da oluyor. Gün içinde uykusu çok hafif. Uyanıp emmek istiyor sık sık. Ama gece 2 saat 3 saat uyuyup öyle uyanıyor emip geri uyuyor. Bez takibi yaparak anlaşılır aslında. Bezler hep doluyor bizim o yüzden mama veya sağıp vermiyorum.

Kızım 2 aylık aşısını da oldu kızlar 2 bacaktan yapıyorlar haberiniz olsun
Maşallah kuzuya şifa olsun.. Bu aşılar için çağırıyorlar mı? Biz mi gidiyoruz vakti gelince.. Çağırırlar diye düşünüyorum ama şimdiye kadar arayan olmadı Birde ateş düşürücü vs aldın mı hiç bebiş için..

1 ay aşısı var aramadı mı hemşire sizi

Sağlık ocağı arıyor canım hastanede aşı kartı verdiler ya onu da götür yanında. Biz bugün olduk aşımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…