Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızımı ilk kez tek yıkadım Nasıl bi fileyse olmadı küvete. Bende annem gibi içinde yıkadım olay ters çevirip sırt ve kafasını yıkamaya gelince tek başıma yapamadım eşimi çağırdım suyu dök diye baya bi efor sarfettim acilen file almam lazım önerisi olan

Hiç strese girme ben şuan 5 defa mama veriyorsam en fazla 3 defa süt verebiliyorum. Emzirdikten sonra mama yiyorsada ver zaten demekki doymamış. Ara ara sağıyormusun çok emmiyorsa sende sağ mutlaka onuda verirsin
Evt emzirdikten sonra da araniyo veriyorum mecbur, arada bir sagiyorum da, 30ml 40ml anca cikiyo iki taraftan
Evt emmesi cok surunce uyku da kalmiyo, halbuki bölmeden emse sonra doymadiysa ustune mamasini da icse 2-3 saat araliksiz uyusa ne guzel olur
Ay bu bana da oluyo m, biraz fazla uyusa ac kaldi cocugum diye aglamaya basliyorum, emzigi cok cekse sutum yetmiyo diye aglama geliyo ya, gunde 50 tane sacma sapan seye agliyorum
El pompası alsana kendine. Sütünün olup olmadığını o şekilde kolaylıkla test edebilirsin.
Sagma makinesi var onda sagiyorum az cikiyo iste
Aynı sorunu iki gecedir yaşıyorum sanırım alışma aşamasındalar o yüzden doyuyor gibi ama sürekli emiyor ve her defasında doymamış gibi davranıyor
Bnmde oyle, doymadigini dusunuyorum bnde, mama vermesem ac kalir gibi geliyo

Sanırım lohusalık halleri canım umarım uzun sürmez bu halimiz

Merhaba güzel anneler
Bizim bugün 43. Günümüz
3 gündür bazı sıkıntılar yaşıyoruz
Gün içinde uyanık olduğu her an ağlıyor
Ne meme emiyor ne mama yiyor 30 ml mamayı zor bitiriyor
Emerken veya mama yerken sürekli geriniyor kırmızı oluyor ağlıyor
Uyurken derin uyumuyor hep mız mız ve ağlayarak uyanıyor
Gazını çıkardığı an ağlıyor
Ama gaz sancısı depil çünkü içinde biriktirmiyor çıkarıyor
Sizde de böyle belirtiler var mı geçici mi
Yarın randevum var dr götüreceğim ama bilmiyorum genel olarak bir sıkıntı yok gibi ama 3 gün ard arda böyle olunca şüphelenmeye başladım
Annem diyor bazen böyle olur bebekler birkaç gün sürer ( sanırım kendince atak olduğunu söylüyor)
Sizde durumlar nedir

5.hafta atak haftasıymış belki sizde geç olmuştur.

Ben mama vermek istemiyorum adeta direniyorum vermemek için şimdilik bakalım

Hanımlar benim 20 aylık oğlum var kızım da 33 günlük , şimdilerde çoğu annenin sorunu yetmeyen süt , bi önerim olacak naçizane pragnacare breastfeeding bu vitamini 1 kutu bitirmistim oğlumda sütüm 20 aydır şarıl sarıl maşallah diyeyim. Belki ihtiyacı olan olur. Araştırmanızı yorumları okumanızı tavsiye ederim

Enerjide veriyormuş sanırım o bende sırf onun için almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…