Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim de arada sağ tarafta oluyor ama yorucu bir şeyler yaparsam ya da uzun süre ayakta kalınca oluyor.İç dikişte sıkıntı olmasın baska dr gitmeyi denedin mi? 40 kontrolü de yaklaşmış.
Ay mesajı okuyunca korktum ya iç dikiş acilmasi da olabilir diye,belirtilere baktım netten benimkiyle aynı değil şükür ki,ama çarşamba bebişin aşısı var gideceğim ben de kontrole çünkü sistit veya enfeksiyon olabilir gibi geldi bana iki paket antibiyotik kullandım antibiyotikli krem kullanıyorum hala ama bilemddm artık enfeksiyon da olabilir.

Ocean veriyorm canım bize de onu verdi sağlık ocağı ama oğlumda da ocean kullandm kızıma da ocean aldm doğal temiz içerik

Sadece biogaia veriyorm kendim kullanmıyorum

Geçiyor zamanla o his bende öyle olmuştum ağlaya ağlaya öldüm resmen arabayla 5 dk mesafede
Ben ne yapayım gurbette kimsem yok ,ailemle ayrı sehirlerdeyiz sanırım 16 yıldır ayrıyım annem gidecegu zaman gunlerce agladm gitme diye ama gitti
Babam sağolsun
Ama iş güç yardm için değil vallahi,çok uzun süre gidemeyeceğimi biliyorum iki çocukla ,onlar da sık gelemiyor çok özlüyorum diye kal dedim,işler bı şekilde halloluyo yoksa

Merhaba sarılık 20 günden sonra etkilemiyor diye biliyorum ben,
Bir de şeyi merak ettim tahliller temizse sarılığın devam ettiği nasıl anlaşılır ,bizde de vardı da son durumu bilmiyorum

Alttan gaz baya çıkarıyor. Ben gazdan bahsetmedim ama gaz çıkarıyormuş dedi. Gaz ilacı verdi. O ara bir karalleme oldu anlayamadım ne oldu bitti.
Benimki de hiç gazı oluyor mu diye sormadan gaz damlası dedi tabi anlaşmalı ilaç firmasıyla. Bende olmadığı için vermiyorum şahsen almadım bile

Rabbim kavuştursun zor valla gurbet tahmin edebiliyorum

Merhaba sarılık 20 günden sonra etkilemiyor diye biliyorum ben,
Bir de şeyi merak ettim tahliller temizse sarılığın devam ettiği nasıl anlaşılır ,bizde de vardı da son durumu bilmiyorum
Merhaba evet doktorumuz Artık siz keyfinize bakın sarılığı düşünmeyin o düşecek 3 ay sürebilir düşmesi dedi …tahlil dediğim sarılığın nedeninin bulunması için yapılan tahliller …altta yatan herhangi bir patoloji var mı diye bakılıyor…anne sütü sarılığı diyebilmek için yapılan herhangi bir test yok…tanısı diğer hastalıkların olmadığının kanıtlanması ile konuluyor…bizim sarılık değerimiz 10 11 arası gidip geliyor…zaten bebişimin yüzü ve gövdesi sarı…sorunsuzca kısa sürede geçer umarım hepsinin sarılıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…