Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynı benimki gibi yani. Benimki birde basıyordu çığlığı sonra. Sonuç biberonla mama sağanildiğim kadarı ile süt. Umarım senin ki bir an önce alışır
Benim ilk iki gün sütüm gelmemisti mama veriyordum sarılık olunca hem mama hem süt veriyordum. Önce emziriyordum sonra mama veriyordum iki gündür mama almıyor emdigiyle doyuyor sanırım. Fazladını da kusuyor cunku

Kızlar saglık ocagı tera-d3 verdi günde 1 defa 3 damla biraz baktım çoğu bebekte şiddetli gaz yapmıs anneler bırakmıslar ne yapmalıyım bilmiyorum. bir de 1 yasına kadar dedi. Kullanan var mı yardım pleaseee??

Ocean vitamin d3 kullaniyorum şimdilik bir sıkıntı yaratmadı

Gaz damlası kullananlar vardı sanırım. Markası neydi kızlar? Doktor bize de yazdı. Hem sen 5 damla hem bebek 5 damla kullanıcak dedi. Siz hangi miktarlarda kullandınız? Birde her gün mü kullandınız? Çok soru sordum kusura bakmayın doktorlar insanın ağzına tıkıyor lafları her şeyi soramıyorsun?

Bir de erkek annelerine sorucam kızlar çiş yaparken ağlıyor mu bebekler. Benimki 3-4 gündür ağlıyor. Çiş yaparken olduğunu düşündü annem. Doktora götürdük. Ürologa yönlendirdi. Oda ucunu baya aşağı itti çok ağladı çocuğum 2-3 güne bir yapın bunu dedi. 6 kilo olunca sünnet yaptırırsınız dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Ay o verem saçmalık ya 1 kutuyla 5 çocuğa yapıyorlarmış bana da 2.ay da gelme ben çağırınca gel 5 kişi olması lazım dedi
Öyleymiş bende çağırmalarını bekledim oyüzden canım

Çağırıyorlar canım onlar ayarlıyor
Canım sen artık kucağında da yıkayabilirsin bu ay çıkınca.O daha rahat oluyor 2 bacağının arasına sıkıştır ya da balık gibi kucağına yatır:)

Bende o zamanı bekliyorum gelsede anne kız yapsak ne güzel
Ben relaktaz ve biogai miydi neydi onu kullandım canım hergün kullanıyordumç

Bebekle sen birlikte mi içiyordun murphycim

Maflor damla+ önerdi bize doktorum. Gazı olmadığı için almadım ben. Çok gazlı mı bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…