Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Keşke daha önce erkek annelerini bilgilendirseler. Bilseydim daha önceden yapardım yavaş yavaş 2-3 güne 1 yapın gibi bişi dedi. Şimdi kızardı orası 3 gün krem kullan yapılır artık
Dularımız seninle ve bebişinle kuzum inşallah hiçbir sıkıntı çıkmayacak

Allahın izniyle bir şey çıkmayacak kuzu dualarımız sizinle

Canım bizimki de öyleydi ben 25 günlükkem sünnetini yaptırdım çok çabuk iyileşti anlamadı bile tavsiye ederim çok hareketlenmeden yaptır sünneti

Benimde var uyuz oldugum hemşiree gitmek istemiyorum resmen

Benimkisi meme bağımlısı oldu aç da olsa tok da olsa emecek gün içinde sivri sineğim, sülüğüm, kenemm diye seviyorum az önce yıkadık eşimle al sen giydir ben bir duş alıp geliyorum dedim. Girdim kaynar suyun altına foşur foşur keyif yaptım 5 dakika (eminim 5 dk bile degildir o ). Baktım mama yapmis iciriyor o esnada uzerimi giyindim alelacele sacimi kurutamadan ciyaklama... simdi kucagimda keyif yapıyor. Uyuyor mesela yerine koyuyorum gozlerini aciyor hadi bastan...40.dan sonra uyuma sureleri uzuyormus sanirim belki o zaman biraz daha rahatlarım diyorum.

Yaa evet benim minikte aynı yatağa koyar koymaz uyanıyor. Seninle aynı sayılırız düzeltilmiş tarihi ile 15 günlük bugün demek bu zamanlar böyle. Bizde yıkadığımız zaman eşim giriyor hemen duşa onun daha ihtiyacı var tabi giydirirken çok ağlıyor mu bazen nefesi kesiliyor benimkinin alıp sakinleştirip tekrar giydiriyorum

Yapmayın böyle yaw anlatın burası yetmedi ben nisan annelerine de el attım
Iyi yaptın kuzumm
Yaw sen niye giriyorsun çıkıyorsun yazmıyorsun ya :)) özletmeyin kendinizi neler yapıyor bıdıklar anlatın gün içinde. Mesela benimki artık uyumuyor :)
Ooo başladımı uyumamaya benimkide pek uyumuyo kendine geldi tabi sıpaa

Üşenmezsem yatarak emziriyorum o sekilde bi yerden alip bi yere koymam gerekmeyince uyuyor belli bir süre. Yoksa kucakta tutmam gerekiyor, simdilik kilosu fazla olmadigi halde kıçımı başımı ağrıtıyor ilerde kilo alınca nolcak hiç bilmiyorum. Sağım solum tutulur kakaç gibi gezerim artık

giydirirken değilde altını açınca mızıklıyor genelde o da sahte mızıklamalar. Eee eee eeeeee diye degisik yalandan ağlamalar Bizimki bi tek meme için yırtıyor kendini, minik dozda başlayıp anında arttırıyor desibeli sinirleniyor hemen aklı biraz ersin şiddet görmeye başlarım bence

Ay yazacak bir şey yok kimse yazmayınca benimki de artık uyumamaya başladı

Biraz önce çocuumuu doyurdum uyuttum yatak odasına geldim eşim ve kedim salona kaçtı rahatsız ediyormuşuz ikisini
Hahahqhqhq amann yaa adamlarda çalışıyorr biyandanda eşime üzülüyorumm cidden uykusuz gidiyo adam ve çok yoruluyo biz genede evdeyiz dinlenme var 1 saatbile uyusan uyuyosun yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…