Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Biraz önce çocuumuu doyurdum uyuttum yatak odasına geldim eşim ve kedim salona kaçtı rahatsız ediyormuşuz ikisini
Nankörleeer kız benim eşimde başlarda korkudan mı neyse gece uyumuyor film falan izliyordu her zamanki hali ama daha fazlası 2 saatte mama hazırlıyordu 2 kere falan. Şimdi bıraktı yatıp uyuyor çok ağlarsa kalkıp bakıyor bi mamayı da saatli vermiyorum ya rahatladı adam bi

Bak onu unutmuşum

Kızlaaaar dolaptan tertemiz bi yedek bebek arabası aldım doona muadili. Aklım kalmıştı zaten. Gerçekten muhteşem şahane
Markası ne nasıl bi şey
Bende küçük bi şey almak istiyorum
Bendeki kocaman bi şey. Tek başına bagajı kaplıyor. Çok beğendiğim için almıştım. Hevesimi alayım satarım demiştim. Ama küçük kibar kullanışlı bir şey almam lazım

Markası foo foo. Doona bebek arabası yazınca videolar var. Gerçekten şahane bir şey. Bende travel aldım da evde asansör yok tek başıma olmaz. Bagaja koyduk zaten yer kalmadı başka bir şeye

Kızlar, bebeğimin gözleri çok çapaklanıyor. Sizinkiler de öyle mi?
Sanırım aynı gün doğum yapmışız Allah analı babalı büyütsün bizde de aynı durum soz konusu çok capaklaniyor doktor enfeksiyn dedi damla verdi ve göz pinarlarina emzirirken serce parmaginla masaj yap dedi. Şimdi simdi azaldi capaklanma 1 haftadr kullaniyoruz damlayi serum fizyolojik ve temizleme pamuğu ile sürekli temiz tutuyorum gözlerini sonra damlayi kullaniyorum. Çok şükür bayaa azaldı. İlk sutumle temizlemistim ama daha çok capaklanmisti sanki korkup bidaha yapmadım.

42 den güncelleme hala uyumadık saat 21.30 dan beri hiiiç uyumadık biz.Kızım da uyumadı evde şenlik var

Ya yapalım demedi biliyor musun 6 kilo olması lazım dedi doktor kaç kiloydu kuzum senin bebiş
Oğlumun da yapışıkllık vardı ağlamıyordu ama az demişti doktor yapışıklık miktarına. Yine de sünnet yaptırdık biz 17 günlükken geçti çok şükür kilosu da en fazla 3500 3700falandır o zaman

Herkeste bir koşturma Allah hepimize kolaylık versin.Sünnet anaları dikişli yaptıranlar canlarım bardak koyma ışını ne zaman bıraktınız?
Geçen salı sünnet yaptırdık biz perşembe günü sargı çıkınca bardağa başlamıştık dün çıkarfık bardağı iyileşmiş dedi doktor

21 haziranla ikizler burcunu ucundan yakayanlardanız :) Bgn bebeklerimizin kontrolleri var

Amin sağlıkla büyüsünler inşallah

Çapak için ben de damla kullanıyorum bizimkisi de epeyce bir azaldı. Süt bizde de pek fayda etmedi.

42 den güncelleme hala uyumadık saat 21.30 dan beri hiiiç uyumadık biz.Kızım da uyumadı evde şenlik var
Bugünlerimin kıymetini bileyim öyleyse niye uyumuyor peki bir sebebi var mı? Gazı mazı mı var yoksa keyfi mi?

Dün başka bir üroloji doktoruna götürdük. 3 aylıkken getirin sünnet yapalım dedi. Krem verdi sürecekmişiz 5 gün.. Diğer doktor açarken tahriş olmuştu. 3 aydan önce yapmıyorlarmış sünnet.. Doktor gelene kadar asistanı işe konuştuk. Organ kciğer gelişimi tamamlansın isteniyor gibi bir şey dedi.

Geçen salı sünnet yaptırdık biz perşembe günü sargı çıkınca bardağa başlamıştık dün çıkarfık bardağı iyileşmiş dedi doktor
MC06 bardak mı? Nasıl yani.. Bezin içine pet ya da kağıt bardak mı konuluyor? Nasıl sabit kalıyor ki orda. Bir yaşıma daha girdim. Şimdiden öğreneyim bende

Kızlar rota aşısı yaptırdınız mı? Zamanından tam emin olmamakla birlikte 6 ile 15 hafta arasında ilk doz olması gerekiyormuş sanırım. Geçirilirse yapılmıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…