Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Amin kuzum ,10-11 de bebeği etkilemez zaten zamanla geçer canım.
Hep iyi olsunlar kuzularımiz

Etiket yapamadım ya Fatma'nın bebiisn ayağı morarmisti en son ne oldu nasıl acaba yazmadı değil mi ,Fatma görüyorsan yaz kuzum merak ettim sizi

Jou bugün yoksun iyi msn herşey yolunda mi
Iyiyizzz aysenimm yogun bigündü sağlıkocagıdiii doktordun kontroluydu falan derken
Kalca ultrasonu vardı geçtik onu
4.600 gram oldu şükür sarılığımizda düştü
bide almişi uyutup uyandirmak emzirmek derken busaati buldu beni acayipta yorgunum bide
Dikis yerim ağrımaya başladı iç kısmı belim hele kopuk gibi hic halim yok

Son düzenleme:
Endişeni anlıyorum ben de bu yüzden mama aldım ama içmedi.3 farklı doktora gittim hepsi de ilk 10 gün sıkıntı sonrası bişey olmaz dedi ve bol bol emzirmemi mama vermememi söyledi. Bizim 9. gün 16 idi 18 günlükken 11 çıktı.Düştüğü için de takibe gerek yok dendi.
Bebeğin kilo alıyorsa mamaya gerek yok canım.

Valla o kadar boş yaptı ki anlatamam uyuz oluyorum o kadına zaten
Benimki de aynı güzel çıkarır ama arada ıkınmada oluyor. Benim kızda aynı uykuda bazen çıkarır bazen çıkarmaz ağızdan gazını. Çıkarmayınca bende yatırıyorum. Gazını çıkaramazsa ağlar durur

Canım evet yapışıklık olabiliyor o canlarını yakıyor çiş yaparken. Doktorun dediği gibi arada üst derisini aşağı kadar çek bırak yapışmasın
Ben her bez açtığımda yapıyordum nazikçe. Sende yap ki yapışma olup hepten canı yanmasın yavrunun
Etiket yapamadım ya Fatma'nın bebiisn ayağı morarmisti en son ne oldu nasıl acaba yazmadı değil mi ,Fatma görüyorsan yaz kuzum merak ettim sizi
Ay evet yaa aklımdan çıkmış benimde
fatma86 naptın canım ayağı nasıl arkadaşlar soruyo seni
Sağolun kızlar
O gece acile götürdüm dr polikliniğe randevu al getir dedi. Önemli bi şey olduğunu sanmıyorum dedi. Muayene ederken acımadı ağlamadı dr iyice bastırdı falan. Kalbini dinledi iyi dedi. Sol taraf olduğu için morarma kalpten şüphelenirlermiş.
Yarın randevumuz var inşallah temiz çıkar
Kalça ultrasonu, rop muayenesi, nöroloji muayenesi temiz çıkana kadar içim tam anlamıyla rahat etmeyecek. Dualarınıza bizi de katın lütfen

Geçmiş olsun canım kötü bişey olsa allah korusun ozaman polk yollamazdı herşey iyi çıkacak merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…