Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Geçen salı sünnet yaptırdık biz perşembe günü sargı çıkınca bardağa başlamıştık dün çıkarfık bardağı iyileşmiş dedi doktor
Bize sargıyı erken cıkarın diyen de olmadı bardak koyun diyen de.Kağıt verdiler elimize orda hepsi yazıyor dediler.Geçen çarşamba yaptırdık pazar sargı çıktı.Hatta bez bağalyın büyük beden yeterli dediler.Sargı çıktığı gün yavrum mahvoldu ağlamaktan bardak koyunca rahatladı.
Paranla rezil olmak durumu yaşadık yani...
Kontrole de çağırmadı dr.2 hafta sonra normal görünümü olur 1 aya dek de dikiş düşer dedi.
Merhem süerken dokunduğumda ağlamıyor artik bardaktan rahatsız oluyor.Iyileşti mi acaba

Aah kizlar mastit oldum galiba, gogsumun biri tas gibi kolumun altina kadar agriyo, atesim de cikti gece, basina gelen var mi??
Memeni boşalt canım.Kızımda cok olurdu.Memeyi boşaltmazsan iltihap yapar .Üstünde kızarıklık varsa gögsünde antibiyotik kullanman gerek.

Kakayı da yapsa gazı da cıkarsa değişen yok.Benim çocuklar babalarına çekmiş gece uyumuyorlar

Bizim ki sargısız yapıldı yani koterle sünnet yaptı cerrah. Başka bu yöntemle yaptıran yok mu? Genel anestezi mi aldı

MC06 bardak mı? Nasıl yani.. Bezin içine pet ya da kağıt bardak mı konuluyor? Nasıl sabit kalıyor ki orda. Bir yaşıma daha girdim. Şimdiden öğreneyim bende
Küçüklerden Kağıt bardak canım.Tabanı kesiyosun 3 cm kadar.Cinsel bölgesini içine alacak çekilde koyuyorsun.Üzerine 1 beden büyüğünden bez bağlıyarak sıkıştırmış oluyorsun.

Bizimki kabiz olmustu sordum doktora ben 5 gune kadar yapmamasi normal dedi, 2 gun sonra yapmisti bnmki, 10 gunluk falandi
O zamanlar 3 gün yapmadığı olmuştu. Pazartesi doktora gittiğimizde 2 gün yapmamıştı. Süre söylemedi ama normal dedi. Bugün 4 ya da 5. Gün olucak. Ben de bilemedim acaba normal mi diye..

Bizim ki sargısız yapıldı yani koterle sünnet yaptı cerrah. Başka bu yöntemle yaptıran yok mu? Genel anestezi mi aldı
Koterle yaktı deriyi bizde de.Açık kalınca daha çabuk iyileşiyormuş hep öyle dediler.Lokal aneztesi aldı.Yavruma uyuşturucu krem dahi sürmediler.Ah ahhh asla orda yaptırmazdım da eşim işte illa orası olacak dr iyi dedi.

Küçüklerden Kağıt bardak canım.Tabanı kesiyosun 3 cm kadar.Cinsel bölgesini içine alacak çekilde koyuyorsun.Üzerine 1 beden büyüğünden bez bağlıyarak sıkıştırmış oluyorsun.
Şaşkınım gerçekten güzel bir yöntemmiş. Bende bileyim hazırlıklı olayım. Saoalsın kuzum

Bizim dikişler daha düşmedi ya bekliyorum. Aynı işlemle yapmışlar sizin de demek ki

Memeni boşalt canım.Kızımda cok olurdu.Memeyi boşaltmazsan iltihap yapar .Üstünde kızarıklık varsa gögsünde antibiyotik kullanman gerek.
Sicak havlu koyup sonra sagiyorum ama tam bosalmiyo, napicm
O zamanlar 3 gün yapmadığı olmuştu. Pazartesi doktora gittiğimizde 2 gün yapmamıştı. Süre söylemedi ama normal dedi. Bugün 4 ya da 5. Gün olucak. Ben de bilemedim acaba normal mi diye..
5gunu gecince doktora bildirin bence, normalse bile haberi olsun

Iyi yaptın kuzumm

Ooo başladımı uyumamaya benimkide pek uyumuyo kendine geldi tabi sıpaa

Uyumasın ama gündüz uyumasın lütfen dün gece mahvetti beni yaw:)
Hahahqhqhq amann yaa adamlarda çalışıyorr biyandanda eşime üzülüyorumm cidden uykusuz gidiyo adam ve çok yoruluyo biz genede evdeyiz dinlenme var 1 saatbile uyusan uyuyosun yanii

Valla hiç kusura bakmasın çalışıyor falan dinlemem ben kacacağını sanıyor ama ben naptım sabaha karşı mamayı hazırladım verdim kucağına hadi kolay gelsin ben uyuyorum dedim eheheh

Bizimki çok güzel uyudu Valla :) ben ilk zamanlar gözümü kapatamıyordum bile:) rahatlık hiç iyi değil bu erkeklere

Sen onu alıştırabilirsin cano gündüzleri mumkunse hep ayakta tutt oglen 2ikere uyusun mesela 7den sonra hic uyutma oyna et uykusunu kaçırr 11 12 gibi uyutmaya çalış ben etmesemde benimki öyle yapıyo gecede 2bucuk saate bir uyanıyo oda acıkınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…