Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bize test yapılmadı doktor öyle bakıp söyledi. Normalde test yapılarak teşhis konuluyormuş sanırım
Öyle tanı mı konuluyormuş Bizde 3. Günde sarılık ve işitme testi için gittiğimizde doktor sarılık gözükmüyor gibi ama senin kan grubun (0) sarılık olma ihtimali yüksek olur dedi. Test yapıldı hem biluribin hem de kan grubu.. kan grubumuz aynı olmasına rağmen sarılık sınırda çıktı. Yani test yapmadan müneccim mi bilecek ben anlamadım.

Valla canım bir bakışta anlamış nasıl oldu bilmiyorum inşallah yoktur hiç içime sinmedi bu kontrol. Kilosu emmesi kirli bez sayısı hepsine de iyi dedi halbuki

Valla canım bir bakışta anlamış nasıl oldu bilmiyorum inşallah yoktur hiç içime sinmedi bu kontrol. Kilosu emmesi kirli bez sayısı hepsine de iyi dedi halbuki
İçine sinmediyse başka bir doktora da göster istersen. Benim pazartesi üroloji doktoru içime sinmedi. Ertesi gün başkasına götürdüm. İyiki de götürmüşüm.

İçine sinmediyse başka bir doktora da göster istersen. Benim pazartesi üroloji doktoru içime sinmedi. Ertesi gün başkasına götürdüm. İyiki de götürmüşüm.
Bayramdan sonra başka bir doktora götürelim dedik biz de. 19unda aşı için sağlık ocağı çağırdı orda da sorarız bi. Umarım o doktor içimize siner. Sen de çok iyi yapmışsın farklı doktora giderek

Hadi kendimiz neyse de bebeler için ince düşünüyoruz Sağlık ocağı bir beni aramadı

Kızlar verem aşısı yavrumu baya huzursuz etti ya. Sabahtan beri uyumak istiyor uyuyamıyor tam uykuya dalıyor çığlık kıyamet geri uyanıyor. En sonunda şimdi baygın gitti yoruldu tabi yavrum

Kızlar rota aşısı yaptırdınız mı? Zamanından tam emin olmamakla birlikte 6 ile 15 hafta arasında ilk doz olması gerekiyormuş sanırım. Geçirilirse yapılmıyormuş.
2 aylık olunca yaptırıcam.ilk bebekte yaptırmadım çok pişmanım.Okul dönemi çocuklar çok fena oluyor çevremde örnekleri oldu hep maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…