Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar doktora gittik hiç test vs yapılmadan uzamış sarılık vs denildi kan idrar birsürü test istediler. Daha önce 9.gününde çpk hafif sarılığı var denilmişti değerine bile bakmamışlardı ciddi değil diye. Doktor yüksek ihtimal testlerde olumsuz bir şey çıkmaz ama yapalım dedi. Özel hastane olduğu için n mi test istediler bu kadar bilemedim. Var mı bunları yaptıran? 3200doğmuştu 4250 olmuş sarılık olunca kilo alımı da az oluyot diye biliyorum

Baya güzel kilo almış.. ilk 1 ay için 1000g deniliyor. Yani kilo alıyorsa besleniyor demektir. Besleniyorsa idrar ve dışkıyla atıyor demektir biluribini.. Şimdiye kadar bize başka test yapılmadı. Zaten hastaneye gitmedik bir daha taaki bu pazartesiye kadar onda da pipisi için gittik. Gitmişken kilo vs doktor genel baktı..

Çok sık emziriyorum zaten aslında ama içime şüphe düştü ne yapayım bilemedim kilosu da iyi aynen çok şükür

Bizimde kilo alımımız çok iyi ama uzamış sarılığı var ve hala devam ediyor çok test yapıldı uzamış sarılık var ise testleri mutlaka yapıyorlar ama sizde garip olan hiç test yapmadan uzamış sarılık demeleri…çünkü uzamış sarılık diyebilmek için term bebek 2 hafta, preterm bebek 3 haftadan sonra total biluribin 10 un üstünde olması…tahlil yapmadan nasıl bildiler o bir garip…bu tahlille tanı koyup uzamış sarılık için kan ve usg isteniyor

Kilo boyuna baktı sonra annesi oğlunda uzamış sarılık var dedi ben de hiçbir şey anlamadım daha önce gittiğimizde çok az sarılığı var test bile gerekmez demişti 9.gününde

Merhaba güzel anneler , ben 20. Haftayım burada çok şey görüp geçiren vardır , lütfen bana da cevap yazın .
Detaylı ultrasonda iki böbrekte genişleme 6mm ve kalpte parlak bir nokta çıktı testler tahliller falan temiz çıkmıştı aslında ..
biraz korkuyorum başına gelen varmı düzelme oldu mu neler yaşandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…