Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aah kizlar mastit oldum galiba, gogsumun biri tas gibi kolumun altina kadar agriyo, atesim de cikti gece, basina gelen var mi??
Canım sürekli sağman lazım. Makineyle tam boşaltım olmuyor. Muhakkak elle sağ. Ben gece gündüz sürekli sağdım yoksa çok canım acıyordu. Neyse ki kızım büyüdü de tamamen boşaltıyor artık. Ama sen elle sağarak boşaltmalısın yoksa daha kötü olur Allah muhafaza. Çok geçmiş olsun canım benim
Yoo ben biraz aşı karşıtıyım standartın dışına çıkmak istemiyorum
Ben de doğalcıyım

2 aylık olunca yaptırıcam.ilk bebekte yaptırmadım çok pişmanım.Okul dönemi çocuklar çok fena oluyor çevremde örnekleri oldu hep maalesef.
Bende yaptırıcam önemli bir aşı.. Diğer rutin aşılarla arasına bir süre koymak gerekiyor mu acaba hiç biliyor musun?

Aah kizlar mastit oldum galiba, gogsumun biri tas gibi kolumun altina kadar agriyo, atesim de cikti gece, basina gelen var mi??
Geçmiş olsun, gece üzerlerine yatmamaya çalış o da süt kanallarını tıkayabiliyormuş. Bir de sicak suyla bol bol masajın da etkisinin büyük oldugunu duymustum. Tabi bir de bol bol emzirme... azıcık bir sertlik bile oluşturma hemen emzir demişti benim doktorum. Gecmezse doktora git hemen sanırım antibiyotik başlanıyor.

Kizlar dün bebegin kontrolü vardı. Doktor gögüslerimi ve bebegin agzinin içini karbonatlı bezle temizlememi söyledi. Bebeğin ağzının içini silmek çok aklıma yatmadı açıkçası. Sizlerin bir bilgisi var mı bu konuda merak ettim

Pamukcuk mu gördü acaba? Bana hiç öyle bir şey demedi doktor. Bu arada bizi hiç 15. Günde kontrole çağırmadılar 40 gün sonra dendi.

Pamukcuk mu gördü acaba? Bana hiç öyle bir şey demedi doktor. Bu arada bizi hiç 15. Günde kontrole çağırmadılar 40 gün sonra dendi.
Dilinin üzerinde beyazlık var evet o pamukçuk mu oluyor? Pamukçuk fln olmuş tarzı bir şey soylemedi ya da söylediyse de ben anlamadım. Aşıri derecede sessiz ve hızlı konuşuyordu zaten hiç memnun kalmadim. Sırtını dinledi gogsunu dinledi kilosunu olctu troit bakalim dedi gonderdi. Troid icin kan vermeye gittik ordaki hemsire bu kadar kucuk bebekden ne diye troid istedi diye konuşnca hepten modum düstü. Hemşireden dolayı doktorun yetkinligini sorguladim sanirim o yuzden onerisi pek aklima yatmadi. Bebegin dilini karbonatli bezle silme fikri degisik geldi.

Başka bir doktora göster içine sinmediyse.. Pamukcuk bende çok bilmiyorum ama evet beyaz beyaz oluyormuş dilde ya da ağız içinde. Şimdi birazcık baktımda takip ettiğim çocuk doktoruda karbonatla silmekten bahsetmiş. Alta linkini koydum bir izle istersen videonun tamamını.. İlaç tedaviside oluyormuş ama kendisi evde yapılabilecek doğal yollardan bahsetmiş.

Pamukçuk olunca öyle yapılıyor diye biliyordum ben

1 cay bardagi kaynamis sogumus suya 1 cay kasigi (cok dolu olmayacak) karbonat atip karistiriyosunuz, sonra kucuk parmaginiza gazli bez sarin, o suya batirip fazla suyunu sıkın (yoksa o suyu emmeye calisiyo ) dilinin ustunu kucuk kucuk silin, cok ileri ittirmedim ben midesi bulanir diye, gazli bez o dilindeki beyazligi topluyo
Ben yapiyorum bnm doktorum ve hastanedeki hemsireler fln da soyledi israrla

Aynen doktora gittim antibiyotik verdiler, bugun daha iyiyim, süt kirilmasi diye bisey olmus, emzir dedi ama cok aciyo emziremedm, biraz acisi gecsn oyle emziricm

Dünden beri benim kız hiç uyumuyor bir eşim kucağına alıyor bir ben çünkü indirdiğimiz anda uyanıp ağlıyor varmı böyle olan büyüyor sanırım ondan mı yaw:)

Mendille yapmayi denedim ben de sokamadim agzina, bezi emdi biraz. gazli bezle parmagima sarip deneyeyim ben de o zaman. Mantar anlamina geliyomus sanirim bu pamukcuk ondan dolayı da mastit olmus olabilirsin. Internetten biraz baktim da mikroplarin memeden iceri girmesiyle de alakali bir durummuş o yuzden her emzirmeden sonra silmek gerekiyormuş. Gümüş kapaklardan var bende o kapaklarin antibaktireyel ozelliği varmış kendi kendini temizlemesi ve göğsü temiz tutma bakterilerden arindirma gibi ozelligi varmış. Yoksa ondan da edinebilirsin kendine.

Bizide bugün sağlık ocağına cagrmistilar rutin kontrol diye ama aksam ebe aradı grev var kapalı dedi

Bizide bugün sağlık ocağına cagrmistilar rutin kontrol diye ama aksam ebe aradı grev var kapalı dedi
Saglik ocagina henüz hiç gitmedim. Prosödür diye hastanede alinan topuk kanini bir daha s.ocaginda tekrardan aldiklarindan bahsetmislerdi. Aradıklarında kilo boy bilgilerini fln istediler söyledim kayıt ettiler aşi zamanına kadar bir daha arayacaklarını zannetmiyorum.

Canım kızlar söylemiş zaten yapman gerekeni. O pamukcuk oluyor ve temizlenmezse ememiyor bebek. Geçmiş olsun canım

Çok güzel anlatmışsın Benim bebişte her banyoda ananesinin ya da kendi eline değen suyu içiyor kaşla göz arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…