Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende göğsü kalkanı kullanıyorum. Sadece emzirirken sızmalar için takıyorum. Onu da hemn dolaba atıyorum. Neden 2 saat tutuyorsunuz ki göğsünüzde. Ayrıca bozulan süt ekşi kokar
Emzirme aralarında da akıyor. O zaman farkediyorum sadece diğer göğüsü emzirirken değil

Normalde hiç böyle değildi saatlerce gezip evde oynadığımız da oldu ama huzursuz değildi. Bugün ayrı bi huzurluğu vardı ne yaptıysam mutlu olmadı
Heee o zaman biyeri ağrıdı bende bide bezdende şüphelendim çunkü totosu hep kırışık kırışık oldu açtim bi rahatladı 2numarayı giydirdim huzurluyduk dün baya 1 numarayı bitirmeye calışıyorum ama bitmedi bitürlu bitsede 2numaraya gecsem

Biberona alışmasından endişeleniyorum zaten bir hafta öncesine dek mama işe destekliyordum arada. Geçen hafta hiç mama kullanmadık iyiydik taki bugüne dek. Bugün bi sapıttı
avent kullanıyorum doğdugundan beri günde 4 5 kere 60 cc veriyorum sütüm bu hafta arttı mamayı azalttım meme reddi yaşamadım çok şükür. Ama dün bizde aşı olduk gece çok huzursuzdu uyumadı durmadı gazı var dedim ama bilmiyorum aşıdanda olabilir

Aynen öyleydi büyük ihtimal aşı acısına içerledi muhtemelen. 1 numara çok sıkar şimdilerde. Kalsın real dönemlerinde kullanırsın istersen.
Bende avent natural kullanıyorum. Aşıdan o huysuzluklar. Maşallah maşallah çok çok olsun sütlerimiz
Kızlar bebeklerinizi gece uyandiriyo musunuz? Bizim tehlikeli günler geçti çok uykusu olunca uzun uyuyabiliyo bende uyandirmiyorum açıkçası. Sizin kac saat uyuyor en fazla gece?
Emzirme aralarında da akıyor. O zaman farkediyorum sadece diğer göğüsü emzirirken değil
Ben uyandırıyorum geceleri max 3 saat uyumasına izin veriyorum zorla da olsa kaldırıyorum.

Reactions: Jou
Kaç taneydi 1 numaran bitmedi benim 210 tane bittiğiyle 2 ye geçtim çabukta bitti benim ki çok pohlu heralde

Kızlar bebeklerinizi gece uyandiriyo musunuz? Bizim tehlikeli günler geçti çok uykusu olunca uzun uyuyabiliyo bende uyandirmiyorum açıkçası. Sizin kac saat uyuyor en fazla gece?
Ben 20 günlük olduktan sonra uyandırmadım kendi uyandı yine 2 saatte bir. Çocuk doktoru ilk 3 ay 4 saati geçmesin beslenmesi diyor. Sonra gece ilk yatışta 4 saate çıkardı uyanmayı benim kız. Sonra 3,2 diye gidiyor sabaha doğru. Ben 4 saat sonraya kuruyorum alarm bazen uyuyup kalıyorum 4.5 saatte uyanıyor en geç benim kız.

Kaç taneydi 1 numaran bitmedi benim 210 tane bittiğiyle 2 ye geçtim çabukta bitti benim ki çok pohlu heralde
Hahahahah ya bidaha aldıydık busefr trendyolda indirim vardi aldık gene 1 mumara 3 paket almıştık yaa yanliş ettim ben 2 alcaktım eve gelinc efarkettim 1 numara olduğunuu neseki 30 tane kaldı ozamanlar kilosu 5şi geçmemişti cano

Yada kendimemi yapsam ped kilosuna göre aldım daha 5 şi geçmemişti çünkü

Aaaaa nasıl olur sonuçta raporlu sayılıp işe gitmiyorsun

Biz az evvel olduk 1. Ay aşısını, sordum yaptırabilirsiniz dedi. Uyansın yaptıracağım inşallah.
Annem yaptıralım dedi. Yaptırdık. Özel hastanelerin devlet hastanesinden farkı kalmamış. Kontrolümüz vardı. 8:45 te gittiğimiz hastaneden 12:30 da işimiz bitti saçmalık. Bebek sıcakta pişti resmen, hastane kalabalık extra.. Üstüne sağlık ocağı ara tatile girdi. Extra orda da bekle.. çok sıcak buralar mecbur yaptırdık rahatladı çocuğum..

Hee açmadıysan iade et diyecektim

Bizi aradıkları gibi babalarını da özlüyorlar. Bizim minnoş babası ile oynayınca bir tık daha huzurlu oluyor. Atak haftası mı bilmiyorum bizde de değişik sürelerde besleniyor. Uyanık kalma süreleri de uzadı. Ağlamalar vs.

Bende iki kullaniyorm bir bitmedi biraz var ama kullanmak istemedm pisik yapti sleepy. Hemde ne pisik kabarik kabarik oldu kanadi kizimin popisi hemde cok sizdiriyordu. Bimin bezi vardi evde goguseme kenarlarini yirtip koyuyorfm bi deneyim dedm aahh ilacalrn fayda. Etmedigi pisigi bi gunde gecirdi ne yara kaldi ne kanama miss gibi oldu bi gunde. Suan onu kullaniyorm hem sizdirmada yapmiyor. Popisi ucuz bez sevdi kiizmin

Günaydın kızlar bugün de bizim rop muayenesi var hastaneye gideceğiz. Prematüre diye muayene ediyorlar. İlk defa tek gideceğim umarım becerebilirim:)
Yaparsin askoo yaparsin ana olunca neler yapiliyor dun bizimki altini değiştirirken tazzikle uzerime yatagima halima ayy dun fenaydi kalakaldm oyle . Heryer sariya büründü kucucuk. Popisiyle nnaslda oyle yapti sastm. Normalde cok tiksinirdm ama ana olunca kendi bebemz olunca zor gelmiyirbile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…