Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aaaaa nasıl olur sonuçta raporlu sayılıp işe gitmiyorsun
Ne bileyim saçma saçma işler anca uğraştırıyorlar
Bizim rengimiz bugün belli olur bakalım. Bizde de uyku beslenme değişti. Bu aralar eli ayağı durmuyor Memede

Ayyy benim kızda oyle babasını görünce sgülüyo pohluu

Ay kuzum yaa. Bak ben memnunum sleepy den pişik yapmadı. Sızdırma da 2 3 kere yaptı ama ben geciktirdim değiştirmekte oh ne güzel ucuz bez sevmesi

Yaptım :)

Benimki de dün gece elime kaka yaptı saolsun :))

Hangi sampuani kullaniyodunuz? Bize de mustela onerdiler ama ben incia kullaniyodum almadim henüz, mustelanin iceriginin degistigi ve cok iyi olmadigi soyleniyodu tereddutte kaldim
Ay o doymuyor mu diye düşünmek çok kötü yaa. Bende mamayı artırırken tereddüt ediyorum fazla mı gelir yoksa doymuyor mu acaba diye
Dogdugu bi gunden beri her gun acaba doydu mu diye dusunuyorum ben surekli gercekten cok fena bi his
Bende fazla gelir çıkarır diye bekledim ama hiç öyle bişey olmadı
1 ay kontrolune gittigimzde ne kadsr isterse o kadar emsin ne zaman isterse o kadar ver dedi doktor, süt varsa süt yoksa mama, ben mama da kullaniyorum sanirim sütüm cok fazla degil doymuyo cocuk, kilo kaybetmesinden iyidir, emzirme sonrasi falan hala araniyosa ver bence mama eger süt yoksa, 50icmis az degil, doymus olsa 50yi icemezdi diye dusunuyorum, insallah bol bol sutler olur da mamaya hic gerek kalmaz ama yetmiyosa vermelisin mama bence
Bugun asi olduk bizde, bi gozlemliyim bakim bizde de huzursuzluk olucak mi diye, asilar bi sekilde rahatsiz huzursuz ediyo cocuklari ya, keske hic olmasa
Kızlar bebeklerinizi gece uyandiriyo musunuz? Bizim tehlikeli günler geçti çok uykusu olunca uzun uyuyabiliyo bende uyandirmiyorum açıkçası. Sizin kac saat uyuyor en fazla gece?
Normalde uyaniyodu ama dungece uyanmadi ilk defa 4 saate kdr, arada zorla uyandirmaya calistim fln korktum sekeri duser diye, sizinki kac saat uyuyo?

Erkek bebek annelerinin kaçınılmaz sonu fıskiye

Aşı ve sıcak huzursuz ediyor galiba.. Bizde 1 ay aşısını dün olduk. Huzursuzluk var ama aşıdan mı anlayamadım. Çünkü dün burası çok sıcaktı ve öğlen 2 ye kadar hastane sağlık ocağı çok dışarıda kaldık. Sıcakta etkilemiş olabilir.
Ben şampuan olarak minoris köpük kullanıyorum ama bir etkisi var mı bilmiyorum içeriği temiz diye kullanıyorum. Mustela içeriği değiştiği için almadım bende..

Canım gelmiş geçmiş olsun.
Nerde ne kadara yaptırdın rop muayenesini?
Bi de çok canı acıdı mı yavrunun, ağladı mı?
Üniversite hastanesinde yaptırdım canım. 100-200 arası olması lazım genelde eşim yatıyordu bugün ben veznede yatırmayı unuttum bir dahakimde vermem gerekecek bir kaç dk sürüyor ama bakmak için gözünü bir aparatla açtıkları için o canını acıtıyor maalesef

Evt sicak da cok etkiliyo, üsücekmis gibi geliyo giydiriyorum ates gibi oluyo cocuum

bende 1 defa gördüm o 4 saati. Genelde w 2.30 saat aralıklarla uyuyor. Keşke uyusa ben uyandırnam şahsen))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…