Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bir de o var tabi. Atak haftasına yakın mı o zaman da doymuyorlarmış
Atak haftasındayız 2. günü sebepsiz ağlayıp durdu memeye alıyorum 2 fırt çekip bayılıyo. Yatağa koyuyorum 5 dakkaya uyanıyor. Gezdiriyorum evde fazla sürmeden tekrar çığlık kıyamet. Aha şimdi memede sızdı gene doğru düzgün emmeden. Bakalım kaç dkka sürecek bu uyku

Canım bizde de var doğduğundan beri oluyor.Bugün Osman Gönülalın videosunda duydum bu aralar olabilirmiş annenin sütünden geçip hormonlardan oluyomuş.Birşey yapmaya gerek yok diyordu.

Ne güzel kız.Benimkinde denedim de çığlık attı

Ondan o zaman. Kucakta da mı uyumuyor peki? İyice dalınca yatağına koysan

Farklı yerde yabancılık çekmeleri normal. Kokular gürültü farklı ondan huzursuzlaşıyorlar

Benim sakin değildi 3 dakka iyiyse 5 dkk ağlıyordu.
Cok kötü ya benimki gündüz çok ağladı banyosunu ettim rahatladı uyudu bide müzik açıp kucağımda oynadım sakinleşti arada konuşun kızlarr ilgilenin birşeyler yapın sakinleşiyor arada ilgi istiyor hep

Normalde hiç böyle değildi saatlerce gezip evde oynadığımız da oldu ama huzursuz değildi. Bugün ayrı bi huzurluğu vardı ne yaptıysam mutlu olmadı

Reactions: Jou
Üstümü değişmekten de bi hal oldum süt akıyor akan yere değince daha beter acıyor . Açık geziyorum göğsüm yapcak bişeyim yok
Kuzum bebek bezinin lastikli olan yan kisimlari kopar. Uzunca kalan pamuklu kismi sutyenine yerlestir hizala iki gogusune hem damlayinca ustun batmaz ona damlar hem nemli oldugu icin damladikca meme ucun acimaz nemli kalir. Gogus pedi yerine kullanmak gibi düşün. Bennen son akan sute gogus pedi ez gelince careyi boyle buldm gunde bi kez yada iki gundr bir dolmasina bakarka değiştiriyorum. Deneyebilirsn surekli kiyafet degismekten iyidr her kiyafet yeni bir is demek yika as utule katla

Bir iki güne Azra kuşum da öyle olur bi sabah kalktık öyleydi
Ayyy sabırla bekliyoruz ailece az dudağını oynatsa aha güldü diye deliriyoruz evde
Kızlar çalışan annelerden rapor parasını alan var mı sgk dan
Ay benimde yatmadı sinir oldum
Benim emzirme ve işgöremezlik diye bi ücret yattı o da çok az bi miktar . Rapor parası yatmadı
Minimum 12 bin TL yatacak diyor Google. Benim işveren doğum yaptığımı bildirmemiş sağolsun. Ondan yatmamış
Aaa işyeri mi bildirecek. Bizim kendi işyerimiz eşimin üzerine ama. Bildirmek mi gerekiyormuş
KIZLAR ÖNCELİKLE İŞYERİNİN SGKYA BILDIRMESİ VE RAPORU ONAYLAMASI GEREKİYOR. AYRICA DOĞUM RAPORU/ANALIK DIYE GEÇSE DE İŞGÖREMEZLİK RAPORU ADI ALTINDA YATAR. BANA BI EMZİRME YATTI 2 KERE DE AYRI AYRI İŞGÖREMEZ YATTI 3 BIN KÜSUR. DAHA DA YATACAK.

Ben akan sütleri göğüs kalanında biriktirip 2 saatte bir dolapta bir kaba dolduruyorum ve bunları gün içinde bebeğe veriyorum.acaba bu sıcaklarda göğüste 2 saat de olsa bekletmek sütü bozuyor mudur? Sızan sütleri atıyor musunuz hep siz

Bende göğsü kalkanı kullanıyorum. Sadece emzirirken sızmalar için takıyorum. Onu da hemn dolaba atıyorum. Neden 2 saat tutuyorsunuz ki göğsünüzde. Ayrıca bozulan süt ekşi kokar

sağol canım bizim iş yeri bi iş yapmamış ondan yatmamış benim. Bakalım bekleyecez erken yatar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…