Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
çok geçmiş olsun ense için krem mi verdi
Evet kortizonlu bi krem verdi bikac gun kullanip birakicakmisim, surduk demin daha surdugumuz gibi kizarikligini aldi bile
Tatlım endişe etme içme suyunu kaynat ılıyınca ütülenmiş ağız mendilini ıslat onunla yanaklarını felan sil.
Evt zaten doktor da gordu icim rahat etti, bakalim bundan sonra gecmesini beklicez, yikayinca fln kizarikligi biraz azaliyo ztn

Daha kontrolümüze var bizim gitmedik. her gün yıkıyorum bebegi ve de şampuanini degiştirdim geçti baya bi yüzündeki beyaz noktalar. Arada kızarıklıklar oluyor ama normal zaten bebeklerde. Böyle sivilce gibiydiler beyaz beyaz boynunda yüzünde ve de kızarık şekilde

Aaa işyeri mi bildirecek. Bizim kendi işyerimiz eşimin üzerine ama. Bildirmek mi gerekiyormuş

4 ay diye biliyorum
Aaa işyeri mi bildirecek. Bizim kendi işyerimiz eşimin üzerine ama. Bildirmek mi gerekiyormuş
ben 34. haftada doktoruma rapor yazdırdım doğum iznine ayrılıyorum diye bunu muhasebeciye yolladım giriş yaptı.Sgkya bildirilmiş oldu

Benim oğlan bütün gün memede emdi emdi durdu. Az önce emzirdim sızınca yatağa koydum memede hem emip hem söylendi. Sonrasında ağlamalar başladı. Gazı vardır belki dedim gazı da çıkmadı. Biraz babası aldı oynadı sustu. Bende o arada mama hazırlamaya gittim. Memede aranıp sürekli ağladığı içün geldim sus pus. 60 cc hazırladım 50 ye yakınını içti ve şimdi uyudu. Umarım bu aşı ve atak haftasındandır. Yoksa “doymuyor ku acaba? “ Periler bana uğramaya başladı

Ay o doymuyor mu diye düşünmek çok kötü yaa. Bende mamayı artırırken tereddüt ediyorum fazla mı gelir yoksa doymuyor mu acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…